Huvilat@Ruukki-tapahtuma la 14.5.2016 klo 10-17 Teijon ruukkikylissä

Huvilat@Ruukki-tapahtuma la 14.5.2016 klo 10-17 Teijon ruukkikylissä

Huvilat@Ruukki-tapahtuma esittelee lauantaina 14. toukokuuta klo 10–17 Teijon, Mathildedalin ja Kirjakkalan ruukkikylät aidoimmillaan. Tule tutustumaan Teijo-Talojen valmistalotuotantoon ja kysymään lisää meistä.

Matkailuun, vapaa-ajanviettoon ja asumiseen soveltuva alue on kiehtova ja monipuolinen kokonaisuus – nyt sen vetovoima on aika esitellä näyttävästi suurelle yleisölle.

Huvilat@Ruukki-tapahtuma jakaantuu kolmeen ruukkikylään, laskettelurinteelle ja kansallispuistoon. Päivän aikana esitellään alueella myynnissä olevia tontteja, huviloita ja muita kiinteistöjä. Pääset tutustumaan myös Teijo-Talojen valmistalotoimituksiin.

Jokaisessa ruukissa järjestetään ohjelmaa: esimerkiksi Mathildedalin rannalla on tarjolla laiturijoogaa, venenäyttely ja herkkutori, joka kerää lähiruoan tuottajat yhteen, Teijolla kokoontuvat käsityöläiset vanhan ajan hengessä ja Kirjakkalassa tutustutaan sekä historiallisen ruukkikylän että pesäpallon saloihin. Laskettelurinteille kootaan rakentamisen, mökkeilyn ja asumisen osaajia. Myös Muumit vierailevat siellä lapsia ja lapsenmielisiä ilahduttamassa. Teijon kansallispuistossa geokätköillään ja seikkaillaan lasten luontopolulla. Lisäksi kylien yritykset pitävät ovensa auki ja toivottavat vieraat tervetulleiksi kahviloihinsa, puoteihinsa ja työhuoneilleen. Ovet ovat avoinna myös Teijon kyläkoulussa, kyläsaunalla ja Suomen pienimmässä kivikirkossa. Iltajuhlat pidetään ainakin Ravintola Terhossa ja Mathildan Marinassa.

Siellä nähdään – tervetuloa!Tehdäänkö tilaa yhdessä?