Päiväkoti

Rakennamme terveitä
ja turvallisia päiväkoteja

Onko tavoitteenasi rakennuttaa päiväkoti, johon lasten ja henkilökunnan on mielekästä tulla joka päivä? Päiväkotirakentamisessa lähtökohtanamme on, että varhaiskasvatuksen tiloista tulee viihtyisät, toimivat ja ennen kaikkea turvalliset ja terveet.

muuntojoustavat varhaiskasvatustilat ympäristömerkki piha ulkoalue moduulipäiväkoti päiväkotirakentaminen.

Toiminnalliset tilat päivähoidolle

Päiväkotirakentaminen alkaa suunnittelusta, jossa otamme huomioon toiminnalliset lähtökohdat, kuten lasten luontaisen tarpeen leikkimiseen ja liikkumiseen. Suunnittelemme varhaiskasvatuksen tiloihin toimintaa helpottavia ratkaisuja, jotka parantavat sekä henkilökunnan että lasten viihtyvyyttä.

Nykyaikaiset muunneltavat varhaiskasvatustilat mukautuvat monipuolisesti erilaisiin toiminnallisiin tilanteisiin, kuten peleihin, leikkeihin ja askarteluun.

Tiloissa huomioidaan kasvua ja kehitystä tukevat ratkaisut leikkiympäristöjen sisustus- ja kalustesuunnittelussa niin sisätiloissa kuin piha-alueillakin. Laadukas päiväkotirakentaminen on satsaus hyvinvointiin.

päiväkodin tilava eteinen

Olemme toteuttaneet useita päiväkoteja

Olemme rakentajan luottokumppani, kun tarvitaan turvalliset ja terveet tilat varhaiskasvatukselle. Meille on kertynyt laajaa osaamista ja kokemusta kymmenien päiväkotien toteutuksesta.

Asiantuntijamme ja suunnittelijamme tuovat näkemyksensä ja erityisosaamisensa yksilöllisten ja muunneltavien tilaratkaisujen suunnitteluun.

Käymme suunnitteluvaiheessa asiakkaan kanssa läpi, millaisia tarpeita ja toiveita hänellä on päivähoitotilojen ominaisuuksien suhteen – lakisääteisten vaatimusten ja suositusten lisäksi.

Tutustu referensseihimme tästä »

CASE: Ympäristömerkkipäiväkodin puhtaassa sisäilmassa on ilo leikkiä ja työskennellä

Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty päiväkoti valmistui Hyvinkään Kenttäkadulle Teijo-Talojen ja Hyvinkään kaupungin yhteistyönä kesällä 2017. Päiväkoti täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset.

Joutsenmerkin kriteerit ottavat kantaa energiatehokkuuteen, hyvään sisäilmaan sekä turvallisiin rakennusmateriaaleihin ja -kemikaaleihin. Joutsenmerkitty rakentaminen suosii kestävän, vastuullisesti tuotetun puutavaran käyttöä ja takaa laadukkaan rakennusprosessin

Katso, miltä näyttää Suomen ensimmäisessä Joutsenmerkki-päiväkodissa »

TeijoTalot toteutti meille Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin, joka täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Tämä yli 2000 neliön päiväkoti on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä ja siinä käytetyt rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä käyttäjille.

Hannele Salonen
vastaava rakennuttaja, Hyvinkään kaupunki

Meillä on töissä henkilöitä, jotka ovat herkistyneet työskenneltyään sisäilmaltaan heikkolaatuisissa rakennuksissa. Parhaimmillaan voidaan palauttaa ja ylläpitää työkyky terveellisellä, haitta-aineettomalla ja hajusteettomalla ympäristöllä. Tämä on arvokasta käyttäjille.

Päivi Paasonen
päiväkodin johtaja, Hyvinkään Kenttäkadun päiväkoti

Helppo, kestävä
ja korkealaatuinen

Rakennustapamme on asiakkaalle vaivaton. Rakennamme vakaissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa järjestelmällisen laadunvalvonnan. Rakennukset ovat tasalaatuisia – korkealaatuisia.

Energiatehokas
ja kestävä

Energiankulutus ja tuotantoprosessin hiilijalanjälki ovat pienemmät kuin perinteisessä rakentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja myös käytönaikaiseen ekologisuuteen, esimerkiksi minimoimalla energian ja veden kulutuksen.

Kätevä ja
ihmisystävällinen

Jopa suuret alueet tai tilakokonaisuudet voidaan rakentaa nopeasti ilman, että siitä aiheutuu pitkäaikaista meluhaittaa tai heikennystä ympäristön turvallisuuteen.

Rakennetaan yhdessä turvallinen perusta lapsen kasvamiselle ja kehittymiselle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää terveistä ja turvallisista rakentamisen ratkaisuistamme!

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Lähetä yhteydenottopyyntö

Tehdäänkö tilaa yhdessä?