Teijo-Talot Häme luovutti Hollolan Satulinnan päiväkodin

Teijo-Talot Häme luovutti Hollolan Satulinnan päiväkodin

Teijo-Talot Häme luovutti syyskuussa Hollolan kunnan tilaaman Satulinnan päiväkodin. Henkilökunta alkoi heti luovutuksen jälkeen siirtämään tarvikkeita ja kalusteita uusiin tiloihin. Päiväkoti otettiin käyttöön heti seuraaavana maanantaina. Päiväkoti on siirrettävissä ja tämä vaikutti Hollolan kunnan päätökseen tilata päiväkoti Teijo-Talo Hämeeltä kertoo toimitusjohtaja Olavi Hallikainen.

Päiväkodissa on tilaa neljälle lapsiryhmälle, kerrosneliöitä rakennuksessa on 740 m² ja tilavuus on 2 995 m³. Lapsia ja henkilökuntaa palvelee jakelukeittiö. Asfaltointi- ja pihatyöt valmistuvat syksyn aikana.

Lisätietoja kohteesta antaa toimitusjohtaja Olavi Hallikainen sähköposti hallikainen(at)teijo-talot.fi ja puh. 040 734 3343.

Kuva Satulinnan päiväkodin sisäpihalta ennen asfaltointia.Tehdäänkö tilaa yhdessä?