Konsepti

Ainutlaatuinen rakentamisen konsepti

Konseptillamme rakennukset valmistetaan betoniperustuksineen valmiiksi tehtaalla, mikä mahdollistaa nopean ja laadukkaan toteutuksen. Tutustu ylivoimaiseen toimintatapaamme!

Patentoitua uudisrakentamista

Käytämme patentoitua tuotanto- ja siirtomenetelmää, joka perustuu tehtaalla valettavaan kiinteästi rakennuksen mukana kulkevaan betoniperustukseen. Rakennusmoduulit valmistetaan tehtaalla sisätiloissa ja ne ovat mahdollisimman valmiita sisä- ja ulkopinnoiltaan ennen, kun ne lähtevät tehtaaltamme. Niissä on jopa talotekniikka ja kiintokalusteet asennettuina. Konseptimme mukaiset rakennuksemme ovat täysin siirrettäviä, täyttäen kuitenkin kaikki pysyvän rakennuksen vaatimukset.

Kuvassa on rakennustyömaa, työkoneita ja autoja.

Tehokas rakennusprosessi

Yksi konseptimme ylivoimaisista eduista on se, että eri työvaiheet voivat olla käynnissä samanaikaisesti: rakentaminen tehtaalla, vanhan rakennuksen purkaminen, maanrakennustyöt tontilla. Lisäksi tehtaalla valmiiksi rakennettujen moduulien asentaminen työmaalla on nopeaa ja tehokasta, joten häiriö ympäristölle on mahdollisimman vähäinen. Lue moduulirakentamisesta tästä.

Näin me sen teemme:

VAIHE 1: Rakentaminen tehtaalla. Rakennukset rakennetaan perustuksista alkaen valmiiksi Teijo-Talojen tehtaalla. Myös esimerkiksi kiintokalusteet asennetaan jo tehtaalla.

VAIHE 2: Kuljetus ja asennus. Tehdasvalmiit rakennusmoduulit suojataan ja kuljetetaan asiakkaan tontille, jossa niitä odottaa valmiiksi pedattu sorapeti ja kunnallistekniikan liitännät.

VAIHE 3: Asentaminen tontilla. Tontilla moduulit lasketaan suoraan rekan lavetilta sorapedille, liitetään toisiinsa ja kunnallistekniikkaan. Sitten suoritetaan vielä viimeistelytyöt.

VAIHE 4: Rakennuksen käyttöönotto. Rakennus luovutetaan asiakkaalle tarkastettuna ja täysin käyttöönottovalmiina. Asiakas saa luovutuksen yhteydessä käyttöönotto-opastuksen.

Kuvassa on moderni koulurakennuksen käytävä, jossa on vihreitä istuimia ja pöytiä lähellä suuria ikkunoita.

Tiesitkö, että konseptimme täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Katkeamaton kuivaketju
  • S2 sisäilmastoluokka
  • M1-päästöluokitellut pintamateriaalit
  • Vesiohenteiset pintakäsittelytuotteet
  • P1 puhtausluokka tuotannossa ja asennuksessa
  • Energialuokka jopa A
  • Pysyvän rakennuksen U-arvot

Mikä tekee Teijo-Talojen konseptiperustuksesta ylivoimaisen?

Teijo-Talojen konsepti yhdistää innovatiivisen suunnittelun, tehokkuuden ja laadukkaan rakentamisen tarjoten asiakkaille muuntojoustavia, ekologisia ja kestäviä ratkaisuja. Konseptimme keskeinen vahvuus on innovatiivinen betoniperustus, joka tarjoaa useita etuja.

1.

Kiinteän betoniperustuksen ansiosta rakennusmoduuleihin voidaan asentaa jo tehtaalla raskasta laitteistoa ja kalustusta, kuten suurkeittiökalusteita ja ilmanvaihtolaitteita.

2.

Tehdasolosuhteissa betonivalu suoritetaan kontrolloiduissa olosuhteissa, estäen ympäristön orgaanisten ainesosien ja ylimääräisen kosteuden pääsyn valuun. Tämä varmistaa betonin hallitun kuivumisen ja laadun.

3.

Betonilaatta, asennettuna kapillaarivapaan sorapedin päälle, estää tehokkaasti maan kosteuden nousun rakenteisiin. Tämä kattava suoja koko rakennuksen alueella varmistaa kestävyyden ja vähentää kosteusongelmien riskiä.

Haluatko tietää lisää konseptistamme?

Tule tutustumaan tehtaallemme tai sovitaan etätapaaminen.

Ota yhteyttä sähköpostilla myynti@teijotalot.fi tai:

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Ota yhteyttä lomakkeella: täytä yhteystietosi niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?