Toimisto- ja vastaanottorakennus, Jyväskylä

Laadukkaat tilat ja hyvä äänieristys!

Teijo-Talojen ehdottomaksi eduksi katsoimme kilpailukykyisien hinnan lisäksi sen, että varsinainen rakennustyö paikan päällä Jyväskylän yksikössä jäi lyhyeksi, jolloin meidän omaan tuotantoomme ei tullut juuri lainkaan keskeytyksiä. Lisäksi katsoimme tärkeäksi, että Teijo-Talojen koko tuotantoketju on säältä suojassa sisätiloissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Teijo-Talojen laatuun ja yhteistyön helppouteen. Tilojen käyttöönoton jälkeen oli positiivista huomata, että äänieristys on erittäin hyvä: kovat äänet pihalta eivät kantaudu sisätiloihin – meidän eri työvaiheistamme kuitenkin syntyy melua merkittävästi. Yhteistyö Teijo-Talojen kanssa on jatkunut Jyväskylän projektin jälkeen, kun Riihimäen yksikköömme tuli kesäkuun alussa uusi 312 m² kokoinen 2-kerroksinen toimistorakennus.

Jukka Kakkonen, yksikönpäällikkö, Stena Recycling Oy

Toimisto- ja vastaanottorakennus kierrätysalan yritykselle

Toimitimme kierrätysalalla toimivalle Stena Recyclingille toimitilat Jyväskylään. Toimisto- ja vastaanottorakennus koostuu yhdestä moduulista, mutta hyvällä suunnittelulla rakennukseen on saatu mahtumaan kaikki tarvittavat tilat eri toiminnoille. Rakennuksessa on mm. toimisto- ja neuvotteluhuoneet ja lisäksi erilliset toimistotilat vastaanoton ja työnjohdon käyttöön. Rakennuksessa on myös sosiaalitilat, jotka noudattavat ns. puhdastilaperiaatetta eli likaiset työvaatteet jätetään likaiseen tilaan, josta kuljetaan pukuhuoneen kautta muihin tiloihin. Taukotilat ja toimistohuoneet ovat ns. puhtaalla puolella.

Näin Stena Recycling Oy:n Jyväskylän yksikönpäällikkö Jukka Kakkonen luonnehtii projektia:

”Rakennusprojekti käynnistyi Jyväskylän yksikön osalta maaliskuussa 2020. Yksikössä tuolloin olleet toimistoparakit olivat vanhat, eivätkä vastanneet enää kaikilta osin nykyisiä rakennusmääräyksiä. Ja niiden remontoiminen ei olisi ollut kustannustehokas vaihtoehto.

Projekti lähti käyntiin maaliskuussa siten, että pyysimme yhteistyössä PH-Rakennuttajapalvelun kanssa tarjoukset eri toimijoilta. Tarjousvertailun jälkeen Teijo-Talot valikoitui uusien tilojen toimittajaksi.

Huhti–toukokuu välillä kävimme keskusteluja muun muuassa pohjaratkaisusta ja materiaalivalinnoista. Kesäkuun lopulla kävimme selonottoneuvottelun ja allekirjoitimme urakkasopimuksen, minkä jälkeen työt Teijo-Talojen tehtaalla Perniössä alkoivat. Maanrakennustyöt Jyväskylän yksikössä alkoivat syyskuun lopussa.

Projekti eteni hyvin ja aikataulussa. Projektin aikana pääsimme myös vierailulle Teijo-Talojen tehtaalle. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta läpi koko projektin, pystyimme vielä muokkaaman kesken projektia niin pohjaratkaisua kuin materiaalivalintojakin.

Uudet toimitilat lähtivät Perniöstä kohti Jyväskylää 26.10.2020 ja olivat perillä Jyväskylässä seuraavana päivänä, jolloin toimitilat myös asennettiin paikalleen – yhden päivän aikana. Työt paikan päällä jatkuivat marraskuun ajan erinäisillä sisä- ja ulkotöillä. Joulukuun alussa pidettiin lopputarkastukset ja toimitilat saatiin näin käyttöön.”

  • kerrosala 94 m²
  • toimisto- ja neuvotteluhuoneet
  • henkilökunnan tauko- ja sosiaalitilat
  • valmistumisvuosi 2020
  • Sepelitie 23, Jyväskylä
  • Arkkitehtisuunnittelu Peter Westerlund, Teijo-Talot Oy

Toimitilojen rakennuttaminen voi olla myös helppoa!

Pyydä yhteydenotto tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

Myynnin asiakaspalvelu

myynti@teijotalot.fi

Ota yhteyttä

Category
Referenssit, Toimitilat, Yritykset ja yhteisöt
Tehdäänkö tilaa yhdessä?