Rekrytointi

Haluatko rakentaa tilaa huomiselle?

Haluatko osaksi asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta tiimiämme toteuttamaan terveitä rakennuksia? Me rakennamme tilaa huomiselle panostamalla kestävään tuotekehitykseen ja kulkemalla kohti vastuullisempaa huomista. Etsimme riveihimme hyvän asenteen omaavia ja motivoituneita osaajia. Tule mukaan rakentamaan huomista perinteisestä poikkeavalla tavalla!

rekrytointi tuotantotyöntekijä rakennustyöntekijä
avoimet työpaikat yrityksessä teijo-talot oy

Etsimme riveihimme ammattitaitoista henkilökuntaa ja uusia kykyjä

Meille Teijo-Taloissa on tärkeää toteuttaa rakennusprojektit tehokkaasti ja laadukkaasti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toteutamme vuosittain yli 10 rakennushanketta, jotka ovat laajuudeltaan 250–2500 kerrosneliötä.

Tavoitteenamme on luoda jokaisen asiakkaan kanssa pitkäaikainen kumppanuus, jossa hän voi luottaa asiantuntemukseemme kaikissa rakentamisen hankkeissaan.

Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat. Uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Kaikissa työtehtävissämme tarvitaan asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa, organisointitaitoa ja tekemisen meininkiä. Meillä kaikki haluavat rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää ainutlaatuista menetelmää omassa työssään eteenpäin.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.

Millaista on työskennellä Teijo-Taloissa?

Syksyllä 2020 Teijo-Taloissa työnsä aloittanut projektipäällikkö Marko Loukamaa kuvailee itseään ”matemaattiseksi humanistiksi”. Hän kokee, että hänen taustastaan on hyötyä varsinkin projektien kokonaistulosvastuullisuuden hallinnassa sekä yrityksen kehitysprojekteissa.

Minut otettiin hyvin vastaan työyhteisössä. Pääsin heti mukaan rakennushankkeeseen projektipäällikön työpariksi. Teimme tiivistä yhteistyötä ja tunsin koko ajan, että minua tuetaan uudessa työssäni ja saan tarvittaessa neuvoja ja sparrausapua. Sen lisäksi, että vastaan rakennusprojektien tulosvastuullisesta toteutuksesta, olen mielelläni mukana yrityksen kehittämishankkeissa. Perustimme yrityksen sisäisen kehitysryhmän, johon kuka tahansa yrityksestä sai tulla mukaan – minä sain kunnian ottaa vetovastuun. Muodostimme ryhmän alaisuuteen myös pienryhmiä, joista olen mukana Hyvää työtä -työhyvinvoinnin kehitysryhmässä. Minulla on ympärilläni osaava tiimi, toivottavasti saamme hyvän tyypin vahvistamaan tätä tiimiä entisestään.

Marko Loukamaa, projektipäällikkö, Teijo-Talot Oy

Kolmisenkymmentä vuotta kirvesmiehenä työskennellyt Jari Lehikoinen vaihtoi timpurihommat työnjohtotehtäviin pahentuneen nivelrikon vuoksi. Hän pääsi vakuutusyhtiön kautta opiskelemaan työn ohessa suoritettavaa rakennusalan työmaanjohdon erikoisammattitutkintoa.

rekry rekrytointi

Teijo-Talot tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön: työ on monipuolista ja mielenkiintoista sekä lisäksi projekteja on yhtäaikaisesti käynnissä useampia, joten kertausta tulee riittävästi.

Jari Lehikoinen, työnjohtaja, Teijo-Talot Oy

Tietoa yrityksestä

Teijo-Talot Oy on vuonna 2000 perustettu perustuksineen valmiiksi rakennetuista modulaarisista tilaratkaisuistaan tunnettu rakennusalan yritys. Toiminnan perustana on ainutlaatuinen nosto- ja siirtomenetelmä, joka mahdollistaa säältä suojassa rakentamisen sekä nopean asennuksen tilaajan tontille.

Teijo-Talot Oy rakentaa päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja sekä muita toimitiloja julkiselle sektorille sekä yksityisille palveluntuottajille. Yritys tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun tilojen suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen.

Teijo-Talot on suomalaisen Joutsenmerkkirakentamisen edelläkävijä sekä mukana edistämässä ympäristöystävällistä rakentamista. Yrityksellä on Avainlippu-sertifikaatti osoituksena suomalaisesta työstä. Yrityksellä on toimipisteet Salossa, Hämeenlinnassa, Halsualla ja Kuhmoisissa.

Teijo-Talot 20 vuotta fiiliskuva järvimaisemasta Teijon kansallispuistosta
Tehdäänkö tilaa yhdessä?