Sauvon koulun lisätilat, Sauvo

Sauvon koulukeskuksen lisätilat

Sauvon kunta rakennutti koulukeskukseen lisätilat korvaaman huonokuntoisia, sisäilmaongelmien takia käytöstä poistettuja alakoulurakennuksia. Uudesta lisärakennuksesta löytyvät tilat perus- ja esiopetukseen yhteistoiminta- ja erityisopetustiloineen.

Koulun suunnittelussa on panostettu tilojen monikäyttöisyyteen ja vaihtuviin tarpeisiiin.  Taittoväliseinien avulla opetustiloja voidaan jakaa tai yhdistää tarpeen mukaan, käytävää voidaan hyödyntää myös pienryhmätyöskentelyyn, yhteistoimintatilasta löytyy mm. kiipeilyseinä ja voimistelurenkaat. Koulusta löytyy myös monia muita käytännöllisiä ratkaisuja: avattavien valkotaulujen sisällä on säilytystilaa ja eteisessä takit pysyvät siistissä järjestyksessä ulosvedettävissä naulakoissa.

  • kerrosala 754 m²
  • perus- ja esiopetustilat
  • valmistumisvuosi 2016
  • Säätiöntie 4, Sauvo
  • Arkkitehtisuunnittelu Janne Mikola