Yritys

Arvomme ja päämäärämme

Terveellisyys. Me Teijo-Taloilla olemme sitoutuneet toteuttamaan sisäilmaltaan hyviä, energiatehokkaita tiloja, joiden materiaalit ja ratkaisut ovat terveellisiä ja turvallisia käyttäjille koko elinkaaren ajan.

Ekologisuus. Olemme edelläkävijä ympäristömerkkirakentamisessa, jonka suosio kasvaa koko ajan. Olemme toimittaneet mm. Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin ja Pohjoismaiden ensimmäisen Joutsenmerkityn pienryhmäkodin.

Innovatiivisuus. Toteutamme rakennukset perustuksineen itse kehittämällämme menetelmällä kokonaan säältä suojassa ja asennamme ne tontilla patentoidulla tekniikalla nopeasti paikoilleen.

Joustavuus. Katsomme tulevaisuuteen, mutta kuuntelemme ja otamme huomioon tilaajan nykyhetken tosiasiat. Modulaarisuuden ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta asiakas saa muuttuviin tarpeisiinsa kulloinkin juuri sopivia tiloja.

Optimaalisuus. Tavoitteenamme on tuottaa jokaiselle asiakkaallemme optimaalinen, pitkän elinkaaren omaava laadukas tuote, joka ei ole sidottu ensimmäiseen sijoituspaikkaansa.

Kaikki alkoi Teijolla

Teijo-Talo Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön Teijo-nimiseen kylään. Teijo on tunnettu luonnostaan, sen perinteikkäästä historiasta ja käsityöläisyydestä. Yritys valmisti toimintansa alussa lähinnä pienrakennuksia ja omakotitaloja, mutta kasvoi nopeasti koko maan kattavaksi tehdasketjuksi. Toiminnan laajentumisen ja tehtaiden perustamisen myötä yrityksen nimi muutettiin monikkomuotoon, koska enää ei ole vain yhtä Teijo-Taloa.

Keväällä 2018 yritys päätti keskittää liiketoimintansa julkiseen palvelurakentamiseen ja yritysten toimitilarakentamiseen, ja luopua kuluttajille suunnattujen valmistalojen myynnistä. Tämä oli luonnollinen jatkumo yrityksen kehitykselle, sillä julkisesta rakentamisesta ja yrityskohteista yritykselle on kertynyt jo yli 10 vuoden kokemus ja kattava tieto- ja osaamispankki.

Teijo-Talot on ollut rakentamisen edelläkävijä sen perustamisesta asti. Yritys on esimerkiksi rakentanut aina säältä suojassa. Edelläkävijyydestä kertoo myös se, että Teijo-Talot on rakentanut Suomen ensimmäisen pohjoismaisella ympäristömerkillä eli Joutsenmerkillä sertifioidun päiväkodin.

Sinua palvelevat tehtaamme

Lounais-Suomessa

Joutnantie 73,
25500 Perniö

Etelä-Suomessa

Karhunkorventie 10,
14820 Tuulos

Pohjanmaalla

Vetelintie 265,
69510 Halsua

teijo-talot toimipisteet kartta

Teijo-Talot Oy:n hallitus

Olli Raunio, hallituksen pj.
Petteri Laitala
Antti Lindstedt
Tapio Peltomäki

Tehdäänkö tilaa yhdessä?