Teijo-Talot hakee kasvua Aboa Venture Managementin tuella

Teijo-Talot hakee kasvua Aboa Venture Managementin tuella

TIEDOTE 2.6.2017

Mediatiedote 02062017

Teijo-Talot hakee kasvua Aboa Venture Managementin tuella

Pääomasijoittaja Aboa Venture Management Oy lähtee valmistaloja ja tilaratkaisuja tuottavan Teijo-Talot Oy:n kumppaniksi ja kasvun vauhdittajaksi 2.6.2017 allekirjoitetun sopimuksen myötä. Samalla yrityksen omistuspohja muuttuu ja toimitusjohtaja vaihtuu.

Pääomasijoitusyhtiö Aboa Venture Management Oy hallinnoi rahastoja, joiden sijoittajat ovat sekä julkisia että yksityisiä tahoja. 2.6.2017 yhtiö on tehnyt päätöksen sijoittaa rakennusteollisuudessa toimivaan Teijo-Talot Oy:hyn. Rahoituspohjaa tulee vahvistamaan Aboan hallinnoima Länsi-Suomen Pääomarahasto Oy sekä yksityiset kanssasijoittajat. ”Mukaantulomme ja samalla tehdyt muut osakejärjestelyt vahvistavat yritystä ja antavat entistä paremmat mahdollisuudet kehittää yritystä kokonaisvaltaisesti ja toteuttaa sen kasvustrategiaa”, kertoo Aboan sijoitusjohtaja Mikko Hietanen.

Sijoituksen myötä yrityksen perustaja, pääomistaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Lasse Ojanen siirtyy pois yrityksen johdosta ja myy oman osuutensa yrityksessä toimiville avainhenkilöille ja pääomasijoittajille. Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Kirsi Ruohonen aloittaa työnsä elokuun alussa 2017. Ruohonen on tähän asti toiminut Teijo-Talojen valmisrakennuskonseptia ulkomaille myyvän TeijoCon Oy:n vientipäällikkönä. ”Olemme Kirsin kanssa tehneet tiivistä yhteistyötä jo kahden vuoden ajan, joten luottavaisin mielin annan ohjat hänelle ”, kommentoi Ojanen.

Teijo-Talot Oy on toiminut vuodesta 2000, ja on tunnettu perustuksineen täysin valmiiksi rakennetuista modulaarisista tilaratkaisuistaan. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa ja tuotantolaitoksia sillä on neljällä paikkakunnalla: Salossa, Tuuloksessa, Halsualla ja Sodankylässä. Pääkonttori sijaitsee Salossa.

Lisätietoja:

Sijoitusjohtaja Mikko Hietanen, p. 040-162 5515 tai mikko.hietanen@aboaventure.fi

Tehtaanjohtaja Ville Karjalainen, p. 044-721 7105 tai ville.karjalainen@teijo-talot.fiTehdäänkö tilaa yhdessä?