Yritys

Kaikki alkoi Teijolla

Teijo-Talot Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön kunnan Teijo-nimisessä kylässä, josta talotehdas sai nimensä.

Koko toiminnan pohjana ja perustana on ainutlaatuinen nosto- ja siirtomenetelmä, joka mahdollistaa rakennuksen noston helposti kuljetuskaluston kuljetettavaksi sekä samoin laskun ja asennuksen tilaajan tontille. Nostomenetelmä mahdollistaa myös rakennusten siirtämisen myöhemminkin eli rakennukset eivät ole sidottuja ensimmäiseen sijoituspaikkaansa. Lue lisää toimintatavasta.

Teijo-Talot Oy valmisti toimintansa alussa lähinnä pienrakennuksia ja omakotitaloja, mutta kasvoi nopeasti tehdasketjuksi, joka rakentaa tänä päivänä mm. kouluja, päiväkoteja, terveysasemia, hoivakoteja sekä toimisto- ja tuotantotiloja. Kuluttajille suunnattujen valmistalojen myynnistä päätettiin luopua keväällä 2018. Lue lisää tilaratkaisuista.

Teijo- Taloilla on Salon tehtaan lisäksi tehtaat Hämeenlinnassa ja Halsualla. Vuosituotantokapasiteetti on moninkertaistunut viimeisen viiden vuoden aikana.

Arvomme ja päämäärämme

Me Teijo-Taloilla rakennamme tulevaisuutta muuttuviin tarpeisiin ja uudistamme perinteisen kertakäyttörakentamisajattelun. Meille tärkeää on ekologisuus, turvallisuus, rehellisyys, luotettavuus ja innovatiivisuus. Lisäksi ympäristöarvot ovat meille yhä tärkeämämässä roolissa ja tästä osoituksena: toimitimme Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin Hyvinkäälle, Pohjoismaiden ensimmäisen Joutsenmerkityn pienryhmäkodin Kaarinaan sekä Joutsenmerkityn Perhekuntoutuskeskuksen Mikkeliin.

Teijo-Talot Oy:n hallitus

Olli Raunio, hallituksen pj.
Petteri Laitala
Antti Lindstedt
Tapio Peltomäki

Sinua palvelevat tehtaamme

LOUNAIS-SUOMESSA
Joutnantie 73,
25500 Perniö

ETELÄ-SUOMESSA
Karhunkorventie 10,
14820 Tuulos

POHJANMAALLA
Vetelintie 265,
69510 Halsua

Teijo-Talot Oy toimipisteiden sijainti kartalla
TeijoTalot LuotettavaKumppaniyritys
rala_patevyys_web
turun kauppakammari

Yhteistyökumppanit