Matkailurakentaminen

Kumppanisi matkailukohteiden rakentamisessa

Me ymmärrämme matkailualan ainutlaatuiset tarpeet ja toteutamme korkeatasoisia rakennuksia asiakkaidemme toiveiden mukaan. Jokainen projektimme on yksilöllisesti suunniteltu ja rakennettu kestämään aikaa – olipa kyseessä sitten ylellinen huvila meren rannalla tai mökki revontulien alla.

Rakennamme uniikit lomarakennukset

  • Korkeatasoiset lomahuvilat ja -huoneistot
  • Laadukkaat ravintola- ja huoltorakennukset
  • Muut rakennukset matkailualan tarpeisiin

matkailurakentaminen loma-asuntorakentaminen
matkailurakentaminen loma-asuntorakentaminen majoitusrakentaminen

Vaivatonta ja joustavaa rakennuttamista

Huolehdimme kaikesta

Ammattitaitoiset suunnittelijamme, projektipäällikkömme ja muut ammattilaisemme huolehtivat, että projektit etenevät sujuvasti ammattitaidolla alusta loppuun ja aikataulut pysyvät tiukasti hallinnassa.

Asiakastyytyväisyys

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että jokainen asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Luotettavuus, laatu ja asiakaslähtöisyys ohjaavat jokaista päätöstämme ja toimenpidettämme.

Miksi valita Teijo-Talot?

Ympäristöystävälliset ja laadukkaat materiaalit

Panostamme kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Käytämme laadukkaita ja kestäviä rakennusmateriaaleja, jotka varmistavat rakennusten pitkän elinkaaren ja kestävän käytön.

Räätälöidyt ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Ymmärrämme, että jokainen lomakohde on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä lähestymistapaa. Siksi suunnittelemme ja rakennamme kohteet aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Nopea, tehokas ja valvottu rakentamisprosessi

Rakennukset valmistetaan valvotusti tehtaallamme, josta ne toimitetaan suoraan tontille. Laajatkin hankkeet valmistuvat nopeasti ja aiheuttavat vain lyhytaikaisen häiriön tontilla.

matkailurakentaminen

Tutustu loma-asumisen referensseihimme

Konseptillamme on rakennettu muun muassa hulppeita lomahuviloita matkailukeskuksen tarpeisiin, mökkejä leirintäalueelle sekä huolto- ja majoitusrakennuksia hotellin vieraille.

Ota meihin yhteyttä ja lähde kanssamme rakentamaan matkailualan tulevaisuutta!

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Lähetä yhteydenottopyyntö

Tehdäänkö tilaa yhdessä?