Hoivakodit

Etsitkö hoivakodillesi toteuttajaa? Teijo-Talot on hoivakotirakentamisen ammattilainen. Rakennamme hoivakoteja tehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Toteutamme hoivakotirakentamisen projektit aina tontin hankinnasta muuttovalmiin hoivakodin luovuttamiseen asiakkaan käyttöön.

Asiantuntevaa hoivakoti­rakentamista

Meillä on vankka kokemus hoivakotien kiinteistökehityksestä, suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet, asiantunteva suunnittelutyö, tehokkaat prosessit sekä vuosien kokemus hoivakotirakentamisesta.

hoivakoti hoivakotirakentaminen hoivarakentaminen
Hoivakoti hoivarakentaminen hoivakotirakentaminen

Hoivakoti­rakentaminen kaikille tarpeille

Hoivakotirakentamisemme perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Huomioimme erityisryhmien tarkat vaatimukset kodinomaiseen asumiseen. Rakennamme vaativia ikäihmisten hoivakoteja, lastensuojeluyksiköitä, päiväkoteja, sekä kehitys- ja vaikeavammaisyksiköitä.

Muuntojoustavaa hoivakoti­rakentamista

Toteutamme hoivakodit nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttäen tilaelementtitekniikkaa. Rakentaminen tapahtuu tehtaalla kuivissa ja valvotuissa olosuhteissa. Hoivakotimme ovat helposti muunneltavissa ja siirrettävissä tarpeen mukaan.

Musta moderni rakennus, jossa on puinen terassi ja ulkokalusteet, taustalla vihreitä puita.
Hoivakodin valoisa olohuone, jossa on mukavia istuimia, avoin kirja pöydällä ja suuri ikkuna, josta näkyy luontoa.

Joustavaa siirtohoivaa

Teijo-Talojen joustava ja laadukas Siirtohoiva-konsepti sopii muuttuviin tilatarpeisiin. Siirtohoivakohde voidaan toteuttaa investointivapaalla vuokramallilla. Tämä konsepti tarjoaa laadultaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisen rakennuksen, mutta tarvittaessa sen voi siirtää uuteen sijaintiin.

Olemme hoiva­operaattoreiden luotto­kumppani

Kumppaninamme saat keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me huolehdimme kiinteistön omistajuudesta ja varmistamme, että hoivakotirakennus valmistuu nopeasti ja kiinteällä hinnalla sekä laatu on ensiluokkaista.

Ilmakuva perhekuntoutuskeskuksen rakennuksista ja parkkipaikasta metsän reunalla.

Muunto­joustavat sisätila­ratkaisut

Suunnittelemme hoivakotien sisätiloista toiminnallisia, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia. Avattavilla väliseinillä ja liikuteltavilla kalusteilla hoivakodin tilat saadaan vaivatta sovitettua eri käyttötilanteisiin.

Hoiva­operaattorin luotto­kumppani

Teijo-Talot on kumppanisi, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Huolehdimme kiinteistön omistajuudesta, varmistaen, että hoivakotirakennus valmistuu nopeasti, kiinteällä hinnalla ja ensiluokkaisella laadulla.

Nopea ja kustannus­tehokas

Hoivakodin rakennus on nopeaa ja kustannustehokasta, kun työvaiheet etenevät yhtäaikaisesti tehtaalla ja tontilla. Tämä takaa tehokkaan prosessin ja selkeän budjetoinnin vähentäen päällekkäisiä kustannuksia.

Rakennetaan yhdessä viihtyisä ja terve hoivakoti!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin esittelemme hoivakotirakentamisen palvelumme tarkemmin ja suunnitellaan yhdessä viihtyisä ja terve hoivakoti!

Täytä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä tai lähetä viesti myynti@teijotalot.fi

Avainasiakkuus­päällikkö Antton Vappula

antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611

Lataa Siirtohoiva-konseptin esite

siirtohoiva hoivakoti siirtohoivakoti

Hoivakoti on usein loppuelämän koti, ja siksi suunnittelussa ja toteutuksessa korostuu turvallisuus sekä kodikkuus. Huomioimme nämä seikat jokaisessa hoivakotiprojektissamme varmistaaksemme asukkaille viihtyisän ympäristön. Samalla luomme tilat, jotka vastaavat korkeita hoitotyön standardeja. Olemme toteuttaneet hoivarakentamisen kohteita yhteistyössä mm. Esperi Care Oy:n ja Merikratos Oy:n kanssa.

Tutustu alla oleviin hoivakoti­referensseihimme:

Tehdäänkö tilaa yhdessä?