Rekrytointi

Haluatko rakentaa tilaa huomiselle?

Haluatko osaksi sitoutunutta tiimiämme toteuttamaan terveitä rakennuksia? Me rakennamme tilaa huomiselle panostamalla kestävään tuotekehitykseen ja kulkemalla kohti vastuullisempaa huomista. Etsimme riveihimme hyvän asenteen omaavia ja motivoituneita osaajia. Tule mukaan rakentamaan huomista perinteisestä poikkeavalla tavalla!

Avoimet työpaikkamme:

Projektipäällikkö

Haluatko työskennellä uudistuvassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla? Teijo-Talot on suomalaisen ympäristömerkkirakentamisen edelläkävijä sekä mukana edistämässä kestävää rakentamiskulttuuria. Henkilöstömme on asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta.

Etsimme nyt kasvun tueksi projektipäällikköä Salon (Perniön) tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi

 • vastaat rakennuskohteiden laadukkaasta projektinhallinnasta
 • vastaat rakennusmääräysten ja viranomaisvaatimusten mukaisesta toteutuksesta
 • vastaat sidosryhmäyhteistyöstä
 • pääset mukaan yrityksen sisäisiin kehitysprojekteihin kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti

Odotamme sinulta

 • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (AMK tai DI) tutkintoa
 • kokemusta ja näyttöjä projektipäällikkönä toimimisesta vaativissa rakennusprojekteissa
 • innostunutta asennetta uudenlaiseen rakentamiseen
 • kehitys- ja kehittämishalukkuutta
 • liike-elämän lainalaisuuksien tuntemista
 • asiakaslähtöistä toimintatapaa
 • projektinjohtamisen taitoa

Meille Teijo-Taloissa on tärkeää toteuttaa rakennusprojektit tehokkaasti ja laadukkaasti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on luoda jokaisen asiakkaan kanssa pitkäaikainen kumppanuus, jossa hän voi luottaa asiantuntemukseemme kaikissa rakentamisen hankkeissaan.

Tarjoamme

 • kasvu-uralla olevan yrityksen suomat mahdollisuudet kehittää osaamistasi
 • tilaisuuden olla toteuttamassa terveellisiä ja turvallisia tiloja moduulirakentamisen menetelmillä
 • monipuolisen ja laaja-alaisen toimenkuvan
 • vakituisen työpaikan
 • henkilöstöetuja terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ismo Laitakari p. 040 503 7364ismo.laitakari@teijotalot.fi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekry@teijotalot.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millaista on työskennellä Teijo-Taloissa?

Syksyllä 2020 Teijo-Taloissa työnsä aloittanut projektipäällikkö Marko Loukamaa kuvailee itseään ”matemaattiseksi humanistiksi”. Hän kokee, että hänen taustastaan on hyötyä varsinkin projektien kokonaistulosvastuullisuuden hallinnassa sekä yrityksen kehitysprojekteissa.

Minut otettiin hyvin vastaan työyhteisössä. Pääsin heti mukaan rakennushankkeeseen projektipäällikön työpariksi. Teimme tiivistä yhteistyötä ja tunsin koko ajan, että minua tuetaan uudessa työssäni ja saan tarvittaessa neuvoja ja sparrausapua. Sen lisäksi, että vastaan rakennusprojektien tulosvastuullisesta toteutuksesta, olen mielelläni mukana yrityksen kehittämishankkeissa. Perustimme yrityksen sisäisen kehitysryhmän, johon kuka tahansa yrityksestä sai tulla mukaan – minä sain kunnian ottaa vetovastuun. Muodostimme ryhmän alaisuuteen myös pienryhmiä, joista olen mukana Hyvää työtä -työhyvinvoinnin kehitysryhmässä. Minulla on ympärilläni osaava tiimi, toivottavasti saamme hyvän tyypin vahvistamaan tätä tiimiä entisestään.

Marko Loukamaa, projektipäällikkö, Teijo-Talot Oy

avoimet työpaikat yrityksessä teijo-talot oy

Sopisitko vahvistukseksi tiimiimme?

Etsimme riveihimme ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat. Uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Kaikissa työtehtävissämme tarvitaan asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa, organisointitaitoa ja tekemisen meininkiä. Meillä kaikki haluavat rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää ainutlaatuista menetelmää omassa työssään eteenpäin.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.

Tietoa yrityksestä

Teijo-Talot Oy on vuonna 2000 perustettu perustuksineen valmiiksi rakennetuista modulaarisista tilaratkaisuistaan tunnettu rakennusalan yritys. Toiminnan perustana on ainutlaatuinen nosto- ja siirtomenetelmä, joka mahdollistaa säältä suojassa rakentamisen sekä nopean asennuksen tilaajan tontille.

Teijo-Talot Oy rakentaa päiväkoteja, kouluja, toimitiloja sekä muita tiloja majoituksen, terveyden ja hoivan tarpeisiin – kaikki käyttötarkoituksia, joissa edellytetään terveitä ja turvallisia tiloja. Yritys tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen.

Teijo-Taloille on tärkeää turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus. Yhtiö on suomalaisen Joutsenmerkkirakentamisen edelläkävijä sekä mukana edistämässä ympäristövastuullista rakentamista. Yrityksellä on Avainlippu-sertifikaatti osoituksena suomalaisesta työstä. Teijo-Taloilla on tehtaat Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla.

Teijo-Talot 20 vuotta fiiliskuva järvimaisemasta Teijon kansallispuistosta
Tehdäänkö tilaa yhdessä?