Uudisrakennuksia kunnille ja yrityksille

Teijo-Talot valmistaa julkiselle sektorille  ja yksityisille palvelun­tarjoajille laadukkaita uudis­rakennuksia, jotka toimitetaan täysin käyttöön­otto­valmiina.

Rakennamme tiloja esimerkiksi varhaiskasvatuksen, opetuksen, hoivan ja terveydenhuollon tarpesiin. Valmistamme rakennukset tarkoin valvotuissa tehdasoloissa ja rakennuksemme täyttävät tiukat laatu-, ympäristö- ja terveyskriteerit. Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat nopeita toimituksiamme ja kokonaisvaltaista palveluamme. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja kiinteät, aikataulumme pitävät.

Ympäristöystävällistä!

”Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja rakennuttamisessa lähtökohtanamme on ympäristön terveellisyys ja turvallisuus. Teijo-Talot toteutti meille Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin, joka täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Tämä yli 2000 neliön päiväkoti on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä ja siinä käytetyt rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä käyttäjille. Rakennus vastaa käyttäjiensä toiveita, sillä se on valmistettu juuri meidän tarpeisiimme. Voin lämpimästi suositella Joutsenmerkityn rakennuksen hankkimista Teijo-Taloilta.”

Hannele Salonen, vastaava rakennuttaja, Hyvinkään kaupunki

Kehittämämme ainut­laatuinen tuotanto- ja siirto­menetelmä soveltuu lähes kaiken­tyyppiseen uudis­­rakentamiseen.

Rakennuksemme toteutetaan pääosin puurakenteisina. Rakennamme aina kuivissa ja valvotuissa tehdasoloissa, joten rakennukset pysyvät kuivina koko rakennusprosessin ajan. Suuret rakennuskokonaisuudet muodostetaan yhteen liitettävistä moduuleista. Modulaarisuus ja tehtaalla rakentaminen eivät siis rajoita rakennuksen kokoa.

Siirrettävyys on turvaa. Konseptimme ansiosta rakennukset valmistuvat nopeasti ja voivat sijaita elinkaarensa aikana useassa eri paikassa – tämä tuo säästöjä niin asiakkaalle kuin yhteiskunnalle. Jos tilantarve muuttuu, voidaan vaikka koko rakennus siirtää betoniperustuksineen sinne, missä sitä aidosti tarvitaan.

Kokonaisuus hanskassa!

”Teijo-Taloilla on vahvaa näyttöä toteuttaa vaativat investointihankkeemme lastensuojelun asumispalvelu-
tarpeisiin. Suunnittelutyö on nopeaa ja asiantuntevaa. Korkealuokkaiset luonnokset vastaavat odotuksiamme. Positiivisia eroja perinteiseen rakentamiseen on mm. aikataulutuksessa, yhteistyöverkoston laajuudessa ja
työmaan kokonaisjärjestelyissä kuten sääsuojaisessa tuotannossa ja työmaan yleissiisteydessä.”

Mikko Niemelä, palvelujohtaja, Merikratos Oy

Teollisuusyrityksen toimistorakennuksen julkisivu toimitilarakentaminen.

Miten toimimme?

Rakennusten sisäilman laatu, käytettyjen materiaalien turvallisuus ja ympäristön huomioiminen  sekä energiatehokkuus ja ekologisuus ovat meille tärkeitä näkökohtia. Olimme ensimmäinen toimija Suomessa, jonka valmistamalle päiväkodille myönnettiin pohjoismainen ympäristömerkki.

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen. Toimintamallimme ansiosta säästät aikaa ja rahaa. Mitä aikaisemmassa suunnitteluvaiheessa sovit tapaamisen kanssamme, sitä enemmän hyödyt.

Konseptimme edut

Moduulirakentaminen luo rajattomasti mahdollisuuksia. Tilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Tiloja laajennettaessa voidaan rakennusmoduuleja kytkeä toisiinsa helposti myös katoksen tai yhdyskäytävän avulla.

Moduulien nopea asennus tontilla minimoi häiriöt ympäristölle. Esimerkiksi viereisen koulun, palveluyksikön tai yrityksen toiminta voi jatkua keskeytyksettä.

Meillä on mittavaa kokemusta terveellisestä, turvallisesta ja tehokkaasta rakentamisesta.

Asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiosta meidät on valittu luotettavaksi kumppaniksi jo sadoissa kohteissa ympäri Suomea. Tyytyväisiä asiakkaitamme on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen ratkaisu organisaatiosi tilatarpeisiin!

Julkiset hankinnat

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Hoivatilarakentaminen

Avainasiakaspäällikkö Antton Vappula

antton.vappula@teijotalot.fi
040 0593 611

Haluatko vinkkejä ja ohjeita tilojen hankintaan?

Jätä yhteystieosi ja lataa Terveiden ja turvallisten tilaratkaisujen hankintaopas kunnille ja kaupungeille.

Oletko hankkimassa yrityksellesi toimitiloja?

Jätä yhteystieosi ja lataa opas terveiden ja tehokkaiden toimitilojen ostajalle.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?