Moduulirakentaminen

Moduulirakentaminen

Rakennamme modulaarisia puurakennuksia. Moduulirakentamisella uudisrakennukset syntyvät säältä suojassa – helposti ja turvallisesti. Moduulirakentaminen on hyvä vaihtoehto perinteiselle paikalla rakentamiselle.

Korkealaatuinen moduulirakentaminen täyttää pysyvän rakennuksen vaatimukset

Siirrettävät moduulirakennuksemme täyttävät teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin pysyvän rakennuksen määräykset ja ohjeet sekä laatuvaatimukset. Kaikissa rakennuksissamme on kiinteänä osana maanvarainen betoniperustus.

Rakennamme mm. kouluja, päiväkoteja, hoivakoteja, terveysasemia, huolto- ja toimistorakennuksia. Moduulirakentamisen tekniikalla valmistamme pysyvään käyttöön tarkoitetun rakennuksen lähes yhtä nopeasti kuin väistötilat.

Moduulirakentaminen on turvallista ja ympäristövastuullista

Varmistamme puhtaan ja terveen sisäilman rakentamalla sisällä kuivissa tehdasolosuhteissa, jatkuvalla olosuhdeseurannalla sekä materiaalivalinnoilla.

Panostamme ilmasto- ja sisäilmamyönteisiin materiaalivalintoihin. Käytämme CE-merkittyjä rakennustuotteita ja -tarvikkeita sekä turvallisesti tuotettuja materiaaleja, joiden käytöllä on osoitettu olevan vähän negatiivisia ympäristövaikutuksia. Tuotantotilamme ovat työturvalliset ja jokaisella toimipisteellämme on toimiva kierrätysjärjestelmä.

Moduulirakentaminen on helppo ja turvallinen tapa rakentaa. Näin rakennusprosessi etenee:

1. Suunnittelu

Suunnittelemme rakennukset tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan – nimenomaista käyttötarkoitusta varten. Huomioimme esimerkiksi hoivakotien ja terveydenhoitotilojen erityisvaatimukset.

2. Rakennuslupa

Tilauksen vahvistumisen jälkeen teemme kohteen rakennuslupakuvat ja haemme rakennusluvan tarjouspyynnön mukaisesti. Kun rakennuslupa on saatu, aloitamme kohteen rakentamisen tehtaallamme.

3. Rakentaminen tehtaalla

Moduulirakentaminen tapahtuu aina säältä suojassa, kuivissa tehdasoloissa. Rakennusmoduulit ovat mahdollisimman valmiita sisä- ja ulkopinnoiltaan ennen, kun ne lähtevät tehtaaltamme. Niissä on jopa talotekniikka ja kiintokalusteet asennettuina.

4. Laadunvarmistus

Meillä on tiukat laatukriteerit. Suoritamme rakennusprosessin edetessä laadun- ja kosteudenhallinnan mittauksia, katkeamattoman kuivaketjun hallintaa sekä pölynhallintaa.

5. Kuljetus tontille

Siirrämme rakennusmoduulit tontille erikoiskuljetuksilla. Suojaamme moduulit kuljetusta varten, jotta niihin ei pääse kosteutta tai epäpuhtauksia kuljetuksen aikana.

6. Asennus

Asennusvaihe on nopea ja työmaa-aika lyhyt. Laskemme rakennusmoduulit tontille, liitämme ne toisiinsa ja teemme yhdyskuntatekniikan liittymien kytkennät.

7. Viimeistely

Asennuksen jälkeen aloitamme tontilla rakennuksen täydentävien osien, kuten katosten ja portaiden, asennuksen sekä pihanrakennustyöt.

8. Käyttöönotto

Teemme rakennukselle lopputarkastuksen yhdessä rakennusviranomaisen ja tilaajan kanssa. Kun kaikki on valmista ja kunnossa, luovutamme tilaajalle täysin käyttöönottovalmiin rakennuksen.

  • Katkeamaton kuivaketju suunnittelusta käyttöönottoon
  • S2 sisäilmastoluokka
  • M1-päästöluokitellut pintamateriaalit
  • Vesiohenteiset pintakäsittelytuotteet
  • P1 puhtausluokka tuotannossa ja asennuksessa
  • Energialuokka jopa A
  • Pysyvän rakennuksen U-arvot

Kysy lisää modulaarisesta puurakentamisesta!

Pyydä yhteydenotto lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Ota yhteyttä

Tehdäänkö tilaa yhdessä?