Ihanaa naistenpäivää

Teijo-Talojen laatupäällikkö Heidi Karlsson

Ihanaa naistenpäivää

Naistenpäivän kunniaksi haluamme nostaa Teijo-Talojen naiset jalustalle.

Meillä Teijo-Taloilla työskentelee naisia monenlaisissa tehtävissä, mm. laadunvarmistuksen, suunnittelun, taloushallinnon, tuotannon sekä markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Yksi meidän ihanista naisistamme on ”rakennusmontun reunalla” kasvanut Heidi Karlsson. Hän on ensimmäinen Teijo-Taloille palkattu työntekijä ja hän onkin ehtinyt toimia monenlaisisissa työtehtävissä, kuten sisustussuunnittelijana ja projektipäällikkönä.

Viime syksystä asti Heidi on toiminut laatupäällikkönä vastaten mm. laatujärjestelmän kehittämisestä, ympäristömerkitystä eli Joutsenmerkki-rakentamisesta, rakennusprojektien kosteuden- ja puhtaudenhallinnasta, rakentamistavan uudistamisesta kohti päästöttömyyttä ja vähähiilisyyttä sekä lisäksi hän leimaa positiivisia hiilikädenjälkiä yrityksen toimintaan ja rakennushankkeisiin.

Monipuolista tehtäväkenttäänsä hoitaakseen Heidillä on liuta erilaisia tutkintoja ja sertifikaatteja: kosteuskoordinaattori PRO, P1 Puhtaudenhallintakoordinaattori PRO ja parhaillaan hän suorittaa Ympäristösuunnittelijan opintoja tullakseen Kestvän Kehityksen asiantuntijaksi.

Hyvä Heidi ja muut naiset! Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanaisille naisille!Tehdäänkö tilaa yhdessä?