Toimisto- ja vastaanottorakennus, Riihimäki

Siisti työnjälki – kodikas lopputulos

Projektin aikana vakuutti Teijo-Talojen kokeneen rauhallinen lähestyminen tilanteisiin ja projektin tasainen eteneminen rakentamisvaiheessa. Yhteydenpito oli hyvää ja myös lisäpalvelut toimivat hyvin. Moduulien asennus sujui asiantuntevasti sekä ajallaan – pystytysprosessi on harvinaisen vaikuttava ja hienoa katsottavaa. Työnjälki on niin siistiä, että kelpuuttaisin sen kotiinkin. Ehdottomasti paras osuus on kuitenkin varmasti kuiva ja terve rakenne sisällä rakentamisen vuoksi. Riihimäen toimistorakennus oli toinen Teijo-Talojen toteuttama kohde Stenalle ja seuraavien rakennusprojektien kilpailutukset ovat jo menossa.

Anne Perävainio, kehitysjohtaja, Stena Recycling Oy

2-kerroksinen toimistorakennus kierrätysyritykselle

Toimitimme kierrätysalalla toimivalle Stena Recyclingille toimistorakennuksen Riihimäelle. Toimistorakennus on 2-kerroksinen ja se koostuu yhteensä neljästä moduulista. Laadukkaalla suunnittelulla rakennukseen on saatu kaikki tarvittavat tilat eri toiminnoille. Rakennuksessa on toimisto- ja neuvotteluhuoneita, tilat vastaanoton ja työnjohdon käyttöön sekä sosiaali- ja taukotilat. Rakennuksessa noudatetaan ns. puhdastilaperiaatetta eli likaiset työvaatteet jätetään likaiseen tilaan, josta kuljetaan pukuhuoneen kautta muihin tiloihin. Puhdaspuoli on kengätöntä aluetta eli tiloissa kuljetaan kodikkaasti joko sukkasillaan tai sisäkengillä.

Näin Stena Recycling Oy:n kehitysjohtaja Anne Perävainio kuvailee projektin kulkua:

”Projekti käynnistettiin, kun vanha toimistorakennus oli tullut elinkaarensa päähän. Koska Riihimäki on yksi Stena Recyclingin suurimmista ja myös vanhimmista palveluyksiköistä Suomessa, halusimme panostaa sen tulevaisuuteen rakentamalla sinne kestävän ratkaisun. Tavoitteena oli luoda kotoisa työympäristö, joka toimii koko henkilökunnalle. Riihimäen toimistossa työskentelee useiden osastojen henkilöitä: tuotanto, asiakaspalvelu, talous, logistiikka, myynti, kehitys eli henkilökuntaa lähes joka osastolta. Suunnittelu ja rakentaminen tehtiin nopeutetulla aikataululla. Vaikka projekti alkoi vasta joulukuussa 2020, oli se jo täysin valmis elokuussa 2021 – mukaan lukien uusi ajoneuvovaaka ja hulevesien hallinta.”

Tutustu myös vuonna 2020 toimittamiimme Stena Recycling Jyväskylän toimitiloihin.

  • kerrosala 312 m²
  • toimisto- ja neuvotteluhuoneet
  • henkilökunnan tauko- ja sosiaalitilat
  • valmistumisvuosi 2021
  • Pajakatu, Riihimäki
  • Arkkitehtisuunnittelu Jörgen Lundell, Teijo-Talot Oy

Toimitilojen rakennuttaminen voi olla myös helppoa!

Pyydä yhteydenotto tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

Myynnin asiakaspalvelu

myynti@teijotalot.fi

Ota yhteyttä

Category
Referenssit, Toimitilat, Yritykset ja yhteisöt
Tehdäänkö tilaa yhdessä?