Toimitilat

Toimitilarakentaminen – toimitilat yrityksesi tarpeisiin

Onko tavoitteenasi tarjota henkilökunnallesi terveitä työpäiviä viihtyisissä ja toimivissa toimitiloissa? Haluatko rakennuttaa korkealaatuiset toimisto- ja sosiaalitilat, mutta yrityksesi toimipisteen sijainti saattaa muuttua?

Toteutamme laadukasta toimitilarakentamista erilaisten yritysten tarpeisiin. Huolella suunnitelluissa ja korkealaatuisesti rakennetuissa toimitiloissa on ilo työskennellä. Hoidamme toimitilarakentamisen lupamenettelystä loppusiivoukseen – sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi häiriöttä. Kanssamme toimitilarakentaminen on helppoa!

Yrityksen toimitilojen toimistohuonekäytävä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Toimitilarakentamista helposti kokonaispalveluna

Asiakkaanamme saat tarvitsemasi toimitilat nopeasti ja helposti käyttöösi

Konseptillamme toimitilarakentaminen on helppoa: toimitamme liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä ydintoimintaasi. Hoidamme toimitilarakentamisen kokonaispalveluna lupamenettelystä loppusiivoukseen – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina ensisijaisesti tilaajan ja käyttäjien toiveet ja tarpeet huomioiden.

Joustavia toimitilarakentamisen ratkaisuja

Moduulirakennus ei ole sidottu ensimmäiseen sijoituspaikkaansa – siirtokelpoisuus luo turvaa

Toimitilarakennuksemme sopivat mm. palveluyritysten muuttuviin tarpeisiin: kun palvelusopimuksia uusitaan, toimisto- ja sosiaalitiloja tarvitaankin toisessa sijainnissa. Kaikki rakennuksemme ovat siirtokelposia, ja silti ne täyttävät pysyvien rakennusten määräykset.

Yrityksen toimistorakennuksen julkisivu toimistorakennus toimitilarakentaminen.
Yrityksen toimitilat sisääntuloaula ja keittiö toimitilarakentaminen toimistorakennus.

Laadukasta toimitilarakentamista

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksellesi tehokkaat, toimivat ja sisäilmaturvalliset toimitilat

Niin toimitilarakentamisen kuin kaikissa muissakin hankkeissamme lähtökohtanamme on tilojen hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus. Sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät huomioidaan rakennuksen koko elinkaaren ajalta – suunnittelusta rakennuksen ylläpitoon ja huoltoon. Rakennamme kokonaan sisätiloissa, joten rakentamisen aikana rakennukseen ei päädy ulkopuolista kosteutta. Ota yhteyttä, mikäli toimitilarakentaminen on yrityksellesi ajankohtaista!

Yrityksen toimitilojen yhteinen työskentelytila ja työntekijöitä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Ainoa vaihtoehto oli modulaarinen rakennus, joka rakennettiin muualla ja tuotiin lähes valmiina tontille – näin ollen työmaa-aika jäi mahdollisimman lyhyeksi. Pidämme tärkeänä arvona myös säältä suojassa rakentamista, jotta voimme varmistua, että rakennus pysyy kuivana koko rakennusprosessin ajan.

Antti Immonen, yrittäjä, Mobimar Oy

Tutustu Turkuun toimittamaamme meritekniikkayirtyksen toimistorakennukseen

Helppo hankintapäätös

Toimimme täyden palvelun rakentamisen kumppanina, joka huomioi nykyhetken tosiasiat, mutta kääntää katseen myös tulevaisuuteen. Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut ja materiaalit, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen ja tuo kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Toimitilarakentamisen kumppanisi

Rakennushankkeessa käytössäsi on asiantunteva projektiorganisaatio, joka huolehtii hankkeen valmistumisesta tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Suunnittelemme tilaratkaisut aina käyttötarkoituksen mukaan ja rakennuksen arkkitehtonisen ilmeen ympäristöön sopivaksi – asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Avaimet käteen -toimitilarakentaminen

Ainutlaatuinen konseptimme sekä nopea toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa. Rakennukset valmistetaan tehtaalla sisätiloissa voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisesti ja toimitetaan täysin käyttöönottovalmiina. Voiko toimitilarakentaminen olla helpompaa?

Ympäristövastuullista rakentamista

Tarjoamme pohjoismaiseen ympäristömerkkiin eli Joutsenmerkkiin tähtääviä rakentamisen hankkeita sekä huomioimme asiakkaan vähähiiliset tavoitteet heti rakennusprojektin alusta alkaen. Teemme asiakkaidemme kanssa valintoja, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja panostetaan ilmasto- ja sisäilmamyönteisiin materiaalivalintoihin.

