Me kehitymme – haluatko olla mukanamme maailman valloituksessa?

Me kehitymme – haluatko olla mukanamme maailman valloituksessa?

Kuluneiden 12 vuoden aikana Teijo-Talot on tuottanut erilaisia tehdasvalmisteisia rakennuksia ja modulaarisia kokonaisuuksia liki käyttötarkoituksesta riippumatta. Tuote- ja tuotannonkehitystä on tehty matkan varrella monissa asioissa mutta haluamme taas ottaa yhden askeleen kohti alkuperäistä visiotamme. Koko talotuotannon isä on pitänyt visiona Henry Fordin autotehdasta sekä kaikkea sitä tuotekehitystä ja osa-alue-esivalmistuksen tietotaitoa, joita autoteollisuus hyödyntää joka päivä. Autoteollisuuden filosofian ja renkaanjälkien viereen haluamme jättää omat jalanjälkemme taloteollisuudesta edelläkävijänä.

2010 valmistuneen ja käyttöönotetun talojen tuotantolinjaston myötä mahdollistuu entistä tarkempi tuotannon suunnittelu, materiaalilogistiikka sekä oikeiden tuotanto- ja työvälineiden sijoittelu. Jotka kaikki tarkoittavat tehostamista, parempaa laatua sekä kilpailukyvyn maksimointia.

Johdonmukaisesti olemme kehittämässä Teijo-Talo -toimintamallia tavoitteenamme laadukkaampi, tehokkaampi sekä ekologisempi ja energiataloudellisempi talotuote. Olemme ottaneet kehitysohjelmaamme tavoitteen aloittaa 2013 uuden tuotteemme toteutusvaiheen ja käyttää 2012 loppuvuoden intensiiviseen suunnittelu- ja kehitystyöhön. Valjastamme 10 insinöörimme ja muun tuotekehityshenkilöstön sekä yhteensä satojen vuosien rakennusalan kokemuksen tämän talotuotteen kehittämiseen. 2014 haluamme tuottaa tuotekehityksemme saavutusta yhden talon päivävauhtia, joka tarkoittaa tuotantokapasiteettimme kymmenkertaistamista.

Tavoitteena meillä on parantaa tuotteemme toimivuutta viidenneksellä ja energiataloudellisuutta reilusti uusiutuvien sekä vaihtoehtoisten energiamuotojen käytön mahdollistamisella. Talotuotteemme hinnan kilpailukyky kasvaa kohisten, sillä tuotannon taloudellisuus siirtyy suoraan tuotteidemme kuluttaja-hintoihin. Tulevan sukupolven mahdollisuus on siis tulla tehdasalueellemme tutustumaan tuotteiden mallikappaleisiin sekä valita heti omansa suoraan tuotteista. Ei enää nykyrakentamisen pitkiä odotusaikoja tai toteutusaikoja. Esittelypihaltamme ostettu tuote on asennettavissa heti asiakkaan tontin maanrakennustöiden valmistuttua.

Etsimme tuotekehitys- ja tuotanto -teamimme jatkoksi osaavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita talon eri osa-aluekomponenttien esivalmistukseen ja tuotantoon sekä kokoonpanoon. Löytyykö sinulta taitoa ja ideoita lähteä yhdessä kanssamme luomaan seuraavan sukupolven Teijo-Talo -tuotetta? Ota siinä tapauksessa yhteyttä pikapuoliin.

Yhteistuumin voimme parantaa yhä useamman mahdollisuutta hankkia itselleen laadukkaan, toimivan, energiataloudellisen kodin.

Kehitysterveisin
Lasse Ojanen

Yhteydenotot: Lasse Ojanen 0400 530 415 / Heidi Karlsson karlsson(at)teijo-talot.fiTehdäänkö tilaa yhdessä?