Salon A-klinikan hoitolaitoksen avajaiset

Salon A-klinikan hoitolaitoksen avajaiset

A-Klinikka Oy:n toimitusjohtaja Kaarlo Simojoki ja A-Klinikkasäätiön toimitusjohtaja Hannu Jouhki ottivat vastaan puutaulun, johon on lasermerkitty uuden hoitolaitosrakennuksen pohjakuva. Taulun materiaalina on kierrätyksen hengessä ja materiaalihukan vähentämiseksi käytetty rakentamisesta ylijäänyttä kertopuuta.

A-klinikka sai uudet hoitolaitostilat Salon Kalkkitielle

Olimme mukana juhlimassa asiakkaamme Salon A-klinikan uuden hoitolaitosrakennuksen avajaisia.

Salon A-klinikan uudessa 765-neliöisessä hoitolaitosrakennuksessa on  21 hoitopaikkaa. Rakennus on suunniteltu suoraan A-klinikan tarpeisiin, myös asiakkaiden toiveita kuunnellen: asiakashuoneet ovat tilavia yhden hengen huoneita, joissa on oma vessa ja suihku. Koko rakennus on esteetön ja leveillä käytävillä onnistuu myös esimerkiksi sairaalasänkyjen liikuttelu.

Rakennuksen suunniteluvaiheessa on huomioitu tulevaisuuden mahdolliset muutostarpeet, esimerkiksi  oviaukoissa on varauduttu siihen, että niitä voidaan leventää, katoissa on tukirakenteet, joihin voidaan tarvittaessa kiinnittää kattonostin asiakkaiden nostamiseksi ja kahdessa huoneessa on valmiina lattiakaivo mahdollista sänkypesua varten. Lisäksi jokaisessa huoneessa on valmius minikeittiön asentamiseen jälkikäteen, mikä mahdollistaa laitoksen muuntamisen jatkossa vaikka asumisyksiköksi.

Tilaisuudessa kuultiin useita puheita. Kuvassa Salon kaupungin edustaja Saku Nikkanen.Tehdäänkö tilaa yhdessä?