Sisäilmarakentaminen

Sisäilmarakentaminen – miten varmistamme hyvän sisäilman?

Olemme sitoutuneet toteuttamaan sisäilmaltaan hyviä rakennuksia. Huomioimme rakennushankkeissamme sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät rakennuksen koko elinkaaren ajalta – suunnittelusta rakennuksen ylläpitoon ja huoltoon. Valvomme rakennusprosessiamme tarkkaan, jotta voimme taata korkealaatuisen rakennuksen.

sisäilmarakentaminen siististi raksalla moduulirakentaminen kuivaketju

Puhtailla ja kuivilla työmailla toteutetaan terveitä rakennuksia

Hyvin suunniteltu ja toteutettu rakennus huomioi hyvän sisäilman laadun. Tutkitusti turvalliset rakennusmateriaalit, suunnitelmallinen puhtauden- ja kosteudenhallinta sekä riittävä ilmanvaihto ovat sisäilmarakentamisen kulmakiviä.

Noudatamme tarkkaan määriteltyä kosteudenhallintasuunnitelmaa, jotta voimme taata terveen rakennuksen. Rakennamme aina kuivissa sisätiloissa, joten tuotannon aikana rakennukseen ei päädy ulkopuolista kosteutta. Myös rakennusmateriaalien varastointi on sisätiloissa, joten myös ne pysyvät täysin kuivina koko prosessin ajan.

Käytämme tutkitusti turvallisia CE-merkittyjä ja vähäpäästöisiä M1-luokituksen mukaisia rakennusmateriaaleja sekä pölyämättömiä sisustusmateriaaleja, jotta rakennus on käyttäjilleen sisäilmaturvallinen.

Noudatamme rakentamisen aikana P1-puhtausluokkaa. Luovutamme asiakkaalle tilat, jotka ovat puhtaat ja välittömästi käyttöönotettavissa.

sisäilmarakentaminen Jatkuvan sisäilman olosuhdeseurannan anturi seinässä sisäilmaturvallinen puhas sisäilma.

Jatkuva laaduntarkkailu ja reaaliaikainen olosuhdevalvonta

Käytössämme on reaaliaikainen olosuhdevalvonta, jolla tarkkailemme sekä rakennusaikaisia että myös käyttöönoton jälkeisiä olosuhteita rakennuksessa.

Suoritamme rakennusprosessin aikana tarvittavat mittaukset ja dokumentoimme ne ennen seuraavaan rakennusvaiheeseen siirtymistä. Esimerkiksi betonivalusta mitataan kosteus ennen pinnoitusta. Kosteusmittauksen suorittaa puolueeton osapuoli.

Suoritamme rakennuksen käyttöönoton yhteydessä niin kutsutun koeponnistuksen eli teemme mm. ilmatiiveys-, kosteus- ja ilmanvaihdon mittauksen ja säädön.

Käyttöönoton jälkeen seuraamme rakennuksessa vallitsevia olosuhteita ja varmistamme, että talotekniikan säädöt ovat optimaaliset. Saamme ilmoituksen, mikäli määrittämämme raja-arvot ylittyvät. Esimerkiksi, jos hiilidioksidipitoisuus on liian korkea ja ilmanvaihdon tehokkuutta pitää lisätä.

Kysy lisää sisäilmaturvallisesta rakentamisesta!

Pyydä yhteydenotto lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi

Myyntipäällikkö Juha Kivinen

juha.kivinen@teijotalot.fi
040 640 2445

Ota yhteyttä

Tehdäänkö tilaa yhdessä?