Konsepti

Rakennuskonseptissamme kiinnitetään katse rakennuksen koko elinkaareen

Takaamme puhtaasti parempia elinkaaria kiinnittämällä huomiota rakennuksen koko elinkaareen: syntyvaiheesta käyttöiän päähän. Hyvin suunnittelu ja huolella valmistettu rakennus luovutetaan käyttäjille asiantuntevien käyttöajan ohjeiden kera.

Konseptillamme lisää pituutta rakennuksen elinkaareen

Konseptimme tuo aivan uusia mahdollisuuksia laadukkaiden palveluiden tuottamiseen, sillä hankintapäätökset eivät sido kuntaa eikä yritystä vuosikymmeniksi eteenpäin. Rakennus voi siirrettävyytensä vuoksi sijaita elinkaarensa aikana useassa eri paikassa osittain tai kokonaan – enää ei tarvitse lukita tilasuunnitelmia vuosikymmeniksi.

Ratkaisullamme aina juuri sopivat ja oikeanlaiset tilat

Ratkaisullamme asiakas saa muuttuviinkin tarpeisiin kulloinkin juuri sopivat tilat. Valmistunutta rakennuskokonaisuutta voidaan tarpeen mukaan muuttaa lisäämällä tai poistamalla rakennusmoduuleita. Suunnittelemme sisätiloista toiminnallisia, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia, jotta tarvittaessa onnistuu myös tilojen käyttötarkoituksen muutos.

Terveet ja turvalliset tilat rakennetaan säältä suojassa sisätiloissa

Rakennamme aina säältä suojassa, kuivissa ja tarkoin valvotuissa tehdasoloissa. Näin takaamme katkeamattoman kuivaketjun koko rakennusajalle. Tuemme käytönaikaista kosteudenhallintaa huolellisilla käyttö- ja huolto-ohjeilla, jotta kuivana toimitettu rakennus saisi hyvän, kuivan elinkaaren käyttöikänsä ajan.

Laadukkailla ratkaisuilla saadaan kokonaistaloudellinen lopputulos

Hyvällä suunnittelulla, huolellisella rakentamisella ja laadukkailla valinnoilla saadaan aikaan kestäviä ja energiatehokkaita rakennuksia, joiden ylläpitokustannukset ovat maltilliset. Suunnittelemme rakennuksista energiatehokkaita esimerkiksi käyttämällä nykyaikaista talotekniikkaa ja automaatioratkaisuja, kuten päivänvalo- ja läsnäolotunnistimilla varustettua valaistusta.

rakentamisen kuivaketju moduulirakentaminen erikoiskuljetus
  • Katkeamaton kuivaketju suunnittelusta käyttöönottoon
  • S2 sisäilmastoluokka
  • M1-päästöluokitellut pintamateriaalit
  • Vesiohenteiset pintakäsittelytuotteet
  • P1 puhtausluokka tuotannossa ja asennuksessa
  • Energialuokka jopa A
  • Pysyvän rakennuksen U-arvot

Ekologista puurakentamista kuivissa ja valvotuissa tehdasoloissa

Rakennuksemme ovat pääosin puurakenteisia. Valmistamme rakennukset perinteisesti puurunkoisena tai vaikkapa CLT-elementeistä. Puu on ympäristöystävällinen, sisäilmaturvallinen ja esteettisesti kaunis ja ilmeikäs rakennusmateriaali. Massiivirakenteisena puussa on myös hyvä palonkestävyys.

Laadunvalvonta on tärkeä osa rakennusprosessia

Yhtenäiset toimintatavat takaavat tasalaatuiset rakennukset lain ja asiakkaidemme asettamien vaatimusten mukaisesti. Tehdasoloissa rakentamisella takaamme lopputuotteen korkean laadun joka osa-alueella. Varmistamme laadun- ja kosteudenhallinnan mittauksilla, että rakennuksemme täyttävät tiukat laatu-, ympäristö- ja terveyskriteerit.

Onnistuneita rakennusprojekteja tulosvastuullisesti

Kanssamme projektit valmistuvat aina tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Tarjoamme rakennushankkeelle erilaisia rahoitusratkaisuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit esimerkiksi valita vuokra+lunastus -vaihtoehdon, jossa tilat on mahdollista lunastaa omaksi vuokrakauden päätteeksi.

Modulaarinen uudisrakennus moduulikoulu etupiha.

Kysy lisää konseptiratkaisustamme!

Pyydä yhteydenotto lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi

Myyntipäällikkö Juha Kivinen

juha.kivinen@teijotalot.fi
040 640 2445

Ota yhteyttä

Tehdäänkö tilaa yhdessä?