Aamutuulen päiväkoti Hyvinkään asuntomessualueelle

Aamutuulen päiväkoti Hyvinkään asuntomessualueelle

Teijo-Talot Hämeen valmistama 16-modulinen päiväkoti on kuljetettu tontille, Hyvinkään asuntomessualueelle! Päiväkotia käytetään asuntomessujen aikana messutoimistona. Asuntomessujen jälkeen päiväkoti pääsee suunniteltuun käyttöönsä. Tilaajana hankkeessa toimi Hyvinkään kaupunki.

Kuljetukset sujuivat hyvin, kokonaisuus vietiin tontille 1.-11.4. välisenä ajanjaksona. Päiväkodin laajuus on 1 098 kerrosneliömetriä, 989 huoneistoneliömetriä ja 4600 m³. Kaikkiaan päiväkodissa tulee toimimaan viisi päiväkotiryhmää.

Lisää voit lukea kuljetuksen kulusta Tommin blogista!

Lisätietoja päiväkodista saat Teijo-Talot Hämeen tehtaalta Olavi Hallikaiselta hallikainen[at]teijo-talot.fi ja 040 734 3343.

 

 Tehdäänkö tilaa yhdessä?