Rekrytointi

Meille töihin?

Haluatko olla eturintamassa luomassa kestäviä, ekologisia ja terveitä puurakennuksia? Meidän tiimimme koostuu noin 40 alansa huippuosaajasta, jotka ovat omistautuneet puurakentamisen mestariteoksille. Lisäksi työllistämme välillisesti suuren joukon muita alansa ammattilaisia. Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia ja kunnianhimoisia osaajia, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta ja kantamaan kortensa kekoon.  Tule mukaan rakentamaan perinteisestä poikkeavalla tavalla ja kulkemaan kanssamme kohti vastuullisempaa huomista!

Oletko valmis uusiin haasteisiin rakentamisen parissa? – Lähetä avoin hakemus nyt!

Haemme tiimiimme intohimoisia ammattilaisia; kokeneita osaajia ja uusia kykyjä, jotka jakavat intohimomme ja arvomme. Meillä pääset osaksi tiimiä, joka ei vain rakenna, vaan luo uutta ja mullistaa alaa.

Me emme vain rakenna, me innovoimme ja inspiroimme. Jokainen projekti on meille mahdollisuus näyttää, miten ylitämme itsemme ja asiakkaidemme odotukset. Toteutamme vuosittain yli 10 hanketta, jotka vaihtelevat 250–2500 kerrosneliön välillä, ja jokainen niistä on askel kohti parempaa rakennettua ympäristöä.

Kumppanuus on meille sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen rakentamisen maailmassa. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakas tuntee olevansa arvostettu ja ymmärretty, ja että he voivat luottaa ammattitaitoomme jokaisessa rakennushankkeessaan.

Meillä työskentely tarkoittaa enemmän. Tarjoamme sinulle paitsi erinomaiset työolosuhteet ja kilpailukykyisen palkan, myös mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja kehittyä alasi huipulle. Joustavat työajat ja uudistuva organisaatiomme tukevat sinua matkallasi kohti uusia saavutuksia.

Luovuus, asiakaslähtöisyys ja tehokkuus ovat toimintamme ytimessä. Etsimme henkilöitä, jotka ovat valmiita uudistamaan rakennusalaa ja luomaan uusia ratkaisuja. Jos sinulla on halu rakentaa parempaa huomista ja kehittää ainutlaatuista menetelmäämme omassa työssäsi, olet etsimämme henkilö.

Oletko valmis liittymään innostuneeseen ja osaavaan tiimiimme? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi. Odotamme innolla, että saamme kuulla lisää sinusta ja siitä, miten voit auttaa meitä rakentamaan tulevaisuutta!

Millaista on työskennellä Teijo-Talot Oy:ssä?

Satu, Marko ja Jari kertovat työstään Teijo-Taloilla.

Projektipäälliköiden tiiminvetäjä

Teijo-Taloilla projektipäälliköiden tiiminvetäjänä alkuvuodesta 2023 aloittanut Satu Hellemaa päätyi muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin Teijo-Taloille. Hän kokee, että yritys ja se tuote ovat kehittyneet vuosien varrella – yrityksen tulevaisuus näyttää hyvältä.

Teijo-Taloille haettiin viime syksynä projektipäälliköiden tiiminvetäjää. Minuun otettiin yhteyttä ja tiedusteltiin, olisinko kiinnostunut kyseisestä tehtävästä. Mielestäni tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta ja minua kiehtoi mahdollisuus edetä urallani haluamaani suuntaan. Lisäksi Teijo-Talot oli minulle entuudestaan tuttu yritys, sillä työskentelin yrityksessä valmistumiseni jälkeen vuosina 2011–2016. Silloin Teijo-Talot rakensi vielä omakotitaloja – myös minun kotini, jonka itse suunnittelin ja, jossa vieläkin asun.

Arvostan meidän laadukasta ja ainutlaatuista tuotettamme. Minusta on mukava todeta, miten yritys ja sen tuote on kehittynyt vuosien varrella – ja vaikka yritys on tehnyt jo paljon kehitystyötä, niin kehitystyö jatkuu edelleen. Teijo-Talojen tulevaisuus näyttää hyvältä, näen yrityksellä valtavasti kasvu- ja kehityspotentiaalia.

Satu kokee, että hänet on otettu Teijo-Taloilla hyvin vastaan. Hän tuntee, että hänen osaamistaan arvostetaan ja, että hän on päässyt hyödyntämään koulutustaan sekä aiempaa työkokemustaan. Uudessa työtehtävässä on myös mukavasti uutta opeteltavaa, mikä pitää työn mielenkiintoisena.

