Rekrytointi

Kiinnostaako puurakentaminen?

Haluatko osaksi asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta tiimiämme toteuttamaan terveitä puurakennuksia? Me rakennamme tilaa huomiselle panostamalla kestävään tuotekehitykseen ja kulkemalla kohti vastuullisempaa huomista. Etsimme riveihimme hyvän asenteen omaavia ja motivoituneita osaajia. Tule mukaan rakentamaan huomista perinteisestä poikkeavalla tavalla!

Etsimme nyt itseohjautuvaa ja motivoitunutta talotekniikan asiantuntijaa Saloon tai Hämeenlinnaan

Talotekniikan asiantuntijana toimit monipuolisessa roolissa myynnin, suunnittelun, tuotannon ja projektipäälliköiden tukena talotekniikan osalta. Osallistut tarjouslaskentaan ja huolehdit kokonaisuudessaan taloteknisten töiden käynnistämisestä, koordinoinnista ja projektien etenemisestä aikataulussa. Osallistut projektipäällikön, hankinnan ja tuotannon tukena LVI-, sähkö-ja automaatiourakoitsijoiden sekä materiaalien kilpailuttamiseen, tarkistat hankkeisiin tehtyjä talotekniikkasuunnitelmia ja otat kantaa taloteknisiin ratkaisuihin tuoden perusteltuja esityksiä toimivista ja kustannustehokkaista ratkaisuista. Kykyjesi mukaan voit myös itse osallistua LVISA-suunnitteluun. Valvot ulkoisten kumppanien työtä tehtaalla ja teet taloteknisiä katselmuksia työmailla. Roolissasi pääset osallistumaan myös kehitystyöhön ja luomaan LVI-standardia Teijo-Taloille.

Saatat olla etsimämme henkilö mikäli sinulla on vähintään muutaman vuoden verran kokemusta vaativammista rakennushankkeista, kuten kouluista, päiväkodeista tai toimistotiloista ja ymmärrät LVISA-kokonaisuuden. Olet tarkka ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on kiinnostusta taloteknisiä ratkaisuja kohtaan. Toimit useiden eri sidosryhmien kanssa, joten tehtävä edellyttää hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja. Pääasiallinen toimipisteesi voi olla joko Perniössä tai Tuuloksessa, mutta tehtävä edellyttää käyntiä Teijo-Talojen eri tehtailla valvoessasi LVISA-töiden toteuttamista sekä rakennusprojektien loppuvaiheessa myös satunnaisia työmaakäyntejä. Voit työskennellä ajoittain myös etänä, mutta tehtävä edellyttää viikoittaista läsnäoloa toimistolla.

Hakijalta odotetaan:
 • Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa, esim. AMK-insinööri tai DI
 • Kokemusta rakennusalalta suunnittelu-, työmaa- ja/tai valvontatehtävistä sekä rakennusalan määräysten tuntemista
 • Taloteknisten ratkaisujen tuntemusta ja rakennusteknisten piirustusten lukutaitoa
 • Matkustusvalmiutta, ajokorttia ja autoa
 • Hyvää suomen kielen taitoa
Lisäksi eduksi katsotaan:
 • Kokemus energiatodistusten laatimisesta
 • Tietomallinnusosaaminen
Tarjoamme sinulle:
 • Uudistuvan ja kasvavan organisaation, jossa rakentamista tehdään innovatiivisella tavalla
 • Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen matalahierarkisessa ja joustavassa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten edelläkävijätuotteiden parissa, jotka vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden taloteknisiin haasteisiin
 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan – pääset mukaan projektien eri vaiheisiin ja kasvattamaan omaa osaamistasi
 • Mahdollisuuden vaikuttaaa omaan työnkuvaan sekä osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin
Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 20.8.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Jätä hakemuksesi tästä.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Senior Recruitment Manager Sara Juutinen 044 302 3518 sara.juutinen@atalent.fi

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Teijo-Talot Oy:n palvelukseen.

Millaista on työskennellä Teijo-Talot Oy:ssä?

Satu, Marko ja Jari kertovat työstään Teijo-Taloilla.

Projektipäälliköiden tiiminvetäjä

Teijo-Taloilla projektipäälliköiden tiiminvetäjänä alkuvuodesta 2023 aloittanut Satu Hellemaa päätyi muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin Teijo-Taloille. Hän kokee, että yritys ja se tuote ovat kehittyneet vuosien varrella – yrityksen tulevaisuus näyttää hyvältä.

Teijo-Taloille haettiin viime syksynä projektipäälliköiden tiiminvetäjää. Minuun otettiin yhteyttä ja tiedusteltiin, olisinko kiinnostunut kyseisestä tehtävästä. Mielestäni tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta ja minua kiehtoi mahdollisuus edetä urallani haluamaani suuntaan. Lisäksi Teijo-Talot oli minulle entuudestaan tuttu yritys, sillä työskentelin yrityksessä valmistumiseni jälkeen vuosina 2011–2016. Silloin Teijo-Talot rakensi vielä omakotitaloja – myös minun kotini, jonka itse suunnittelin ja, jossa vieläkin asun.

Arvostan meidän laadukasta ja ainutlaatuista tuotettamme. Minusta on mukava todeta, miten yritys ja sen tuote on kehittynyt vuosien varrella – ja vaikka yritys on tehnyt jo paljon kehitystyötä, niin kehitystyö jatkuu edelleen. Teijo-Talojen tulevaisuus näyttää hyvältä, näen yrityksellä valtavasti kasvu- ja kehityspotentiaalia.

