Terveysaseman väistötilat, Perniö

Terveysaseman ja laboratorion väistötilat

Pahoista sisäilmaongelmista kärsinyt terveysasema tarvitsi väistötilat nopealla toimitusajalla. Kiireellisyyttä lisäsi yllättäen sattunut laaja vesivahinko silloisissa laboratorion tiloissa. Onni onnettomuudessa kuitenkin oli, että vesivahingon sattuessa väistötilat olivat aikataulun mukaisesti jo viittä vaille valmiit Teijo-Talojen tehtaalla. Perniön terveysaseman väistötilat ilmestyivät aikataulussaan paikoilleen Teijo-Talojen tyyliin: ”lähes yhdessä yössä”.

Terveysaseman väistötilat täyttävät samat rakennusmääräykset kuin pysyvät tilat, tämä korostuu laadussa ja käyttömukavuudessa. Terveysasemalta löytyy mm. vastaanotto-, tarkkailu-, hoito- ja toimenpidehuoneet, kanslia, laboratorio sekä henkilökunnan tauko- ja sosiaalitilat.

  • kerrosala 420 m²
  • valmistumisvuosi 2018
  • Vuorilinnantie 7, Perniö
  • Arkkitehtisuunnittelu Mika Saari