Toimitilat

Toimitilarakentamista yrityksille

Onko tavoitteenasi tarjota henkilökunnallesi terveitä työpäiviä korkealaatuisissa toimitiloissa? Huolellisesti suunnitelluissa ja laadukkaasti  toteutetuissa toimitiloissa on ilo työskennellä.

Askarruttaako rakennusprojektiin ryhtyminen?

Meidän kanssamme tilojen rakennuttaminen on helppoa! Hoidamme toimitilarakentamisen kokonaisvaltaisesti lupamenettelystä loppusiivoukseen ja sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. 

Yrityksen toimitilojen toimistohuonekäytävä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Toimitilarakentamista helposti

Asiakkaanamme yrityksesi saa tarvitsemanne toimitilat helposti ja nopeasti 

Konseptillamme toimitilarakentaminen on helppoa: toimitamme liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Hoidamme toimitilarakentamisen kokonaispalveluna lupamenettelystä loppusiivoukseen – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina ensisijaisesti tilaajan ja käyttäjien toiveet ja tarpeet huomioiden.

Joustavia toimitilaratkaisuja

Muuttuivatko yrityksesi tilatarpeet yllättäen? Tarvitsetteko lisää toimistotilaa?

Me toimitamme käyttöönne rakennuksen, joka on tarvittaessa laajennettavissa, supistettavissa ja siirrettävissä, sekä täyttää samat laatuvaatimukset kuin pysyvään käyttöön tarkoitettu rakennus. Joustavat rakennuksemme sopivat mm. palveluyritysten muuttuviin tilatarpeisiin: kun palvelusopimuksia uusitaan, toimisto- ja sosiaalitiloja tarvitaankin toisessa sijainnissa. Siirrettävyys on turvaa!

Yrityksen toimistorakennuksen julkisivu toimistorakennus toimitilarakentaminen.
Yrityksen toimitilat sisääntuloaula ja keittiö toimitilarakentaminen toimistorakennus.

Laadukasta rakentamista

Toteutamme yrityksellesi tehokkaat, toimivat ja sisäilmaturvalliset toimitilat

Kaikissa hankkeissamme lähtökohtanamme on tilojen hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus. Sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät huomioidaan rakennuksen koko elinkaaren ajalta – suunnittelusta rakennuksen ylläpitoon ja huoltoon. Rakennamme kokonaan sisätiloissa, joten rakentamisen aikana rakennukseen ei päädy ulkopuolista kosteutta.

Yrityksen toimitilojen yhteinen työskentelytila ja työntekijöitä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Ainoa vaihtoehto oli modulaarinen rakennus, joka rakennettiin muualla ja tuotiin lähes valmiina tontille – näin ollen työmaa-aika jäi mahdollisimman lyhyeksi. Pidämme tärkeänä arvona myös säältä suojassa rakentamista, jotta voimme varmistua, että rakennus pysyy kuivana koko rakennusprosessin ajan.

Antti Immonen, yrittäjä, Mobimar Oy

Tutustu Turkuun toimittamaamme meritekniikkayirtyksen toimistorakennukseen

Rakentamisen kumppanisi

Toimimme täyden palvelun rakentamisen kumppanina, joka huomioi nykyhetken tosiasiat, mutta kääntää katseen myös tulevaisuuteen. Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut ja materiaalit, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen ja tuo kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Avaimet käteen

Rakennushankkeessa käytössäsi on asiantunteva projektiorganisaatio, joka huolehtii hankkeen valmistumisesta tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Suunnittelemme tilaratkaisut aina käyttötarkoituksen mukaan ja rakennuksen arkkitehtonisen ilmeen ympäristöön sopivaksi – asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Helppo hankintapäätös

Ainutlaatuinen konseptimme sekä nopea toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa. Rakennukset valmistetaan tehtaalla sisätiloissa voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisesti ja toimitetaan täysin käyttöönottovalmiina. Voiko toimitilarakentaminen olla helpompaa?