Meillä on mukava työporukka, johon on ollut helppo tulla mukaan. Lisäksi työhön ja organisaatioon perehdyttäminen oli suunnitelmallista ja kattavaa sekä sille oli varattu riittävä aika – paras perehdytys, jonka olen saanut. Minulla on todella laaja ja monipuolinen työnkuva. Toimin mm. projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden esihenkilönä, mikä on minulle täysin uutta, mutta osaavan ja itseohjautuvan tiimini ansiosta myös esihenkilöroolin omaksuminen on ollut sujuvaa. Tyypillinen työviikkoni koostuu tiimipalavereista, yhteydenpidosta asiakkaisiimme, suunnittelukumppaneihimme ja muihin sidosryhmiimme, projektijohtamisen tehtävistä, laatu- ja kehitystyöstä sekä lisäksi tehdaskierrokset ja työmaakäynnit ovat oleellinen osa työarkeani.

Satu Hellemaa, projektipäälliköiden tiiminvetäjä, Teijo-Talot Oy

Projektipäällikkö

Syksyllä 2020 Teijo-Taloissa työnsä aloittanut projektipäällikkö Marko Loukamaa kuvailee itseään ”matemaattiseksi humanistiksi”. Hän kokee, että hänen taustastaan on hyötyä varsinkin projektien kokonaistulosvastuullisuuden hallinnassa sekä yrityksen kehitysprojekteissa.

Minut otettiin hyvin vastaan työyhteisössä. Pääsin heti mukaan rakennushankkeeseen projektipäällikön työpariksi. Teimme tiivistä yhteistyötä ja tunsin koko ajan, että minua tuetaan uudessa työssäni ja saan tarvittaessa neuvoja ja sparrausapua. Sen lisäksi, että vastaan rakennusprojektien tulosvastuullisesta toteutuksesta, olen mielelläni mukana yrityksen kehittämishankkeissa. Perustimme yrityksen sisäisen kehitysryhmän, johon kuka tahansa yrityksestä sai tulla mukaan – minä sain kunnian ottaa vetovastuun. Muodostimme ryhmän alaisuuteen myös pienryhmiä, joista olen mukana Hyvää työtä -työhyvinvoinnin kehitysryhmässä. Minulla on ympärilläni osaava tiimi, toivottavasti saamme hyvän tyypin vahvistamaan tätä tiimiä entisestään.

Marko Loukamaa, projektipäällikkö, Teijo-Talot Oy

Työnjohtaja

Kolmisenkymmentä vuotta kirvesmiehenä työskennellyt Jari Lehikoinen vaihtoi timpurihommat työnjohtotehtäviin pahentuneen nivelrikon vuoksi. Hän pääsi vakuutusyhtiön kautta opiskelemaan työn ohessa suoritettavaa rakennusalan työmaanjohdon erikoisammattitutkintoa.

rekry rekrytointi

Teijo-Talot tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön: työ on monipuolista ja mielenkiintoista sekä lisäksi projekteja on yhtäaikaisesti käynnissä useampia, joten kertausta tulee riittävästi.

Jari Lehikoinen, työnjohtaja, Teijo-Talot Oy

Tietoa yrityksestä

Teijo-Talot Oy on vuonna 2000 perustettu rakennusalan yritys, joka toteuttaa modulaarisia puurakennuksia. Toiminnan perustana on ainutlaatuinen patentoitu nosto- ja siirtomenetelmä, joka mahdollistaa säältä suojassa rakentamisen sekä nopean asennuksen tilaajan tontille. Kaikki rakennukset rakennetaan pysyvän rakennustavan mukaisesti. Tutustu konseptiimme tästä.

Yritys rakentaa käyttäjille terveellisiä ja ympäristölle ystävällisiä uudisrakennuksia, pääasiassa kouluja, päiväkoteja ja hoivakoteja julkiselle sektorille sekä yksityisille palveluntuottajille. Teijo-Talot tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen.

Yhtiö on ympäristövastuullisen Joutsenmerkkirakentamisen edelläkävijä Suomessa. Yrityksellä on lisäksi Avainlippu-sertifikaatti osoituksena suomalaisesta työstä. Teijo-Talot toimii kattavasti ympäri Suomen kolmella paikkakunnalla: Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla. Teijo-Talot on osa suomalaista Onvest-konsernia. Lue lisää Teijo-Taloista tästä.

Teijo-Talot 20 vuotta fiiliskuva järvimaisemasta Teijon kansallispuistosta
Tehdäänkö tilaa yhdessä?