Mummonmökkikylä kasvaa

Mummonmökkikylä kasvaa

Karjalohjan mummonmökkikylässä tapahtuu

Mummonmökkikylä kiinnostaa uusia asukkaita. Tontteja on vielä kahdeksan vapaana hyväkuntoisille senioreille (55-75-vuotiaille) suunnatussa asuinalueessa Karjalohjan maaseudulla. Asuminen alueella on itsenäistä, mutta vapaaehtoinen yhteisöllisyys kuuluu niin vakituisesti siellä asuville kuin vapaa-aikaansa viettäville senioreille. Alueella ei ole omaa asukasyhdistystä, mutta yhdessä vietetään juhlapyhiä, tehdään pieniä matkoja sekä autetaan arjen toiminnoissa. Tälläinen yhteisöllisyys on selvästi kasvussa, sillä tällainen helppo yhdessäolo silloin kuin itse haluaa luo turvaa ja hyvää oloa.

Mummonmökkialueen koko on 5 hehtaaria ja siellä on tilaa kaikkiaan 28 omakotitalolle. Mummonmökkikylässä on 18 taloa valmiina , kiinnostuneista yksi teki juuri varauksen sekä keväällä 2016 toimitetaan yksi mökki lisää.

Syvähuokot suunnittelevat samalle alueelle myös toista mummonmökkikylää, johon kaavoitettaisiin kuusitoista uutta tonttia.

Lisätietoja:

Tuula Ahlfors p. 044 7217 106, ahlfors ( at ) teijo-talot.fi
Seppo Syvähuoko p. 0500 310 340, info ( at) laiskanlinna.fi

mummonmokit.fi

Karjalohjan piha

Karjalohjan piha

Mummonmökki omalla pihallaan

Mummonmökki omalla pihallaanTehdäänkö tilaa yhdessä?