Moduulirakentaminen

Moduulirakentaminen

Moduulirakennukset syntyvät säältä suojassa – helposti ja turvallisesti. Moduulirakentaminen on helppo ja turvallinen vaihtoehto perinteiselle paikalla rakentamiselle.

Korkealaatuista moduuli­rakentamista

Korkealaatuisten moduulirakennuksiemme tekninen ikä on sama kuin paikallaan rakennettunakin ja ne täyttävät teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin pysyvän rakennuksen määräykset ja ohjeet sekä laatuvaatimukset. Moduulirakentamisen konseptillamme valmistamme pysyvään käyttöön tarkoitetun rakennuksen helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Modulaarisuuden etuja

Moduulirakentamisella saavutetaan monia etuja. Rakennukset valmistuvat säältä suojassa ja tehdasolosuhteissa pystymme valvomaan ja kontrolloimaan olosuhteita paremmin. Modulaariset rakennuksemme ovat muuntojoustavia ja siirtokelpoisia, joten niitä voidaan tarvittaessa laajentaa, supistaa tai siirtää uuteen sijaintiin.

Siirrettävän moduulikoulun yksi moduuli rekan lavetilla.

Moduulirakennuksen koko

Moduuleista koostuvat rakennuksemme voivat olla jopa yli 2500 kem² suuruisia. Yksittäiset rakennusmoduulimme ovat tyypillisesti 4–7 m leveitä, 6–13 m pitkiä ja 6 m korkeita. Yksi suuritilamoduuli voi olla jopa yli 90 m².

Kysy lisää moduuli­rakentamisesta!

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi tai pyydä yhteydenotto lomakkeella:

Tehdäänkö tilaa yhdessä?