Lue lisää, miten autamme asiakkaitamme pienentämään omia hiilijalanjälkiään. »

Toimitilarakentaminen on kanssamme helppoa! Täytä yhteystietosi ja lataa ostajan opas.

Olemme laatineet terveiden ja tehokkaiden toimitilojen ostajan oppaan, johon olemme koostaneet vinkkejä ja ohjeita helpottamaan toimitilojen ostamista. Tämä opas vastaa kysymyksiin, kuten Miten ostoprosessi etenee? Millaisia tavoitteita huomioimme rakennusprojektissasi?

Ladattava opas toimitilojen ostajalle

Vuoden käytön perusteella olemme olleet tyytyväisiä toimitettuun kokonaisuuteen. Teijo-Talojen ratkaisu vastaa pitkälti paikalla rakennettua rakennusta, koska valmiit tilamoduulit toimitettiin betoniperustuksineen asennuspaikalle.

Ville Lahtinen, Design Manager, Investments; SSAB Europe Oy

Tutustu Hämeenlinnaan toimittamaamme putkitehtaan sosiaalitilarakennukseen

Toimitilarakentaminen moduulirakennus yrityksen sosiaalitilarakennus edestä.

Toimitilarakentaminen voi olla myös helppoa!

Ota meihin yhteyttä niin isoissa kuin pienemmissäkin toimitilarakentamisen hankkeissani. Voit lähettää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi

Myyntipäällikkö Juha Kivinen

juha.kivinen@teijotalot.fi
040 640 2445

Ota yhteyttä

Tulosvastuullista
projektinhallintaa

Konseptimme ansiosta projektimme valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Pysyvä laatu,
siirrettävä rakennus

Rakennuksemme vastaavat laadultaan ja energiatehokkuudeltaan pysyviä rakennuksia, mutta ovat silti edelleen siirrettäviä. Tarvittaessa koko rakennus tai osa siitä voidaan siirtää.

Täyden palvelun
rakennusprojekti

Toimitamme tilat täysin käyttöönottovalmiina asiakkaalle. Rakennusprojekti sisältää kaiken tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä loppusiivoukseen.

Teijo-Talojen laatupäällikkö Heidi Karlsson

Haluamme toimittaa asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita moduulirakennuksia, joiden huolto- ja kunnossapitotarve on vähäinen ja elinkaari pitkä.

Laatupäällikkö Heidi Karlsson, Teijo-Talot Oy

Tiloja eri käyttötarpeisiin

Moduulirakennuksemme soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. Olemme rakentaneet esimerkiksi toimisto- ja huoltorakennuksia teollisuuden ja logistiikka-alan tarpesiin, rakennuksia ympäristöhuollon ja kiinteistöjen sekä laitosten tukipalvelujen tuottamiseen sekä autopesuloita.

Teollisuusyrityksen toimitilojen asiakasvastaanotto vastaanottorakennus toimitilarakentaminen toimistorakennus

Toimitilat

Konseptillamme saat liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä ydintoimintaasi.

Urheilukentän huoltorakennus moduulirakentaminen toimitilarakentaminen.

Huoltorakennukset

Nykyaikaiset huoltorakennukset varustetaan modernilla talotekniikalla ja niissä on helppohoitoiset materiaalit, mikä helpottaa tilojen puhtaana pitoa.

Yrityksen toimitilojen yhteinen työskentelytila ja taukotila toimitilarakentaminen toimistorakennus.

Toimistorakennukset

Sisäilman laatu vaikuttaa henkilökunnan työkykyyn. Viihtyisäksi suunniteltu työympäristö ja laadukkaasti toteutetut toimistotilat tarjoavat terveitä työpäiviä.

Osittain kaksikerroksinen moduulipäiväkoti päiväkotirakentaminen moduulirakentaminen

Varhaiskasvatuksen tilat

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Teollisuus yrityksen sosiaalitilarakennus moduulirakentaminen toimitilarakentaminen.

Huolto- ja sosiaalitilat

Terveitä työpäiviä terveissä rakennuksissa. Huolto- ja sosiaalitiloissa kiinnitämme huomiota tilojen toimivuuteen, jotta työarki olisi mahdollisimman sujuvaa.

Hotellin majoitusrakennukset aluerakentaminen toimitilarakentaminen.

Muut tilat

Olemme luotettava kumppani niin yksittäisten majoitusrakennusten kuin laajojen aluerakentamisen hankkeiden toteutuksessa.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?