Sosiaalitilarakennus, Hämeenlinna

Toimitilarakentaminen moduulirakennus Yrityksen sosiaalitilarakennus edestä.

Yhteistyöllä toimiva kokonaisuus!

Uudet sosiaalitilat ovat jatkuvassa käytössä putkitehtaan tuotannon toimiessa viidessä vuorossa. Vuoden käytön perusteella olemme olleet tyytyväisiä toimitettuun kokonaisuuteen. Teijo-Talojen ratkaisu vastaa pitkälti paikalla rakennettua rakennusta, koska valmiit tilamoduulit toimitettiin betoniperustuksineen asennuspaikalle. Rakennusaika työmaalla tosin on lyhyempi ja valmista rakennusta syntyy kohteessa nopeasti. Tässä ensimmäisessä yhteisessä projektissa Teijo-Talojen kanssa yhteistyö toimi hyvin läpi projektin: hankintavaiheesta ja suunnittelusta asennuksiin – Teijo-Talot on mahdollinen toimittaja myös SSAB:n tulevissa hankkeissa.

Ville Lahtinen, Design Manager, Investments; SSAB Europe Oy

Sosiaalitilarakennus putkitehtaalle

SSAB Hämeenlinnan putkitehtaalla oli käynnissä kehityshanke, jossa mm. uudistettiin tuotantolinjoja ja rakennettiin uutta varastotilaa. Alkuperäinen tarkoitus oli peruskorjata putkitehtaan vanhat sosiaalitilat uudistusten yhteydessä, mutta yritys päätyi kuitenkin hankkimaan uudet tilat. Teijo-Talot tarjosi ratkaisun, jolla yritys sai henkilöstölle uudet ja toimivat tilat sekä välttyi peruskorjauksen aikaisten väistötilojen hankinnalta. Yritys pitää rakentamisen ja käytönaikaisen kosteudenhallintaa tärkeänä, ja tilamoduulien valmistus kuivissa tehdasolosuhteissa antoi hyvät lähtökohdat kosteudenhallintaan.

Sosiaalitilarakennuksesta löytyy avarat, valoisat ja hyvin ilmastoidut pukuhuone- ja suihkutilat. Suihkutilojen yhteydestä löytyy myös saunat, joten työntekijöillä on mahdollisuus kunnon löylyihin työpäivän päätteeksi.

  • kerrosala 487 m²
  • valmistumisvuosi 2019
  • Putkitehtaantie 2, Hämeenlinna
  • Arkkitehtisuunnittelu Jörgen Lundell, Teijo-Talot Oy

Toimitilojen rakennuttaminen voi olla myös helppoa!

Pyydä yhteydenotto tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

Myynnin asiakaspalvelu

myynti@teijotalot.fi

Ota yhteyttä

Category
huoltorakennus, Referenssit, Sosiaalitilat, Toimitilat, Yritykset ja yhteisöt
Tehdäänkö tilaa yhdessä?