Moduulikoulut, Järvenpää

siirtokelpoinen moduulikoulu väistökoulu etupiha väistötilat.

Siirtokelpoiset moduulikoulut Järvenpäähän

Järvenpäähän toimitettiin kaksi lähes identtistä moduulikoulua. Merkittävien sisäilmaongelmien ja oppilasmäärän kasvun vuoksi lisätilantarve oli akuutti, joten uudet tilat tarvittiin nopealla aikataululla. Toinen moduulikouluista otettiin käyttöön alkuvuodesta 2018 ja toinen samana vuonna syksyllä juuri ennen koulujen alkua.

Toinen koulu ehti olla noin vuoden ensimmäisessä sijainnissaan, kunnes se kesällä 2019 siirrettiin Järvenpään sisällä toisen koulun pihapiiriin ja toinen siirrettiin parin vuoden jälkeen osaksi Oinaskadun koulu- ja päiväkotirakennusta – tämä on aitoa muuntojoustavuutta.

Kuten kaikki Teijo-Talot-konseptin mukaiset rakennukset, myös nämä siirtokelpoiset moduulikoulut on rakennettu pysyvien rakennusmääräysten mukaisesti. Jo suunnitteluvaiheessa haluttiin panostaa mahdollisimman hyvään sisäilman laatuun, joten kohteisiin vaadittiin säädöksiä tehokkaampi ilmanvaihto ja käytettiin turvallisia rakennusmateriaaleja, joissa on korkeat normit täyttävät päästö- ja puhtausluokat.

  • kerrosala 348 m²
  • 5 opetustilaa, yhteensä 100 lapselle
  • valmistumisvuosi 2018
  • Kansakoulunkatu 1, Järvenpää
  • Arkkitehtisuunnittelu Peter Weterlund, Teijo-Talot Oy

Category
Julkinenrakentaminen, Koulu, Referenssit, Väistötilat
Tehdäänkö tilaa yhdessä?