Toimitilat

Toimitilat yrityksesi tarpeisiin

Onko tavoitteenasi tarjota henkilökunnallesi terveitä työpäiviä viihtyisissä ja toimivissa toimisto- ja sosiaalitiloissa? Haluatko rakennuttaa korkealaatuiset tuotantotilat, mutta yrityksesi toimipisteen sijainti saattaa muuttua?

Rakennamme laadukkaita toimitiloja yritysten tarpeisiin. Huolella suunnitelluissa ja korkealaatuisesti rakennetuissa tiloissa on ilo työskennellä. Hoidamme rakennushankkeen lupamenettelystä loppusiivoukseen – sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi häiriöttä.

Yrityksen toimitilojen toimistohuonekäytävä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Asiakkaanamme saat tarvitsemasi tilat nopeasti ja helposti käyttöösi

Konseptillamme saat liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä ydintoimintaasi. Hoidamme rakennushankkeet kokonaisvaltaisesti lupamenettelystä loppusiivoukseen – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina ensisijaisesti tilaajan ja käyttäjien toiveet ja tarpeet huomioiden.

Siirrettävyys luo turvaa – rakennus ei ole sidottu ensimmäiseen sijoituspaikkaansa

Rakennuksemme sopivat mm. palveluyritysten muuttuviin tarpeisiin: kun palvelusopimuksia uusitaan, toimisto- ja sosiaalitiloja tarvitaankin toisessa sijainnissa. Kaikki rakennuksemme ovat siirtokelposia, ja silti ne täyttävät pysyvien rakennusten määräykset.

Yrityksen toimistorakennuksen julkisivu toimistorakennus toimitilarakentaminen.
Yrityksen toimitilat sisääntuloaula ja keittiö toimitilarakentaminen toimistorakennus.

Yrityksellesi suunnitellut tehokkaat, toimivat ja sisäilmaturvalliset tilat

Lähtökohtanamme on tilojen hyvä suunnittelu ja huolellinen toteutus. Rakennushankkeissamme sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät huomioidaan rakennuksen koko elinkaaren ajalta – suunnittelusta rakennuksen ylläpitoon ja huoltoon. Rakennamme kokonaan sisätiloissa, joten rakentamisen aikana rakennukseen ei päädy ulkopuolista kosteutta.

Yrityksen toimitilojen yhteinen työskentelytila ja työntekijöitä toimistorakennus toimitilarakentaminen.

Ainoa vaihtoehto oli modulaarinen rakennus, joka rakennettiin muualla ja tuotiin lähes valmiina tontille – näin ollen työmaa-aika jäi mahdollisimman lyhyeksi. Pidämme tärkeänä arvona myös säältä suojassa rakentamista, jotta voimme varmistua, että rakennus pysyy kuivana koko rakennusprosessin ajan.

Antti Immonen, yrittäjä, Mobimar Oy

Tutustu Turkuun toimittamaamme meritekniikkayirtyksen toimistorakennukseen

Helppo hankintapäätös

Toimimme täydenpalvelun rakentamisen kumppanina, joka huomioi nykyhetken tosiasiat, mutta kääntää katseen myös tulevaisuuteen. Autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut ja materiaalit, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen ja tuo kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Rakentamisen kumppanisi

Rakennushankkeessa käytössäsi on asiantunteva projektiorganisaatio, joka huolehtii hankkeen valmistumisesta tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Suunnittelemme tilaratkaisut aina käyttötarkoituksen mukaan ja rakennuksen arkkitehtonisen ilmeen ympäristöön sopivaksi – asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Avaimet käteen -palvelu

Ainutlaatuinen konseptimme sekä nopea toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa. Rakennukset valmistetaan tehtaalla sisätiloissa voimassa olevien rakennusmääräysten mukaisesti ja toimitetaan täysin käyttöönottovalmiina.

Ympäristövastuullista rakentamista

Tarjoamme pohjoismaiseen ympäristömerkkiin eli Joutsenmerkkiin tähtääviä rakentamisen hankkeita sekä huomioimme asiakkaan vähähiiliset tavoitteet heti rakennusprojektin alusta alkaen. Teemme asiakkaidemme kanssa valintoja, joilla parannetaan energiatehokkuutta ja panostetaan ilmasto- ja sisäilmamyönteisiin materiaalivalintoihin.

Lue lisää, miten autamme asiakkaitamme pienentämään omia hiilijalanjälkiään. »

Täytä yhteystietosi ja lataa terveiden ja tehokkaiden toimitilojen ostajan opas!

