Toimitilat

Toimitilat yrityksesi tarpeisiin

Rakennamme laadukkaita toimitiloja yritysten tarpeisiin. Hoidamme rakennushankkeen lupamenettelystä loppusiivoukseen – sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi häiriöttä.

Helppo hankintapäätös

Toimimme täydenpalvelun rakentamisen kumppanina, joka huomioi nykyhetken tosiasiat, mutta kääntää katseen myös tulevaisuuteen. Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut ja materiaalit, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen ja tuo kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Rakentamisen kumppanisi

Rakennushankkeessa käytössäsi on asiantunteva projektiorganisaatio, joka huolehtii hankkeen valmistumisesta tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Suunnittelemme tilaratkaisut aina käyttötarkoituksen mukaan ja rakennuksen arkkitehtonisen ilmeen ympäristöön sopivaksi – asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Avaimet käteen -palvelu

Ainutlaatuinen konseptimme sekä nopea toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa. Rakennukset valmistetaan tehtaalla sisätiloissa voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisesti ja toimitetaan täysin käyttöönottovalmiina.

Ympäristövastuullista rakentamista

Tarjoamme pohjoismaiseen ympäristömerkkiin eli Joutsenmerkkiin tähtääviä rakentamisen hankkeita sekä huomioimme asiakkaan vähähiiliset tavoitteet heti rakennusprojektin alusta alkaen. Teemme asiakkaidemme kanssa valintoja, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja panostetaan ilmasto- ja sisäilmamyönteisiin materiaalivalintoihin.

Lue lisää, miten autamme asiakkaitamme pienentämään omia hiilijalanjälkiään. »

Laatupäällikkö Heidi Karlsson

Haluamme toimittaa asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita rakennuksia, joiden huolto- ja kunnossapitotarve on vähäinen ja elinkaari pitkä.

Laatupäällikkö Heidi Karlsson, Teijo-Talot Oy

Tilojen hankintapäätösten tekeminen on nyt helppoa!

Pyydä yhteydenotto tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

Myyntijohtaja Ville Karjalainen

ville.karjalainen@teijotalot.fi
044 7217 105

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä

Tiloja eri käyttötarpeisiin

Liiketilat

Konseptillamme saat liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä ydintoimintaasi.

Huoltorakennus

Nykyaikaiset huoltorakennukset varustetaan modernilla talotekniikalla ja niissä on helppohoitoiset materiaalit, mikä helpottaa tilojen puhtaana pitoa.

Toimisto

Viihtyisäksi suunniteltu työympäristö ja laadukkaasti toteutetut toimistotilat tarjoavat terveitä työpäiviä.

Päiväkoti

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Sosiaalitilat

Hoivatiloissa kiinnitämme huomiota asukkaiden turvalliseen ja kodikkaaseen arkeen sekä henkilökunnan työnteon sujuvuuteen.

Muut tilat

Olemme luotettava kumppani niin yksittäisten majoitusrakennusten kuin laajojen aluerakentamisen hankkeiden toteutuksessa.

Tulosvastuullista
projektinhallintaa

Konseptimme ansiosta projektimme valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Joustavat
rahoitusratkaisut

Tarjoamme rakennushankkeelle erilaisia rahoitusratkaisuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit esimerkiksi valita vuokra+lunastus -vaihtoehdon, jossa tilat on mahdollista lunastaa omaksi vuokrakauden päätteeksi.

Täyden palvelun
rakennusprojekti

Toimitamme tilat täysin käyttöönottovalmiina asiakkaalle. Rakennusprojekti sisältää kaiken tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä loppusiivoukseen.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?