Turvallisuustempaus Perniön torilla

Turvallisuustempaus Perniön torilla

Teijo-Talot järjesti yhdessä Perniön avoimen päiväkodin kanssa Turvallisuustempauksen Perniön torilla 29.10.2015.Tapahtumaan oli kutsuttu kaikki Perniön päivähoitoyksiköt, perhepäivähoito ja avoimen päiväkodin käyttäjät. Mukana oli myös Perniön VPK, Pelastuskoirat sekä LähiTapiola.

Lapsille oli järjestettynä liikennemerkkirata sekä P-paikkoja, joissa oli tehtävärasteja liittyen liikenteen ja kodin turvallisuuteen; mm. miksi pitää käyttää turvavyötä ja heijastinta. LähiTapiola jakoi osallistujille heijastimet.

Teijo-Talot halusi omalta osaltaan suurimmalla rekallaan kertoa lapsille raskaan liikenteen kohtaamisesta liikenteessä ja sekä lapset että päiväkodin aikuiset pääsivät kuskin paikalle kokeilemaan miltä tuntuisi istua ison auton ratin takana.Rekka herätti paljon kiinnostusta ja monta haavetta rekkakuskin urasta.Iloisten lasten vilinä täytti torin. Kiitos kaikille kävijöille!Tehdäänkö tilaa yhdessä?