Pienryhmäkoti, Kaarina

joutsenmerkitty pienryhmäkoti yrityksen toimitilat hoivarakentaminen toimitilarakentaminen.

Kokonaisuus hanskassa!

TeijoTaloilla on vahvaa näyttöä toteuttaa vaativat investointihankkeemme lastensuojelun asumispalvelu- tarpeisiin. Suunnittelutyö on nopeaa ja asiantuntevaa. Korkealuokkaiset luonnokset vastaavat odotuksiamme. Positiivisia eroja perinteiseen rakentamiseen on mm. aikataulutuksessa, yhteistyöverkoston laajuudessa ja työmaan kokonaisjärjestelyissä kuten sääsuojaisessa tuotannossa ja työmaan yleissiisteydessä.

Mikko Niemelä, aluejohtaja, Merikratos Oy

Pohjoismaiden ensimmäinen Joutsenmerkitty pienryhmäkoti

Perhepalveluita, terveydenhuollon ja -sijaishuollon palveluita tarjoava Merikratos Oy rakennutti Kaarinaan Pohjoismaiden ensimmäisen Joutsenmerkityn pienryhmäkodin. Kohde toteutettiin Joutsenmerkittynä, koska lapsille ja nuorille haluttiin tarjota fyysisesti terve kasvuympäristö ja tuoda sitä kautta lisäarvoa hoitotyöhön. Lisäksi satsaaminen ekologiseen rakentamiseen ja terveeseen sisäilmaan koettiiin panostuksena myös henkilökunnan hyvinvointiin.

Merikratos Oy:n sijaishuollon asiantuntija Mikko Niemelän mukaan laadukas ja viihtyisä työympäristö on myös hyvä keino sitouttaa työntekijöitä.

”Meille on tärkeää, ettei työntekijöiden tarvitse vaihtaa työpaikkaa ainakaan sen takia, että rakennuksessa olisi sisäilmaongelmia.”

Tilat ovat hyvin kodinomaiset ja lasten ja nuorten omien huoneiden lisäksi talossa on avara olohuone, keittiö ja ruokailutila suurine ikkunoineen sekä yhteisiä tiloja, kuten suosittu pelihuone. Henkilökunnalle on omat toimisto- ja sosiaalitilat sekä lisäksi pihapiiristä löytyy vielä erillinen toimistorakennus.

Lue lisää Teijo-Talojen Joutsenmerkki-rakentamisesta.

Tutustu myös Merikratos | Joutsenmerkki

  • kerrosala 363 m²
  • valmistumisvuosi 2017
  • Kaarina
  • Arkkitehtisuunnittelu Jörgen Lundell, Teijo-Talot Oy

Category
Asuntorakentaminen, Hoivatilat, Joutsenmerkki, Yritykset ja yhteisöt
Tehdäänkö tilaa yhdessä?