Rekrytointi

LVI-suunnittelija, Salo

Haemme LVI-suunnittelijaa tehtaallemme Saloon. LVI-suunnittelijana olet mukana uudisrakennusprojektin alkutaipaleelta aina käyttöönottoon saakka ja toimit asiakasrajapinnassa. Vastaat rakennusmääräysten ja konseptimme mukaisesta LVI-suunnittelusta lähtökohtana rakennuksen puhdas ja terveellinen sisäilma sekä kasvaneet ympäristövaatimukset. Vastaat myös alihankintana toteutettavan LVI-suunnittelun ohjauksesta.

Työssäsi tarvitset:

  • LVI-alan insinöörin tai DI:n tutkintoa
  • riittävää työkokemusta, jotta voit suunnitella vaativiakin kohteita
  • suunnitteluohjelmistojen hallintaa, organisointitaitoa, taloudellista ajattelutapaa
  • aktiivista otetta omaan työhön, ongelmanratkaisukykyä ja halua seurata alan kehitystä ja pysyä järjestelmien ja rakentamisen kehityksen kärjessä.

 

Tuotannon työnjohtaja, Salo

Haemme tuotannon työnjohtajaa tehtaallemme Saloon. Tuotannon työnjohtajana vastaat rakennuskohteiden ja niiden aliurakkatöiden päivittäisestä työnsuunnittelusta ja projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Huolehdit työturvallisuudesta ja toimit tehtaan tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä. Teet projektien hankinnat ja tarvittavat raportoinnit.

Työssäsi tarvitset:

  • riittävää rakennustöiden työnjohtokokemusta – eduksi luetaan rakennusmestari ja/tai -insinööritutkinto
  • esimiestaitoja
  • organisointitaitoa, tekemisen meininkiä, taloudellista ajattelutapaa, tietoteknistä osaamista
  • halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää menetelmää työssäsi eteenpäin

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä tiimiämme ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, hae heti! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fiLisäkysymyksiä voit esittää Villelle p. 044 7217 105 tai ville.karjalainen@teijotalot.fi.

Teijo-Talot etsii riveihinsä ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat. Uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Kaikissa työtehtävissämme tarvitaan asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa, organisointitaitoa ja tekemisen meininkiä. Meillä kaikki haluavat rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää ainutlaatuista menetelmää omassa työssään eteenpäin.

Meille voit hakea myös erilaisiin harjoittelijan tehtäviin tuotantoon, työnjohtoon, suunnitteluun, markkinointiin tai projektitoimintoihin. Myös lopputöiden tekeminen on mahdollista.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.