Oletko jo tutustunut näihin referensseihimme?

Oletko jo tutustunut näihin referensseihimme?

Olemme lisänneet referensseihimme useita erityyppisiä kohteita, mm. päiväkoteja, kouluja, toimisto- ja tukitilarakennuksia, joista osa toteutettiin ympäristöystävällisinä Joutsenmerkki-hankkeina.

Yrityksille toteutettuja rakennuksia

Toimisto- ja vastaanottorakennus Jyväskylään

Toimitimme kierrätysalalla toimivalle Stena Recyclingille toimitilat Jyväskylään. Stenan Jyväskylän yksikössä olleet toimistoparakit olivat vanhat, eivätkä vastanneet enää kaikilta osin nykyisiä rakennusmääräyksiä. Lisäksi niiden remontoiminen ei olisi ollut kustannustehokas vaihtoehto, joten yritys päätti hankkia Teijo-Taloilta uudet tilat. Kompaktit uudet tilat valmistuivat syksyllä 2020.

Toimisto- ja tukitilarakennus Jyväskylään

Toimitimme lentoasemayhtiö Finavialle kunnossapitotoiminnan käyttöön toimisto- ja tukitilarakennuksen Jyväskylään. Yhtiö haki vanhojen rakennusten saneeraukselle kustannustehokasta vaihtoehtoa. Teijo-Taloilta löytyi tarpeisiin sopiva ratkaisumalli: nykyaikaiset ja henkilöstön tarpeisiin sopivat tilat ns. valmistalotoimituksena. Osa vanhaa rakennusta purettiin pois, jotta tilalle saatiin uusi rakennus.

Toimisto- ja vastaanottorakennus Riihimäelle

Toimitimme kierrätysalalla toimivalle Stena Recyclingille toimistorakennuksen Riihimäelle. Stenan Riihimäen yksikön vanha toimistorakennus oli tullut elinkaarensa päähän. Yritys halusi panostaa tulevaisuuteen rakennuttamalla uudet tilat.

Uusi toimistorakennus on 2-kerroksinen ja se koostuu yhteensä neljästä moduulista. Laadukkaalla suunnittelulla tiloista on saatu kodikkaan viihtyisät ja rakennuksessa on kaikki tarvittavat tilat eri toiminnoille.

Perhekuntoutuskeskus Kajon toimitilat

Joutsenmerkitty Perhekuntoutuskeskus

Kesällä 2020 Lietoon valmistunut Perhekuntoutuskeskus Kajo on Teijo-Talojen viides ja viimeisin kohde, jolle on myönnetty Joutsenmerkki-sertifikaatti. Merikratoksen edelliset kolme tilainvestointia on toteutettu myös Joutsenmerkittyinä Teijo-Talojen rakentamana. Yrityksen tavoitteena onkin, että myös tulevaisuudessa kaikki uudet tilainvestoinnit toteutetaan Joutsenmerkittyinä.

Julkisen rakentamisen kohteita

Teijo-Talojen ensimmäinen kokonaan kaksikerroksinen päiväkoti

Olemme toimittaneet Keravan Savenvalajankadulle kaksikerroksisen päiväkodin. Keravan kaupunki rakennutti 4-ryhmäisen päiväkodin vanhan rakenteellisesti kosteusvaurioitununeen ja sisäilmaongelmaisen päiväkodinosan tilalle. Päiväkodista rakennettiin samalla vanhaa päiväkodinosaa hieman suurempi, jotta se vastaa paremmin nykyisiä tilatarpeita.

Teijo-Talojen toinen Joutsenmerkitty päiväkotikohde

Toimitimme Salon Ollikkalaan 1200-neliöisen päiväkodin. Ollikkalan vanhan päiväkotirakennuksen peruskorjaus ei olisi ollut taloudellisesti kannattavaa, joten Salon kaupunki päätti rakennuttaa uudet tilat. Keväällä 2020 valmistuneelle rakennukselle myönnettiin valmistumisen ja tarkastuksen jälkeen Joutsenmerkki-sertifikaatti, joka on Teijo-Taloille jo neljäs kaikkiaan, ja toinen päiväkotikohteelle.

Puurakenteinen ryhmäpäiväkoti ja koulu Pieksämäelle

Toimitimme Peksämäen Virtasalmelle puurakenteisen koulu- ja päiväkotirakennuksen. Järven rannalla upeissa maisemissa sijaitsevan rakennuksen kantava runko ja ulkovuoraus on puuta. Myös rakennuksen sisätilojen sisustamisessa luonnonläheisyys ja puu ovat vahvasti läsnä.

Puurakenteisia 2-kerroksisia pientaloasuntoja Turkuun

Rakensimme Salon tehtaallamme TVT Asunnoille 30 puurakenteista pientaloasuntoa Turun Hirvensaloon. Pienille kotitalouksille suunnitellut pientaloasunnot ovat moderniversio 1900-luvun alun puutalojen ns. hellahuoneasunnoista. Uusi asuinaluekokonaisuus valmistui syksyllä 2021.Tehdäänkö tilaa yhdessä?