Esperi Hoivakoti Lehmusrinne, Kontiolahti

Huoleton ja hyvä asua!

Turvallinen ja terveellinen asuinympäristö on tärkeä hoivan tarpeessa oleville ihmisille. Pohjaratkaisusta on haluttu selkeä ja läpinäkyvä että henkilökunnalla on koko ajan mahdollisimman selkeä kuva asukkaiden tilanteesta. Tehtaan katon alla lähes valmiiksi rakennettu rakennus on huoleton ja hyvä asua.

Henri Savolainen, suunnittelija, Teijo-Talot Oy

Hoivakoti Lehmon luonnonkauniissa maisemissa

Esperi Hoivakoti Lehmusrinne valmistui luonnonkauniisiin maisemiin Kontiolahden Lehmoon toukokuussa 2023. Hoivakodissa on 60 asukaspaikkaa ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodin tilat on suunniteltu asukkaiden ja henkilökunnan tarpeita kuunnellen turvallisiksi ja kodinomaisiksi. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma tilava huone, jossa on esteetön wc ja kylpyhuone. Lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset avarat ruokailu- ja oleskelutilat, saunaosasto ja viihtyisä piha-alue.

Hoivakodissa on kiinnitetty huomiota myös ympäristöystävällisiin ratkaisuihin: hoivakodin katolle on asennettu aurinkopaneelit tuottamaan sähköä vastuullisesti. Aurinkosähkön hyödyntäminen on osa Esperin vastuullisuusstrategiaa ja ympäristövastuuohjelmaa, jonka Esperi käynnisti vuoden 2023 alussa. Lue lisää Esperin tiedotteesta Aurinkosähköä Esperin koteihin.

  • kerrosala 2411m²
  • 60 asukaspaikkaa
  • valmistumisvuosi 2023
  • Urheilukentäntie 11, Kontiolahti (Lehmo)
  • Arkkitehtisuunnittelu Henri Savolainen, Teijo-Talot Oy
  • Projektipäällikkö Riku Savela, Teijo-Talot Oy

Category
Hoivakoti, Referenssit, Toimitilat, Yritykset ja yhteisöt
Tehdäänkö tilaa yhdessä?