Ympäristövastuullisesti

Tarjoamme pohjoismaiseen ympäristömerkkiin eli Joutsenmerkkiin tähtääviä rakentamisen hankkeita sekä huomioimme asiakkaan vähähiiliset tavoitteet heti rakennusprojektin alusta alkaen. Teemme asiakkaidemme kanssa valintoja, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja panostetaan ilmasto- ja sisäilmamyönteisiin materiaalivalintoihin.

Lue lisää, miten autamme asiakkaitamme pienentämään omia hiilijalanjälkiään. »

Miten hankkia toimitilat? Täytä yhteystietosi ja lataa ostajan opas.

Olemme laatineet terveiden ja tehokkaiden toimitilojen ostajan oppaan, johon olemme koostaneet vinkkejä ja ohjeita helpottamaan toimitilojen ostamista. Tämä opas vastaa kysymyksiin, kuten Miten ostoprosessi etenee? Millaisia tavoitteita huomioimme rakennusprojektissasi?

Ladattava opas toimitilojen ostajalle

Vuoden käytön perusteella olemme olleet tyytyväisiä toimitettuun kokonaisuuteen. Teijo-Talojen ratkaisu vastaa pitkälti paikalla rakennettua rakennusta, koska valmiit tilamoduulit toimitettiin betoniperustuksineen asennuspaikalle.

Ville Lahtinen, Design Manager, Investments; SSAB Europe Oy

Tutustu Hämeenlinnaan toimittamaamme putkitehtaan sosiaalitilarakennukseen

Toimitilarakentaminen moduulirakennus yrityksen sosiaalitilarakennus edestä.

Ota yhteyttä, mikäli toimitilarakentaminen on yrityksellesi ajankohtaista!

Voit lähettää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Ota yhteyttä

Tulosvastuullista
projektinhallintaa

Konseptimme ansiosta projektimme valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Pysyvä laatu,
siirrettävä rakennus

Rakennuksemme vastaavat laadultaan ja energiatehokkuudeltaan pysyviä rakennuksia, mutta ovat silti siirrettäviä. Tarvittaessa koko rakennus tai osa siitä voidaan siirtää.

Täyden palvelun
rakennusprojekti

Toimitamme tilat täysin käyttöönottovalmiina asiakkaalle. Rakennusprojekti sisältää kaiken tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä loppusiivoukseen.

Teijo-Talojen laatupäällikkö Heidi Karlsson

Haluamme toimittaa asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita moduulirakennuksia, joiden huolto- ja kunnossapitotarve on vähäinen ja elinkaari pitkä.

Laatupäällikkö Heidi Karlsson, Teijo-Talot Oy

Rakennuksia eri käyttötarpeisiin

Monikäyttöiset rakennuksemme soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Olemme rakentaneet esimerkiksi toimisto- ja huoltorakennuksia teollisuuden, logistiikka-alan ja ympäristöhuollon tilatarpeisiin ja tukipalvelujen tuottamiseen.

Ilmakuva perhekuntoutuskeskuksen rakennuksista ja parkkipaikasta metsän reunalla.

Toimitilat

Konseptillamme saat liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä liiketoimintaasi.

Urheilukentän huoltorakennus moduulirakentaminen toimitilarakentaminen.

Huoltorakennukset

Nykyaikaiset huoltorakennukset varustetaan modernilla talotekniikalla ja niissä on helppohoitoiset materiaalit, mikä helpottaa tilojen puhtaana pitoa.

Toimistorakennukset

Sisäilman laatu vaikuttaa henkilökunnan työkykyyn. Viihtyisäksi suunniteltu työympäristö ja laadukkaasti toteutetut toimistotilat tarjoavat terveitä työpäiviä.

Päiväkodit

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Toimitilarakentaminen moduulirakennus Yrityksen sosiaalitilarakennuksen pukuhuonetilat.

Sosiaalitilarakennukset

Terveitä työpäiviä terveissä rakennuksissa. Sosiaalitilarakennuksissa kiinnitämme huomiota tilojen toimivuuteen, jotta työarki olisi mahdollisimman sujuvaa.

Muut tilat

Olemme luotettava kumppani niin yksittäisten majoitusrakennusten kuin laajojen aluerakentamisen hankkeiden toteutuksessa.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?