Yritys

Kaikki alkoi Teijolla

Teijo-Talot Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön kunnan Teijo-nimisessä kylässä, josta talotehdas sai nimensä. Nykyään Teijo- Taloilla on tehtaat Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla.

Koko toiminnan pohjana ja perustana on ainutlaatuinen nosto- ja siirtomenetelmä, jolla rakennusmoduulit nostetaan rekan lavetille kuljetettavaksi sekä lasketaan tontille – ilman nosturia. Kaikki Teijo-Talot -menetelmällä valmistetut rakennukset voidaan siirtää myöhemmin eli rakennukset eivät ole sidottuja ensimmäiseen sijoituspaikkaansa.

Teijo-Talot Oy valmisti toimintansa alussa lähinnä pienrakennuksia ja omakotitaloja, mutta kasvoi nopeasti tehdasketjuksi, joka rakentaa tänä päivänä mm. kouluja, päiväkoteja, terveysasemia, hoivakoteja, toimitiloja. Kuluttajille suunnattujen valmistalojen myynnistä päätettiin luopua keväällä 2018.

Arvomme ja päämäärämme

Me Teijo-Taloilla rakennamme tulevaisuutta muuttuviin tarpeisiin ja uudistamme perinteisen kertakäyttörakentamisajattelun. Meille tärkeää on ekologisuus, turvallisuus, rehellisyys, luotettavuus ja innovatiivisuus.

Lisäksi ympäristöarvot ovat meille yhä tärkeämämässä roolissa ja tästä osoituksena: toimitimme Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin Hyvinkäälle, Pohjoismaiden ensimmäisen Joutsenmerkityn pienryhmäkodin Kaarinaan sekä Joutsenmerkityn Perhekuntoutuskeskuksen Mikkeliin. Lisää Joutsenmerkki-kohteita on rakenteilla.

Teijo-Talot Oy:n hallitus

Olli Raunio, hallituksen pj.
Petteri Laitala
Antti Lindstedt
Tapio Peltomäki

Sinua palvelevat tehtaamme

LOUNAIS-SUOMESSA
Joutnantie 73,
25500 Perniö

ETELÄ-SUOMESSA
Karhunkorventie 10,
14820 Tuulos

POHJANMAALLA
Vetelintie 265,
69510 Halsua

Teijo-Talot Oy toimipisteiden sijainti kartalla
TeijoTalot LuotettavaKumppaniyritys
rala_patevyys_web
turun kauppakammari

Yhteistyökumppanit