Siirtokelpoinen toimitilarakennus

Siirtokelpoinen toimitilarakennus

VARATTU

23.1.2023: Rakennus on herättänyt paljon kiinnostusta ja on nyt varattuna mahdolliselle uudelle omistajalle.

siirtokelpoinen toimitilarakennus

Heti toimitukseen siirtokelpoinen toimitilarakennus

Teijo-Talot Oy:n rakentama, kesällä 2018 valmistunut siirtokelpoinen toimitilarakennus on vuokrakauden päätyttyä vapautunut myytäväksi tai vuokralle. Rakennus on ollut viisi vuotta käytössä terveysaseman toimisto- ja vastaanottotiloina.

siirtokelpoinen toimitilarakennus

Rakennuksen laajuustiedot

  • Kerrosala: 268 m²
  • Huoneistoala: 244,5 m²
  • 7 kpl työhuoneita: 16,0–16,5 m²
  • Taukotila: 16 m²
  • Odotustila: 82,5 m²
  • E-WC: 6,5 m²

Laadukas toimitilarakennus uuteen sijoituspaikkaan

Teijo-Talot Oy etsii rakennukselle uutta käyttäjää julkiselta, yksityiseltä sekä järjestösektorilta. Investoinnin ohella pystymme tarjoamaan vuokramahdollisuuden. Rakennus on siirrettävissä uuteen käyttöön pikaisella aikataululla. Tarvittaessa rakennusta voidaan samassa yhteydessä modifioida uuden käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

siirtokelpoinen toimitilarakennus

Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus saada käyttöönne huolella toteutetut toimitilat vaativaankin käyttöön. Toimitilarakennuksen hankinnasta kiinnostuneille annamme mielellämme lisätietoja rakennuksesta, siirtotekniikasta ja tulevalle sijoituspaikalle asetettavista vaatimuksista sekä kaupallisista ehdoista.

siirtokelpoinen toimitilarakennus odotusaula

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tuotepäällikkö
Heidi Karlsson
heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 721 7140

Täytä yhteystietosi ja lataa esiteTehdäänkö tilaa yhdessä?