Tilat helposti

Haluatko rakennuttaa korkealaatuiset tilat? Kärsitäänkö työpaikallasi huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita, mutta pysyviä ratkaisuja oireileville käyttäjille? 

Toteutamme yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin laadukkaita uudisrakennuksia – nopealla aikataululla.

Terveet tilat nopeasti, ei kompromissi­ratkaisuja

Uusien tilojen hankkiminen tulee ajankohtaiseksi, kun vanhat tilat osoittautuvat epäkäytännöllisiksi, liian pieniksi tai tekniset ratkaisut aikansa eläneiksi. Tilantarve voi joskus syntyä myös pikaisella aikataululla esimerkiksi huonon sisäilman aiheuttamien ongelmien vuoksi.

Tarjoamme näihin tilanteisiin pysyvän, sisäilmaturvallisen, korkealaatuisen ja käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun epäkäytännöllisten parakkien sijaan – ja opiskelu tai työnteko voi jatkua.

Yksi konseptimme eduista on se, että eri työvaiheet voivat olla käynnissä samanaikaisesti: rakentaminen tehtaalla, vanhan rakennuksen purkaminen, maanrakennustyöt tontilla. Tämä tekee rakennusprosessista nopean ja budjetoinnista helpon. Päällekkäisiä kustannuksia syntyy mahdollisimman vähän.

Tutustu rakennuskonseptiimme

Huolellista suunnittelua ja kestäviä toteutuksia

Toteutamme tekniseltä laadultaan korkeatasoisia siirrettävissä olevia moduuleista koostuvia rakennuksia, jotka noudattavat pysyvän rakennuksen rakennusmääräyksiä.

Suunnittelemme tiloista asiakkaan tarpeita kuunnellen toiminnallisia, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia. Esimerkiksi avattavilla väliseinillä ja liikuteltavilla kalusteilla tilat saadaan muutettua eri käyttötilanteisiin sopiviksi.

Rakennuksiamme voidaan tarvittaessa myös laajentaa ja supistaa lisäämällä tai poistamalla rakennusmoduuleja. Uudisrakennuksemme voidaan myös liittää lisätiloiksi nykyisiin toimitiloihin esimerkiksi yhdyskäytävän kautta.

Tutustu moduulirakentamiseen

Tiloja eri käyttö­tarpeisiin

Päiväkoti

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Koulu

Tulevaisuuden koulu on innostava ja älykäs, muuntojoustava oppimisympäristö, jonka muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuksia opiskella eri tavoilla.

Hoivakodit

Hoivakodeissa kiinnitämme huomiota asukkaiden turvalliseen arkeen ja viihtyvyyteen sekä henkilökunnan työnteon sujuvuuteen.

Toimitilat

Huolellisesti suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut modernit toimitilat tukevat henkilöstön viihtymistä – niissä on ilo työskennellä.

AurinkoKunta

AurinkoKunta-konsepti on joustava kokonaisratkaisu julkiselle sektorille. Konseptilla saavutetaan tilojen parempi toimivuus ja monikäyttöisyys.

Joutsenmerkki

Tarjoamme ympäristömerkkirakennuksia. Suomessa mm. pientalot, koulu- ja päiväkotirakennukset, palvelutalot voivat saada Joutsenmerkin.

Pyydä yhteydenotto

Täytä yhteystietosi alla olevaan kenttään,
niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä tai lähetä viesti myynti@teijotalot.fi

Julkiset hankinnat

Tuotepäällikkö
Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Hoivatila­rakentaminen

Avainasiakkuuspäällikkö
Antton Vappula

antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611

Mukautuva ja liiketoiminta­myönteinen

Väestönkehitys ja ikärakenteen muutos voidaan huomioida julkisessa rakentamisessa. Tiloja voidaan mukauttaa muuttuvien käyttötarpeiden mukaan.

Terve ja turvallinen

Rakennukset ovat terveitä, koska ne pysyvät kuivina koko rakennusprosessin ajan. Rakentaminen ja toimitukset ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Siirrettävä ja vaihdettava

Rakennukset ovat siirtokelpoisia.
Ne voidaan siirtää, vaihtaa pienemmiksi tai isommiksi – rakennus mukautuu muuttuviin tarpeisiin.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?