Hoivakodit

Etsitkö hoivakodillesi toteuttajaa? Me toteutamme hoivakodit tehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti – tontin hankinnasta tilojen luovuttamiseen asiakkaan käyttöön.

Meillä on kokemusta hoivakotien kiinteistökehityksestä, suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimintaamme ohjaavat asiakkaiden tarpeet, asiantunteva suunnittelutyö, tehokkaat prosessit ja vuosien ammattitaito hoivarakentamisesta.

perhekuntoutuskeskus yrityksen toimitilat toimitilarakentaminen hoivarakentaminen

Asiantunteva suunnittelutyö

Rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Otamme hoivakotien suunnittelussa huomioon erityisryhmien tarkat vaatimukset kodinomaiseen asumiseen.

Rakennamme mm. vaativia tehostetun valvonnan edellyttämiä ikäihmisten hoivakoteja, lastensuojeluyksiköitä, päiväkoteja, kehitys- ja vaikeavammaisyksiköitä.

Hoivakoteja ammattitaidolla

Toteutamme hoivakodit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Käytämme tilaelementtitekniikkaa, jolloin rakentaminen tapahtuu tehtaalla kuivissa ja valvotuissa olosuhteissa.

Rakennustapamme ansiosta hoivakodit ovat helposti muunneltavissa ja siirrettävissä. Sisäisten muutosten lisäksi, kiinteistö voidaan kokonaan tai osin siirtää toiseen sijaintipaikkaan tai sitä voidaan laajentaa tai supistaa tarpeen mukaan.

Perhekuntoutuskeskus Kajon toimitilat
perhekuntoutuskeskus yrityksen toimitilat toimitilarakentaminen hoivarakentaminen

Tehokkaat rakennusprosessit

Rakennustyömaavaihe on selvästi lyhyempi verrattuna perinteiseen paikalla rakentamiseen – riippumatta kiinteistön koosta.

Lisäksi rakennustyömaalla syntyy huomattavasti vähemmän hävikkiä johtuen pidemmälle viedystä tehdasrakentamisen vaiheesta.

Muuntojoustavat
sisätilaratkaisut

Suunnittelemme sisätiloista toiminnallisia, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia. Avattavilla väliseinillä ja liikuteltavilla kalusteilla tilat saadaan muutettua eri käyttötilanteisiin sopiviksi.

Hoivaoperaattorin luottokumppani

Kumppaninamme saat keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me huolehdimme kiinteistön omistajuudesta ja siitä, että rakennus valmistuu nopeasti ja kiinteällä hinnalla sekä laatu on ensiluokkaista.

Nopea ja
kustannustehokas

Eri työvaiheet valmistuvat samanaikaisesti: rakentaminen tehtaalla ja maanrakennustyöt tontilla. Tämä tekee rakennusprosessista nopean ja budjetoinnista helpon. Päällekkäisiä kustannuksia syntyy mahdollisimman vähän.

Rakennamme viihtyisät terveet hoivakodit, joissa on ilo toimia.

Ota yhteyttä, niin esittelemme vaihtoehtoja tarkemmin.

Avainasiakaspäällikkö Antton Vappula

antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611

Tutustu hoivarakennusreferensseihimme:

Tehdäänkö tilaa yhdessä?