Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Teijo-Talot etsii riveihinsä ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä.

Projektipäällikkö, Salo

Haemme projektipäällikköä tehtaallemme Saloon. Tehtaalla rakennetaan erilaisia tilaratkaisuja kuten kouluja, päiväkoteja, terveysasemia, liike- ja toimitiloja. Projektipäällikkönä vastaat rakennuskohteiden aikatauluista, kustannusseurannasta ja projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Olet mukana projektien alkutaipaleelta aina käyttöönottoon saakka ja vastaat siitä, että jokainen projekti toteutetaan rakennusmääräysten ja viranomaisvaatimusten mukaisesti. Toimit myös asiakasrajapinnassa tilaajan suuntaan.

 

Työssäsi tarvitset:

 • rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
 • riittävää kokemusta projekteista, jotta voit toimia vaativissakin kohteissa
 • organisointitaitoa, tekemisen meininkiä, taloudellista ajattelutapaa, tietoteknistä osaamista
 • halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää menetelmää työssäsi eteenpäin

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä tiimiämme ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, hae heti! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi. Lisäkysymyksiä voit esittää Olli Rauniolle p. 044 744 0113 tai olli.raunio@teijotalot.fi.

Teijo-Talot etsii riveihinsä ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat. Uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Kaikissa työtehtävissämme tarvitaan asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa, organisointitaitoa ja tekemisen meininkiä. Meillä kaikki haluavat rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää ainutlaatuista menetelmää omassa työssään eteenpäin.

Meille voit hakea myös erilaisiin harjoittelijan tehtäviin tuotantoon, työnjohtoon, suunnitteluun, markkinointiin tai projektitoimintoihin. Myös lopputöiden tekeminen on mahdollista.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.

Teijo-Talot Oy:n rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

Teijo-Talot Oy:n rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 21.2.2019.

1. Rekisterinpitäjä

Teijo-Talot Oy
Y-tunnus 1607274-6
Joutnantie 73, 25500 PERNIÖ

 

Rekisterinpitäjään voi ottaa yhteyttä:
Sähköpostitse: asiakaspalvelu@teijotalot.fi
Puhelimitse: 027 217 100

2. Mitä tietoja käsitellään?

Rekrytoinnista vastaavat henkilöt voivat käsitellä seuraavia tietoja:

 • Henkilön perustiedot, kuten etunimi, sukunimi, syntymäaika, henkilötunnus, lähiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
 • Tehtävään liittyvät tiedot, kuten syyt miksi hakija hakee ko. työpaikkaa ja muut henkilön antamat vapaamuotoiset henkilötiedot
 • Aikaisempi työkokemus, koulutus ja kurssit, kuten nykyisen ja aikaisempien työnantajien nimet ja työsuhteiden kesto, peruskoulutus, jatkokoulutus, tutkinto, kurssit ja täydentävät koulutukset
 • Haastattelussa henkilön kertomat tiedot
 • Työhönottoa ennen suoritettavat selvitykset ja testit, kuten henkilö- ja soveltuvuustestit, luottotietojen tarkastus, huumetestit, turvallisuusselvitys ja työhöntulotarkastus
 • Osaaminen, kuten kieli- ja tietotekniikkataidot
 • Muut tiedot, kuten ajokortti ja suosittelija
 • Liitteet, kuten CV, hakemuskirje, kuva, mikäli henkilö on liittänyt ne hakemukseen

3. Mitä tarkoitusta varten henkilötietoja käsitellään?

Rekisterin käyttötarkoitus on Teijo-Talot Oy: rekrytointiprosessin toteuttaminen, kuten työnhakijoiden työpaikkahakemusten vastaanotto, käsittely ja säilytys.

Henkilötietojen käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Henkilötiedot suojataan asianmukaisesti ottamalla huomioon sekä järjestelmiin liittyvät tietoturvavelvoitteet että koko muu henkilötietojen käsittelyn prosessi.

4. Säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään seuraavasti:

 • Kaksi vuotta rekrytointipäätöksen tekemisestä/hakemuksen saapumisesta
 • Yksi vuosi avoimen hakemuksen saapumisesta

Oikeus peruuttaa suostumus.
Kun henkilötietojen käsittely perustuu annettuun suostumukseen, voi suostumuksen peruuttaa milloin tahansa olemalla yhteydessä rekisterin ylläpitäjään (yhteystiedot luvussa 1).

5. Mitä muita oikeuksia rekisteröidyllä on?

Rekisteröidyllä on oikeus rekisteriin kerättyjen tietojen

 • tarkastamiseen, korjaamiseen ja poistamiseen
 • siirtämiseen koneellisesti luettavassa muodossa järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti
 • käsittelyn vastustamiseen
 • käsittelyn rajoittamiseen
  • kun rekisteröity on kiistänyt henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • jos käsittely on lainvastaista
  • jos rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä ja odottaa vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön

Pyynnöt em. toimenpiteisiin tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle (yhteystiedot rekisteriselosteen luvussa 1). Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).