Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

teijotalot toimitusjohtaja timo koivisto

Teijo-Talot Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Teijo-Talot Oy on vuosi sitten toteutetun omistusjärjestelyn jälkeen uudistanut strategiansa ja keskittynyt palvelemaan yrityksiä, kuntia, kaupunkeja ja muita julkisyhteisöjä. Yhtiössä on meneillään sen historian kiireisin kesä, kun eri puolille maata tilattuja kouluja, terveysasemia ja majoitustiloja viimeistellään luovutuskuntoon.

”Kulunut vuosi on ajettu sisään uuden omistuspohjan mukanaan tuomia muutoksia. Nyt keskitytään toiminnan vakiinnuttamiseen ja kannattavan kasvun varmistamiseen. Yhtiön tavoitteena on syventää yhteistyötä ammattimaisten rakennuttajien kanssa ja toisaalta kehittää tuotantoprosessiaan, jotta jatkossakin voidaan varmistaa toimitettavien kohteiden laatu ja käyttäjäturvallisuus”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio.

Seuraavaa kehitysvaihetta johtamaan on yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Timo Koivisto. Koivistolla on vankka kokemus rakennustuoteteollisuuden johto- ja myyntitehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti, mm. Kerabit Pro Oy:n, Ruukki Oyj:n sekä Rannila Steel Oy:n palveluksessa. Entinen toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen ei jatka yhtiön palveluksessa.

Teijo-Talot Oy on toiminut vuodesta 2000, ja on tunnettu perustuksineen täysin valmiiksi rakennetuista modulaarista tilaratkaisuistaan. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli noin 16 miljoonaa euroa ja tuotantolaitoksia sillä on kolmella paikkakunnalla: Salossa, Halsualla ja Hämeenlinnassa. Pääkonttori sijaitsee Salossa. Yhtiön omistaa pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy sekä yksityishenkilöitä.

 

Lisätietoja asiasta antaa:

Toimitusjohtaja Timo Koivisto, p. 050 408 1163

Hallituksen puheenjohtaja Olli Raunio, p. 044 744 0113, olli.raunio@raunio.fiTehdäänkö tilaa yhdessä?