Rahoitusratkaisut

Suoritamme KVR-urakoita investointeina sekä toteutamme tiloja myös vuokramallilla rahoittajakumppaniemme kanssa.

Investoi tiloihin

Kauppahinta suoritetaan kohteen valmiusastetta noudattavan maksuerätaulukon mukaisesti. Kaupantekohetkellä kokonaisbudjetti on kasassa, eli asiakas tietää kohteen hinnan tarkasti. Kauppahintaan sisältyy aina rakennuksen kuljetus ja asennus tontille.

Vuokraa tilat

Tilojen vuokraaminen on kätevä ja riskitön tapa hankkia riittävä lisätila tarvittavaksi ajaksi. Vuokrasopimuksella et joudu tekemään suuria investointeja, vaan saat juuri tarpeeseesi räätälöidyt tilat käyttöösi – käyttöasteen mukaiset neliömäärät ja käyttötarpeen mukaiset tilaratkaisut.

Vuokra-ajat vaihtelevat yleensä viiden ja viidentoista vuoden välillä. Vuokratut tilat eivät sido pääomaa tai rasita tasetta. Pääsääntöisesti asiakkaalle koituvat kulut ovat vain vuokra ja hoitokulut, tapauskohtaisesti vuokraan voi sisältyä myös mm. erityisiä suunnittelu- ja muita kuluja.

Vastaamme vuokratilan rakennushankkeesta lupahakemuksineen, kannamme rakennusteknisen vastuun sekä huolehdimme vuokrakaudella tilojen ylläpidosta sovitulla tavalla. Huolehdimme rakennuksen kuljetuksesta ja asennuksesta tontille. Sopimuskauden päätyttyä haemme tilat pois.

Lunasta vuokra-ajan jälkeen

Rakennuksen voi halutessaan lunastaa omaksi vuokrasopimuksen päätyttyä tai sen aikana. Arvioimme kohteelle lunastushinnan, jonka suorituksen jälkeen omistus siirtyy asiakkaalle. Vuokra-asiakkaalla ei kuitenkaan ole kohteen lunastusvelvollisuutta.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?