Kylpylähotelli Päiväkummulle lisää majoitustilaa

Teijo-Talot TeijoTilat Kylpylähotelli Päiväkumpu majoitustilat

Kylpylähotelli Päiväkummulle lisää majoitustilaa

Superior-tason majoitusta järvinäköalalla – kylpylähotellin lisärakennusprojekti etenee Teijo-Talojen Salon tehtaalla

Kylpylähotelli Päiväkumpu Karjalohjalla saa lisää majoitustilaa, kun Teijo-Talot toimittaa tämän kesän aikana kolme uutta rantataloa, joissa on yhteensä 12 huonetta. Uudet majoitusrakennukset siirretään kokonaisina suoraan tehtaalta Lohjanjärven rannalle ja tavoitteena on saada huoneet käyttöön heinäkuun toisen viikon aikana.

Teijo-Talot toimitti samoihin maisemiin jo aikaisemmin 8 huoneen majoitusrakennukset ja nyt tyytyväiset asiakkaat halusivat samalla nopealla ja helpolla toimitustavalla myös uudet lisätilat. ”Hotellin asiakkaat sekä myös me asiakkaan roolissa olemme olleet tyytyväisiä toimitettuihin rakennuksiin, joten yhteistyöhön Teijo-Talojen kanssa oli helppo lähteä”, kertoo Solaris Kylpylöiden toimitusjohtaja Tero Eskola.

Päiväkummun kylpyläosaston saneeraus ja laajennus valmistui vuonna 2016. Uudistettu kylpylä on houkutellut lisää kävijöitä, joten varsinkin viikonloppuisin hotellin käyttöaste on korkea ja majoitustiloja tarvitaan ehdottomasti lisää. Kylpyläuudistuksen jälkeen kylpylähotellilla ei ollut mahdollisuutta satsata suuriin lisäinvestointeihin, joten majoitustilojen vuokraus on erinomainen vaihtoehto ja se tukee lisäksi hyvää riskienhallintaa. ”Teijo-Talojen ja rahoituskumppani ModulRentin tarjoama vuokradiili on kätevä tapa lisätä huonekapasiteettia. Varsinkin asiakkaan näkökulmasta helpommin ei voisi tilojen hankinta mennä: rakennukset tuodaan valmiina pihaan ja haetaan vuokrakauden päätteeksi pois” naurahtaa Eskola.

Superior-tason majoitushuoneista avautuu upea järvinäköala kauniille Lohjanjärvelle ja huoneiden värimaailma toistaa Karjalohjan ja Päiväkummun Koivu ja Tähti -teemaa. Majoitusrakennuksiin on tehty räätälöityjä tilaratkaisuja, esimerkiksi osa huoneista on yhdistettävissä perhehuoneeksi, mikä palvelee kattavammin kylpylän asiakaskuntaa. Lisäksi uusien majoitustilojen äänieristystä on parannettu. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen uudistuneessa kylpylässämme ja elämyksen kruunaa viihtyisä majoittuminen tasokkaassa huoneessa lähellä kaunista luontoa” summaa Eskola.

Kylpylässä on kesällä tarjolla paljon ohjelmaa, kuten tanssi- ja teemailtoja, erilaisia tapahtumia ja teatteriesityksiä. Lisäksi voit nauttia kauniista luonnosta järvimaisemissa sekä kylpylän lämpimistä tai kylmistä vesistä – säässä kuin säässä.Tehdäänkö tilaa yhdessä?