Toimistorakennus, Turku

yrityksen-toimitilat-toimistorakennus-julkisivu-panorama

Asiakaslähtöistä suunnittelua!

Tarvitsimme uudet toimistotilat, koska toimintamme kasvun myötä vanhat olivat käyneet meille liian pieniksi ja halusimme tarjota henkilöstöllemme modernit ja siistit toimistotilat. Yhteistyö erityisesti arkkitehdin kanssa sujui hyvin. Hän osasi tulkita ajatuksiamme ja toi esille omia ehdotuksiaan ja ideoitaan esimerkiksi sisustusmateriaaleihin ja tilaratkaisuihin liittyen.

Lisäksi meille oli erityisen tärkeää se, ettei rakennustyömaa sotke meidän tuotantoa tai häiritse muiden teollisuusalueella toimivien yritysten toimintaa. Ainoa vaihtoehto oli siis modulaarinen rakennus, joka rakennettiin muualla ja tuotiin lähes valmiina tontille – näin ollen työmaa-aika jäi mahdollisimman lyhyeksi. Pidämme tärkeänä arvona myös säältä suojassa rakentamista, jotta voimme varmistua, että rakennus pysyy kuivana koko rakennusprosessin ajan. Henkilökuntamme viihtyy uusissa tiloissa ja olemme tyytyväisiä uuteen toimistorakennukseemme!

Antti Immonen, yrittäjä, Mobimar Oy

Meritekniikkayrityksen toimistorakennus

Turussa toimiva meritekniikkayritys rakennutti uudet tilat toimistohenkilöstölle. Toimistorakennuksen sisätilat ovat modernit, valoisat ja avarat. Tiloihin on tuotu sisustuksellisesti paljon alaan liittyviä yksityiskohtia, kuten eteisaulan ja neuvotteluhuoneen vanhan venevajan lautaseinää muistuttavaa seinäpintaa.

Valoisuutta on lisätty ja avaruutta korostettu suurilla ikkunapinnoilla esimerkiksi neuvotteluhuoneessa, ja toimistohuoneiden yläikkunat mahdollistavat sen, että valo pääsee kulkemaan koko rakennuksen läpi ja näin ollen luonnollista valolähdettä voidaan hyödyntää mahdollisimman paljon. Myös rakennuksen keskellä sijaitsevasta työskentelytilasta on saatu valoisa ja avarantuntuinen, kun tilassa on suuret ikkunat käytävän suuntaan.

Rakennuksen arkkitehtoonisessa ilmeessä on huomioitu sen sijainti teollisuusalueella sekä myös sijainnin erityispirteet, esimerkiksi rakennuksen julkisivulla ilmettä tuo koristeseinäpelti, joka ajan saatossa ja meri-ilmaston myötävaikutuksesta patinoituu kauniin ruosteenpunaiseksi.

  • kerrosala 355 m²
  • 16 toimistohuonetta, neuvotteluhuone ja yhteinen työtila sekä aulatilat taukokeittiöllä
  • valmistumisvuosi 2019
  • Pansiontie 56, Turku
  • Arkkitehtisuunnittelu Jörgen Lundell, Teijo-Talot Oy

Category
Referenssit, Toimitilat
Tehdäänkö tilaa yhdessä?