Sauvon koulun lisätilat, Sauvo

Sauvon koulukeskuksen laajennusosa moduulirakennus moduulikoulu koulurakentaminen..

Nopeaa ja asiantuntevaa!

TeijoTalot voitti kilpailutuksen lisäopetustiloista, jotka liitettiin yhdyskäytävällä vanhaan koulurakennukseen. Hankinta tehtiin KVR-urakkana ja perusteina oli toimituksen nopeus ja sisällä sään suojassa tapahtuva rakentaminen. Rakennustyöt kestivät viisi kuukautta ja sovittu aikataulu piti hyvin. Kanssakäyminen tehtaan edustajien kanssa oli sujuvaa ja hankittu tilaratkaisu laadukas.

Seppo Allén, kunnanjohtaja, Sauvon kunta

Sauvon koulukeskuksen lisätilat

Sauvon kunta rakennutti koulukeskukseen lisätilat korvaaman huonokuntoisia, sisäilmaongelmien takia käytöstä poistettuja alakoulurakennuksia. Uudesta lisärakennuksesta löytyvät tilat perus- ja esiopetukseen yhteistoiminta- ja erityisopetustiloineen.

Koulun suunnittelussa on panostettu tilojen monikäyttöisyyteen ja vaihtuviin tarpeisiiin.  Taittoväliseinien avulla opetustiloja voidaan jakaa tai yhdistää tarpeen mukaan, käytävää voidaan hyödyntää myös pienryhmätyöskentelyyn, yhteistoimintatilasta löytyy mm. kiipeilyseinä ja voimistelurenkaat. Koulusta löytyy myös monia muita käytännöllisiä ratkaisuja: avattavien valkotaulujen sisällä on säilytystilaa ja eteisessä takit pysyvät siistissä järjestyksessä ulosvedettävissä naulakoissa.

  • kerrosala 754 m²
  • perus- ja esiopetustilat
  • valmistumisvuosi 2016
  • Säätiöntie 4, Sauvo
  • Arkkitehtisuunnittelu Janne Mikola, Teijo-Talot Oy

Category
Julkinenrakentaminen, Koulu, Lisätilat, Referenssit
Tehdäänkö tilaa yhdessä?