Tilat helposti

Tarvitsetko korkealaatuiset toimitilat?

Toteutamme yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin laadukkaita uudisrakennuksia – nopealla aikataululla.

Terveet tilat nopeasti, ei väliaikaisia kompromisseja

Kärsitäänkö työpaikallasi huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita, mutta pysyviä ratkaisuja oireileville käyttäjille? Tai ovatko vanhat toimitilanne osoittautuneet epäkäytännöllisiksi, liian pieniksi tai tekniset ratkaisut aikansa eläneiksi?

Tarjoamme näihin tilanteisiin pysyvän, sisäilmaturvallisen, korkealaatuisen ja käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun epäkäytännöllisten parakkien sijaan – ja opiskelu tai työnteko voi jatkua.

Onnistuneita rakennusprojekteja

Teijo-Talojen kanssa projektit valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Yhtenäiset toimintatavat ja tiukka varmennettu laaduntarkkailu varmistavat, että Teijo-Talojen rakennukset täyttävät korkeat laatu-, ympäristö- ja terveysstandardit. Valvomme tasalaatuisuutta niin lain kuin asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti.

Näin helposti rakennusprosessi etenee:

1. Suunnittelu

Suunnittelemme rakennukset niiden käyttötarkoitusta varten tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Huomioimme myös tilojen erityisvaatimukset.

2. Rakennuslupa

Haemme kohteelle rakennusluvan sopimuksen mukaisesti. Luvan myöntämisen jälkeen  aloitamme kohteen rakentamisen tehtaallamme.

3. Rakentaminen tehtaalla

Rakennamme moduulit aina säältä suojassa betoniperustuksen valamisesta alkaen. Tehdasvaiheen jälkeen moduulien valmiusaste on hyvin korkea.

4. Laadunvarmistus

Suoritamme tiukkojen laatukriteeriemme mukaisesti mm. laadun- ja kosteudenhallinnan mittauksia. Tehdastuotannollemme on myönnetty FC-varmennustodistus.

5. Kuljetus tontille

Suojaamme asennusvalmiit moduulit kuljetusta varten, jotta niihin ei pääse kosteutta tai epäpuhtauksia kuljetuksen aikana, ja kuljetamme ne tontille.

6. Asennus työmaalla

Moduulien asentaminen on nopeaa: laskemme rakennusmoduulit suoraan rekan lavetilta sorapatjalle, liitämme ne toisiinsa ja suoritamme tarvittavat kytkennät.

7. Viimeistely

Moduuliasennuksen jälkeen aloitamme tontilla rakennuksen täydentävien osien, kuten katosten ja portaiden, asennuksen sekä pihanrakennustyöt.

8. Käyttöönotto

Rakennuksen lopputarkastuksen jälkeen, kun kaiken on todettu olevan valmista ja kunnossa, luovutamme tilaajalle täysin käyttöönottovalmiin rakennuksen.

Tiloja eri käyttö­tarpeisiin

Päiväkoti

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Koulu

Tulevaisuuden koulu on innostava ja älykäs, muuntojoustava oppimisympäristö, jonka muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuksia opiskella eri tavoilla.

Hoivakodit

Hoivakodeissa kiinnitämme huomiota asukkaiden turvalliseen arkeen ja viihtyvyyteen sekä henkilökunnan työnteon sujuvuuteen.

Toimitilat

Huolellisesti suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut modernit toimitilat tukevat henkilöstön viihtymistä – niissä on ilo työskennellä.

AurinkoKunta

AurinkoKunta-konsepti on joustava kokonaisratkaisu julkiselle sektorille. Konseptilla saavutetaan tilojen parempi toimivuus ja monikäyttöisyys.

Joutsenmerkki

Tarjoamme ympäristömerkkirakennuksia. Suomessa mm. pientalot, koulu- ja päiväkotirakennukset, palvelutalot voivat saada Joutsenmerkin.

Ota yhteyttä

Julkiset hankinnat

Tuotepäällikkö
Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Hoivakoti­rakentaminen

Avainasiakkuuspäällikkö
Antton Vappula

antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611

Pyydä yhteydenotto

Täytä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä tai lähetä viesti myynti@teijotalot.fi

Mukautuu muutoksissa

Mahdolliset tulevat muutostarpeet voidaan ennakoida jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Tiloja voidaan mukauttaa muuttuvien käyttötarpeiden mukaan.

Terve ja turvallinen

Rakennukset ovat terveitä, koska ne pysyvät kuivina koko rakennusprosessin ajan. Rakentaminen ja toimitukset ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Siirrettävä ja vaihdettava

Rakennukset ovat siirtokelpoisia.
Ne voidaan siirtää, vaihtaa pienemmiksi tai isommiksi – rakennus mukautuu muuttuviin tarpeisiin.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?