Referenssit

Mittavaa kokemusta terveellisestä, turvallisesta ja tehokkaasta rakentamisesta.

Asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiosta meidät on valittu luotettavaksi kumppaniksi jo sadoissa kohteissa ympäri Suomea. Tyytyväisiä asiakkaitamme on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Olemme edelläkävijä terveellisessä ja ympäristöystävällisessä rakentamisessa sekä siirrettävien betoniperustaisten rakennusten valmistamisessa.

Kilpailukykyiset hintamme ja pitävät aikataulumme yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluummehoukuttelevat jatkuvasti laajenevaa asiakasjoukkoa.

Tule mukaan!

Nopeaa ja asiantuntevaa!

TeijoTalot voitti kilpailutuksen lisäopetustiloista, jotka liitettiin yhdyskäytävällä vanhaan koulurakennukseen. Hankinta tehtiin KVR-urakkana ja perusteina oli toimituksen nopeus ja sisällä sään suojassa tapahtuva rakentaminen. Rakennustyöt kestivät viisi kuukautta ja sovittu aikataulu piti hyvin. Kanssakäyminen tehtaan edustajien kanssa oli sujuvaa ja hankittu tilaratkaisu laadukas.

Seppo Allén, kunnanjohtaja, Sauvon kunta

Palvelu on parasta!

Kumppanivalintaamme Karjalohjan Mummonmökkikylän aluerakentamisessa vaikutti se, että rakentamisaika pihatöineen tontilla on lyhyt ja talotoimitus mahdollisimman täydellinen. Laatu on ollut hyvää, hinta ja toimitusaika sopimuksen mukaiset. Yhteistyö on sujunut mainiosti!

Seppo Syvähuoko, alueen rakennuttaja, Service Partner Oy

Ympäristöystävällistä!

Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja rakennuttamisessa lähtökohtanamme on ympäristön terveellisyys ja turvallisuus. TeijoTalot toteutti meille Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin, joka täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Tämä yli 2000 neliön päiväkoti on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä ja siinä käytetyt rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä käyttäjille. Rakennus vastaa käyttäjiensä toiveita, sillä se on valmistettu juuri meidän tarpeisiimme. Voin lämpimästi suositella Joutsenmerkityn rakennuksen hankkimista Teijo-Taloilta.

Hannele Salonen, vastaava rakennuttaja, Hyvinkään kaupunki

Kokonaisuus hanskassa!

TeijoTaloilla on vahvaa näyttöä toteuttaa vaativat investointihankkeemme lastensuojelun asumispalvelu- tarpeisiin. Suunnittelutyö on nopeaa ja asiantuntevaa. Korkealuokkaiset luonnokset vastaavat odotuksiamme. Positiivisia eroja perinteiseen rakentamiseen on mm. aikataulutuksessa, yhteistyöverkoston laajuudessa ja työmaan kokonaisjärjestelyissä kuten sääsuojaisessa tuotannossa ja työmaan yleissiisteydessä.

Mikko Niemelä, palvelujohtaja, Merikratos Oy

Edelläkävijä!

Haimme laadukasta ratkaisua taukotilarakennukseksi ja tiesimme, että rakennus jouduttaisiin ehkä siirtämään toiseen sijoituspaikkaan. TeijoTalojen erinomaisella konseptilla toteutettu rakennus täytti kaikki vaatimuksemme. Yhteydenpito oli kitkatonta ja palvelu vaivatonta. Toimitus vastasi täysin sopimustamme. Valmistus- ja rahoituskonsepti sopi kuvioomme paremmin kuin hyvin. Suosittelen!

Pertti Heininen, tekninen johtaja, Graniittirakennus Kallio Oy

Julkisyhteisöreferenssejämme

Asikkala, Espoo, Halsua, Hollola, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Imatra, Järvenpää, Kainuun maakunta kuntayhtymä, Kankaanpää, Kantahämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kaustinen, Keitele, Kiikala, Kittilä, Kiuruvesi, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Laukaa, Lempäälä, Lohja, Loimaa, Loviisa, Multia, Naantali, Nurmijärvi, Orivesi, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Pirkkala, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Petäjävesi, Pälkäne, Raasepori, Rauma, Saarijärvi, Salon seurakunta, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Sauvo, Sievi, Siikalatva, Sipoo, Siuntio, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Tuulos, Tuusula, Utsjoki, Uurainen, Varkaus, Vihti, Ylöjärvi

Yritysreferenssejämme

A & L Harju, Ammattiliitto Pro, Asfalttikallio, Erähotelli Nellim, Forcit, Fortum Power and Heat, Global Blue, Hesburger, Hiekkasärkät Golf, Hotelli Inarin Kultahovi, Hotelli Kakslauttanen, Huvikumpu Capital, Härmän Liikenne, Kardonar, Karjalohjan mummonmökit, Karkkilan taksiautoilijat, Kaustisen Elementtivalmiste, Kieringin Lomakylä, KKT, Kokkola Camping, Lapin pelastushelikopterin tuki, Lentoparkki, Leppävirran Teollisuusautomaatio, Maint Partner, Merikratos, Mikenti, Mynämäen Niittylinna, Napapiirin Kuljetus, Omya, Peab, Peltolan Siirtolapuutarhayhdistys, Pohjolan Liikenne, Päiväkumpu, Saint Gobain Weber, Sakupe, Sibelco Nordic, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Tieliikelaitos, TM IntoGroup, Touhula Varhaiskasvatus, TVO, Ulefos, Veolia Transport, Viking Line, Würth, Ypäjän Hevosopisto