Päiväkoti

Terveellinen ja turvallinen moduulipäiväkoti

Onko tavoitteenasi rakennuttaa päiväkoti, johon lasten ja henkilökunnan on mielekästä tulla joka päivä?

Nykyaikaiset moduulipäiväkodit mukautuvat monipuolisesti erilaisiin toiminnallisiin tilanteisiin, kuten peleihin, leikkeihin ja askarteluun sekä ne ovat ennen kaikkea terveelliset ja turvalliset.

Laadukas päiväkotirakentaminen on satsaus lasten ja henkilökunnan hyvinvointiin

Suunnittelemme päiväkoteihin kasvua ja kehitystä tukevia ratkaisuja, jotka parantavat sekä henkilökunnan että lasten viihtyvyyttä.  Leikkiympäristöjen sisustus- ja kalustesuunnittelussa niin sisätiloissa kuin piha-alueillakin, huomioimme päivähoidon erityisluonteen ja toiminnalliset lähtökohdat, kuten lasten luontaisen tarpeen leikkimiseen ja liikkumiseen.

Hyvä päiväkotirakennus luo turvallisen, kannustavan ja viihtyisän ympäristön, jossa lapset voivat kasvaa, oppia ja kehittyä.

Tutustu moduulipäiväkotien ja muihin referensseihimme tästä »

Päiväkotirakentamisen luottokumppani laajalla osaamisella ja kokemuksella

Olemme toteuttaneet lukuisia moduulipäiväkoteja ja olemme luotettava kumppani rakennushankkeissa, jotka vaativat turvallisia ja terveellisiä tiloja päivähoidolle. Yrityksemme on kerryttänyt laajaa osaamista ja kokemusta yksilöllisten ja muunneltavien moduulipäiväkotien suunnittelussa ja rakentamisessa.

Teijo-Talojen päiväkotihankkeissa asiantuntijamme ja suunnittelijamme ottavat huomioon päivähoitotilojen lakisääteisten vaatimusten ja suositusten lisäksi asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Tuomme mukanamme oman näkemyksemme ja erityisosaamisemme jokaiseen projektiin.

CASE: Ympäristömerkki­päiväkodin puhtaassa sisäilmassa on ilo leikkiä ja työskennellä

Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty päiväkoti valmistui Hyvinkään Kenttäkadulle Teijo-Talojen ja Hyvinkään kaupungin yhteistyönä kesällä 2017. Päiväkoti täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset.

Joutsenmerkin kriteerit ottavat kantaa energiatehokkuuteen, hyvään sisäilmaan sekä turvallisiin rakennusmateriaaleihin ja -kemikaaleihin. Joutsenmerkitty rakentaminen suosii kestävän, vastuullisesti tuotetun puutavaran käyttöä ja takaa laadukkaan rakennusprosessin

Katso, miltä näyttää Suomen ensimmäisessä Joutsenmerkki-päiväkodissa »

TeijoTalot toteutti meille Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin, joka täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Tämä yli 2000 neliön päiväkoti on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä ja siinä käytetyt rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä käyttäjille.

Hannele Salonen
vastaava rakennuttaja, Hyvinkään kaupunki

Meillä on töissä henkilöitä, jotka ovat herkistyneet työskenneltyään sisäilmaltaan heikkolaatuisissa rakennuksissa. Parhaimmillaan voidaan palauttaa ja ylläpitää työkyky terveellisellä, haitta-aineettomalla ja hajusteettomalla ympäristöllä. Tämä on arvokasta käyttäjille.

Päivi Paasonen
päiväkodin johtaja, Hyvinkään Kenttäkadun päiväkoti

Helppo, kestävä
ja korkealaatuinen

Rakennustapamme on asiakkaalle vaivaton. Rakennamme vakaissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa järjestelmällisen laadunvalvonnan. Rakennukset ovat tasalaatuisia – korkealaatuisia.

Energiatehokas
ja kestävä

Energiankulutus ja tuotantoprosessin hiilijalanjälki ovat pienemmät kuin perinteisessä rakentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja myös käytönaikaiseen ekologisuuteen, esimerkiksi minimoimalla energian ja veden kulutuksen.

Kätevä ja
ihmisystävällinen

Jopa suuret alueet tai tilakokonaisuudet voidaan rakentaa nopeasti ilman, että siitä aiheutuu pitkäaikaista meluhaittaa tai heikennystä ympäristön turvallisuuteen.

Rakennetaan yhdessä turvallinen perusta lapsen kasvamiselle ja kehittymiselle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää terveistä ja turvallisista moduulipäiväkodeistamme!

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Lähetä yhteydenottopyyntö

Tehdäänkö tilaa yhdessä?