Satu kokee, että hänet on otettu Teijo-Taloilla hyvin vastaan. Hän tuntee, että hänen osaamistaan arvostetaan ja, että hän on päässyt hyödyntämään koulutustaan sekä aiempaa työkokemustaan. Uudessa työtehtävässä on myös mukavasti uutta opeteltavaa, mikä pitää työn mielenkiintoisena.

Meillä on mukava työporukka, johon on ollut helppo tulla mukaan. Lisäksi työhön ja organisaatioon perehdyttäminen oli suunnitelmallista ja kattavaa sekä sille oli varattu riittävä aika – paras perehdytys, jonka olen saanut. Minulla on todella laaja ja monipuolinen työnkuva. Toimin mm. projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden esihenkilönä, mikä on minulle täysin uutta, mutta osaavan ja itseohjautuvan tiimini ansiosta myös esihenkilöroolin omaksuminen on ollut sujuvaa. Tyypillinen työviikkoni koostuu tiimipalavereista, yhteydenpidosta asiakkaisiimme, suunnittelukumppaneihimme ja muihin sidosryhmiimme, projektijohtamisen tehtävistä, laatu- ja kehitystyöstä sekä lisäksi tehdaskierrokset ja työmaakäynnit ovat oleellinen osa työarkeani.

Satu Hellemaa, projektipäälliköiden tiiminvetäjä, Teijo-Talot Oy

Projektipäällikkö

Syksyllä 2020 Teijo-Taloissa työnsä aloittanut projektipäällikkö Marko Loukamaa kuvailee itseään ”matemaattiseksi humanistiksi”. Hän kokee, että hänen taustastaan on hyötyä varsinkin projektien kokonaistulosvastuullisuuden hallinnassa sekä yrityksen kehitysprojekteissa.

Minut otettiin hyvin vastaan työyhteisössä. Pääsin heti mukaan rakennushankkeeseen projektipäällikön työpariksi. Teimme tiivistä yhteistyötä ja tunsin koko ajan, että minua tuetaan uudessa työssäni ja saan tarvittaessa neuvoja ja sparrausapua. Sen lisäksi, että vastaan rakennusprojektien tulosvastuullisesta toteutuksesta, olen mielelläni mukana yrityksen kehittämishankkeissa. Perustimme yrityksen sisäisen kehitysryhmän, johon kuka tahansa yrityksestä sai tulla mukaan – minä sain kunnian ottaa vetovastuun. Muodostimme ryhmän alaisuuteen myös pienryhmiä, joista olen mukana Hyvää työtä -työhyvinvoinnin kehitysryhmässä. Minulla on ympärilläni osaava tiimi, toivottavasti saamme hyvän tyypin vahvistamaan tätä tiimiä entisestään.

Marko Loukamaa, projektipäällikkö, Teijo-Talot Oy

Työnjohtaja

Kolmisenkymmentä vuotta kirvesmiehenä työskennellyt Jari Lehikoinen vaihtoi timpurihommat työnjohtotehtäviin pahentuneen nivelrikon vuoksi. Hän pääsi vakuutusyhtiön kautta opiskelemaan työn ohessa suoritettavaa rakennusalan työmaanjohdon erikoisammattitutkintoa.

rekry rekrytointi

Teijo-Talot tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön: työ on monipuolista ja mielenkiintoista sekä lisäksi projekteja on yhtäaikaisesti käynnissä useampia, joten kertausta tulee riittävästi.

Jari Lehikoinen, työnjohtaja, Teijo-Talot Oy

avoimet työpaikat yrityksessä teijo-talot oy

Lähetä avoin hakemus

Etsimme riveihimme ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä

Meille on tärkeää toteuttaa rakennusprojektit tehokkaasti ja laadukkaasti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toteutamme vuosittain yli 10 rakennushanketta, jotka ovat laajuudeltaan 250–2500 kerrosneliötä.

Tavoitteenamme on luoda jokaisen asiakkaan kanssa pitkäaikainen kumppanuus, jossa hän voi luottaa asiantuntemukseemme kaikissa rakentamisen hankkeissaan.

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat. Uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Kaikissa työtehtävissämme tarvitaan asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa, organisointitaitoa ja tekemisen meininkiä. Meillä kaikki haluavat rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää ainutlaatuista menetelmää omassa työssään eteenpäin.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.

Tietoa yrityksestä

Teijo-Talot – Maailmalle paras moduulirakentaja
100 % siirtokelpoista ja muuntojoustavaa puurakentamista.

Teijo-Talot Oy on vuonna 2000 perustettu rakennusalan yritys, joka toteuttaa modulaarisia puurakennuksia. Toiminnan perustana on ainutlaatuinen patentoitu nosto- ja siirtomenetelmä, joka mahdollistaa säältä suojassa rakentamisen sekä nopean asennuksen tilaajan tontille. Kaikki rakennukset rakennetaan pysyvän rakennustavan mukaisesti. Tutustu konseptiimme tästä.

Yritys rakentaa käyttäjille terveellisiä ja ympäristölle ystävällisiä uudisrakennuksia, pääasiassa kouluja, päiväkoteja ja hoivakoteja julkiselle sektorille sekä yksityisille palveluntuottajille. Teijo-Talot tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen. Tutustu moduulirakentamisen tapaamme tästä.

Yhtiö on ympäristövastuullisen Joutsenmerkkirakentamisen edelläkävijä Suomessa. Yrityksellä on lisäksi Avainlippu-sertifikaatti osoituksena suomalaisesta työstä. Teijo-Talot toimii kattavasti ympäri Suomen kolmella paikkakunnalla: Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla. Teijo-Talot on osa suomalaista Onvest-konsernia. Lue lisää Teijo-Taloista tästä.

Teijo-Talot 20 vuotta fiiliskuva järvimaisemasta Teijon kansallispuistosta
Tehdäänkö tilaa yhdessä?