Vaikutuslahja Ukrainaan

Evakuointi- ja ensiapupaketti Ukrainaan

Vaikutuslahja Ukrainaan

Tänä jouluna halusimme levittää lämpöä ja antaa apua niille, jotka tarvitsevat sitä eniten. Kohdistimme joululahjamme Ukrainan hädänalaisille lahjoittamalla 11 Evakuointi- ja ensiapupakettia sekä kolme Lämpöä Ukrainaan -pakettia. Jokainen lahjoittamamme paketti edustaa askelta kohti parempaa huomista, ja toivomme niiden tuovan valoa ja toivoa vastaanottajilleen. 🌟💙

Kiitämme myös teitä, arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, jotka mahdollistitte tämän lahjoituksen. Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja lämmintä uutta vuotta 2024 koko Teijo-Talot-tiimin puolesta! 🌟💝

Lahjoitus toteutettiin Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n (rahankeräyslupa RA/2022/388) kautta.

Lämpöä Ukrainaan -pakettiTehdäänkö tilaa yhdessä?