Heidi Karlssonista Teijo-Talot Oy:n laatupäällikkö

Heidi Karlsson laatupäällikkö kiinnittää Joutsenmerkkikylttiä

Heidi Karlssonista Teijo-Talot Oy:n laatupäällikkö

Heidi Karlsson on nimitetty 1.6.2019 Teijo-Talojen laatupäälliköksi. Karlsson on aikaisemmin työskennellyt Teijo-Taloilla projektipäällikkönä ja jo silloin vastannut mm. kosteuden- ja puhtaudenhallinnan sekä hiilijalanjälki- ja kestävän kehityksen -prosessin kehittämisestä tuotantoprojektien ohella. Nyt hän siirtyy innoissaan uuteen pestiinsä.

”Minulle suotiin mahdollisuus keskittyä kokonaisvaltaisesti Teijo-Talojen laadun ja tuotteiden sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmän kehittämiseen, joten ehdottomasti halusin tarttua tilaisuuteen. Tavoitteenani on kehittää laatujärjestelmän toteutusmalleja joka päivä eteenpäin ja pysyä aallonharjalla mm. ympäristövastuullisessa rakentamisessa”, kertoo Teijo-Talojen laatupäällikkö Heidi Karlsson.
Heidi Karlsson

Lisätietoja
Laatupäällikkö, Kosteuskoordinaattori PRO, Teijo-Talot Oy
heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140Tehdäänkö tilaa yhdessä?