Kävelevät talot – Puumies-lehti kuukauden juttu

Erikoiskuljetus

Kävelevät talot – Puumies-lehti kuukauden juttu

Rakennuksemme on aina valmistettu säältä suojassa sisätiloissa ja ”marssitettu” tontille erikoiskuljetuksina.

Puumies-lehti kirjoitti kävelevistä rakennuksistamme kuukauden jutussaan.

Kaikki patentoidulla betonialapohjaratkaisullamme toteutetut rakennuksemme ovat siirtokelpoisia, joten ne voidaan tarvittaessa siirtää kunnan sisälllä tai kunnasta toiseen. Niitä voidaan myös laajentaa tai pienentää sekä muuttaa käyttöfunktioita. Olemme toteuttaneet muutamia rakennuksen siirtoja, sekä samalla myös rakennuksen käyttötarkoituksia on muutettu. Esimerkiksi eräs koulurakennus siirrettiin toiseen kuntaan ja se muutettiin hammaslääkärikeskukseksi. Olemme siirtäneet myös 1200-neliöisen päiväkotirakennuksen Tampereelta Turkuun.

Siirtokelpoisuus ja muuntojoustavuus ovat paitsi tärkeitä ympäristönäkökulmia, koska  rakennukset voidaan näin kierrättää, mutta myös kustannustehokas vaihtoehto, sillä rakennuksen siirtokulut ja käyttöönottokulut ovat noin 10–20 prosenttia uuden vastaavan kiinteistön rakentamiskuluista. Lue lisää kävelevistä taloistamme Puumies-lehden kuukauden juttu -artikkelista.

Tässä linkki Puumies-lehden verkkojulkaisuun.Tehdäänkö tilaa yhdessä?