Teijo-Talot on Yrityssalon kuukauden yritys

Teijo-Talot on Yrityssalon kuukauden yritys

Miten Teijo-Taloilla menee, vaikka rakennusteollisuus elää nyt historiallisen huonoa aikaa?

“Voitimme juuri Keravan kaupungin päiväkotikilpailutuksen. Kesällä saimme tilauksen päiväkodille myös Liedosta, ja ensimmäiset työvaiheet sen rakennuttamiseksi ovat nyt alkaneet. Lisäksi olemme toimittamassa 12 sadan neliön matkakohdetta Rukalle”, kertoo toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

Lue Yrityssalon julkaisusta mm., miten kokonaisesta rakennuksesta tulee kiertotaloustuote ja kuinka monta neliötä päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja ja muita rakennuksia syntyy Teijo-Talojen tehtaalla vuodessa. Klikkaa artikkeliin tästä https://yrityssalo.fi/ajankohtaista/kuukauden-yritykset/teijo-talot-rakentaa-kiertotalouden-ehdoilla


Tehdäänkö tilaa yhdessä?