Olemme laatineet ostajan oppaan, johon olemme koostaneet vinkkejä ja ohjeita helpottamaan toimitilojen ostamista. Tämä opas vastaa kysymyksiin, kuten Miten ostoprosessi etenee? Millaisia tavoitteita huomioimme rakennusprojektissasi?

Ladattava opas toimitilojen ostajalle

Vuoden käytön perusteella olemme olleet tyytyväisiä toimitettuun kokonaisuuteen. Teijo-Talojen ratkaisu vastaa pitkälti paikalla rakennettua rakennusta, koska valmiit tilamoduulit toimitettiin betoniperustuksineen asennuspaikalle.

Ville Lahtinen, Design Manager, Investments; SSAB Europe Oy

Tutustu Hämeenlinnaan toimittamaamme putkitehtaan sosiaalitilarakennukseen

Toimitilarakentaminen moduulirakennus yrityksen sosiaalitilarakennus edestä.

Toimitilojen rakennuttaminen voi olla myös helppoa!

Pyydä yhteydenotto tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

Myyntipäällikkö Juha Kivinen

juha.kivinen@teijotalot.fi
040 640 2445

Ota yhteyttä

Tulosvastuullista
projektinhallintaa

Konseptimme ansiosta projektimme valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Joustavat
rahoitusratkaisut

Tarjoamme rakennushankkeelle erilaisia rahoitusratkaisuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit esimerkiksi valita vuokra+lunastus -vaihtoehdon, jossa tilat on mahdollista lunastaa omaksi vuokrakauden päätteeksi.

Täyden palvelun
rakennusprojekti

Toimitamme tilat täysin käyttöönottovalmiina asiakkaalle. Rakennusprojekti sisältää kaiken tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä loppusiivoukseen.

Teijo-Talojen laatupäällikkö Heidi Karlsson

Haluamme toimittaa asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita rakennuksia, joiden huolto- ja kunnossapitotarve on vähäinen ja elinkaari pitkä.

Laatupäällikkö Heidi Karlsson, Teijo-Talot Oy

Tiloja eri käyttötarpeisiin

Rakennuksemme soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. Olemme rakentaneet esimerkiksi toimisto- ja huoltorakennuksia teollisuuden ja logistiikka-alan tarpesiin, rakennuksia ympäristöhuollon ja kiinteistöjen sekä laitosten tukipalvelujen tuottamiseen sekä autopesuloita.

Teollisuusyrityksen toimitilojen asiakasvastaanotto vastaanottorakennus toimitilarakentaminen toimistorakennus

Toimitilat

Konseptillamme saat liiketoimintaasi tukevat toimitilat avaimet käteen -palveluna ja sinä saat keskittyä ydintoimintaasi.

Urheilukentän huoltorakennus moduulirakentaminen toimitilarakentaminen.

Huoltorakennukset

Nykyaikaiset huoltorakennukset varustetaan modernilla talotekniikalla ja niissä on helppohoitoiset materiaalit, mikä helpottaa tilojen puhtaana pitoa.

Yrityksen toimitilojen yhteinen työskentelytila ja taukotila toimitilarakentaminen toimistorakennus.

Toimistorakennukset

Sisäilman laatu vaikuttaa henkilökunnan työkykyyn. Viihtyisäksi suunniteltu työympäristö ja laadukkaasti toteutetut toimistotilat tarjoavat terveitä työpäiviä.

Osittain kaksikerroksinen moduulipäiväkoti päiväkotirakentaminen moduulirakentaminen

Varhaiskasvatuksen tilat

Huolella toteutettu päiväkoti tarjoaa monipuoliset tilat paitsi lasten leikeille, oppimiselle ja rauhoittumiselle myös henkilökunnan sujuvalle työnteolle.

Teollisuus yrityksen sosiaalitilarakennus moduulirakentaminen toimitilarakentaminen.

Huolto- ja sosiaalitilat

Terveitä työpäiviä terveissä rakennuksissa. Huolto- ja sosiaalitiloissa kiinnitämme huomiota tilojen toimivuuteen, jotta työarki olisi mahdollisimman sujuvaa.

Hotellin majoitusrakennukset aluerakentaminen toimitilarakentaminen.

Muut tilat

Olemme luotettava kumppani niin yksittäisten majoitusrakennusten kuin laajojen aluerakentamisen hankkeiden toteutuksessa.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?