Ismo Laitakari johtamaan Teijo-Taloja

Ismo Laitakari johtamaan Teijo-Taloja

FM Ismo Laitakari, 53, on nimitetty Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen. Laitakarilla on vankka kokemus rakennustuoteteollisuudesta pohjoismaiden johtavan kiinnitystarvikevalmistajan, Sormat Oy:n toimitusjohtajana sekä sitä ennen viestintä- ja tietotekniikkateollisuuden parissa kansainvälisten palveluliiketoimintojen johto- ja myyntitehtävissä.

”Teijo-Taloissa rakennamme terveet, turvalliset ja ympäristöystävälliset tilat, joissa kaikenikäisten käyttäjien tarpeet toteutuvat. Rakennamme päiväkoteja ja kouluja sekä muita tiloja käyttötarkoituksiin, joille edellytetään luotettavia ja joustavia tilaratkaisuja pitkällä aikavälillä ”, kuvailee Laitakari uutta tehtäväkenttäänsä. ”Kuluvan vuoden aikana on toimitettujen projektien määrä kasvanut ennätykselliseksi ja olen innoissani päästessäni aloittamaan tässä ammattitaitoisessa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.”

”Tämän päivän ja tulevaisuuden asiakkaat vaativat tilaratkaisuiltaan elinkaariajattelua”, kertoo nykyinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio, joka ensi vuoden alusta keskittyy hallituksen puheenjohtajan tehtäviin. ”Meillä on kuluvana vuotena panostettu erityisesti Teijo-Talot-konseptin sekä prosessien kehittämiseen. Kyse on lopunperin asiakkaan luottamuksesta kykyymme vastata heidän elintärkeistä ratkaisuistaan.”

Teijo-Talot Oy on toiminut vuodesta 2000, ja on tunnettu perustuksineen täysin valmiiksi rakennetuista modulaarista tilaratkaisuistaan. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli noin 19 miljoonaa euroa ja tuotantolaitoksia sillä on kolmella paikkakunnalla: Salossa, Halsualla ja Hämeenlinnassa. Pääkonttori sijaitsee Salossa. Yhtiön omistaa pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy sekä yksityishenkilöitä.

 

Lisätietoja asiasta antaa:

Hallituksen puheenjohtaja (ja toimitusjohtaja 31.12.2019 saakka), Olli Raunio, p. 044 744 0113, olli.raunio@teijotalot.fi

Toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen,  Ismo Laitakari, p. 040 503 7364

Ismo Laitakari toimitusjohtaja Teijo-Talot Oy


Tehdäänkö tilaa yhdessä?