Uusia omistajia ja muita muutoksia Teijo-Taloilla

Uusia omistajia ja muita muutoksia Teijo-Taloilla

Uusia omistajia ja muita muutoksia Teijo-Taloilla

Kesäkuussa 2017 tapahtui isoja muutoksia Teijo-Taloilla. Rahoituspohjaa tuli vahvistamaan Aboa Venture Management Oy:n hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy, joka on nyt suurin yksittäinen osakkeenomistaja, sekä yksityiset kanssasijoittajat. Uudet kumppanit ja samalla tehdyt muut osakejärjestelyt vahvistavat yritystä ja antavat entistä paremmat mahdollisuudet kehittää yritystä kokonaisvaltaisesti ja toteuttaa sen kasvustrategiaa. Entinen toimitusjohtaja ja pääomistaja Lasse Ojanen myi kaikki osuutensa eikä jatka enää yrityksen palveluksessa. Hänen tilalleen yrityksen toimitusjohtajaksi valittiin Kirsi Ruohonen ja samalla myös yrityksen hallitus vaihtui kokonaan. Uuden hallituksen puheenjohtajana toimii Olli Raunio ja jäseninä Mikko Hietanen, Petteri Laitala ja yrityksen tekninen johtaja Ville Karjalainen. Uusi hallitus tekee tiivistä yhteistyötä ja on mm. aloittanut strategiatyön yrityksen kehittämiseksi.

Näiden muutosten myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme juuri heille sopivia tilaratkaisuja ja uusia rahoitusratkaisuja näille tiloille. Tulevaisuudessa asiakkaat voivat valita tilansa myös pidemmälle tuotteistetuista perusmoduuleista, joiden toimitusaika on entistä nopeampi ja ratkaisut pidemmälle standardoituja. Nyt meiltä saa nopealla aikataululla myös väistötiloja kouluille, päiväkodeille ja muille tiloille. Kaikki tilamme – oli kyse sitten perusmoduuleista, väistötiloista tai alusta asti asiakkaalle räätälöidyistä pysyvistä tiloista – ovat kuitenkin edelleen yhtä terveellisiä, turvallisia ja kustannustehokkaita kuin aiemmin, ne toimitetaan aina betoniperustuksineen ja ovat silti tarvittaessa siirrettävissä. Myös henkilökuntamme pystyy palvelemaan asiakkaita laaja-alaisemmin, ja olemmekin rekrytoineet viime aikoina lisää henkilökuntaa. Teijo-Taloilla on nyt ihan uutta draivia!

 Tehdäänkö tilaa yhdessä?