Esittely | Teijo-Talot -tilaratkaisut kunnille ja yrityksille

Teijo-Talot valmistaa julkiselle ja yksityiselle sektorille laadukkaita tilaratkaisuja, jotka toimitetaan täysin käyttöönottovalmiina.

Näitä ovat esimerkiksi varhaiskasvatus-, opetus-, hoiva- ja toimitilat. Tarkoin valvotuissa tehdasoloissa valmistetut rakennuksemme täyttävät tiukat laatu-, ympäristö- ja terveyskriteerit. Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat myös nopeita toimituksiamme ja kokonaisvaltaista palveluamme. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja kiinteät, aikataulumme pitävät.

Ympäristöystävällistä!

”Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja rakennuttamisessa lähtökohtanamme on ympäristön terveellisyys ja turvallisuus. Teijo-Talot toteutti meille Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn päiväkodin, joka täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Tämä yli 2000 neliön päiväkoti on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä ja siinä käytetyt rakennusmateriaalit ovat turvallisia ja terveellisiä käyttäjille. Rakennus vastaa käyttäjiensä toiveita, sillä se on valmistettu juuri meidän tarpeisiimme. Voin lämpimästi suositella Joutsenmerkityn rakennuksen hankkimista Teijo-Taloilta.”

Hannele Salonen, vastaava rakennuttaja, Hyvinkään kaupunki

Teijo-Talot on kehittänyt ainutlaatuisen tuotanto- ja siirtomenetelmän, jota voidaan soveltaa kaikessa uudisrakentamisessa.

Rakennuksissamme on siirrettävä betoniperustus ja ne ovat pääosin puurakenteisia. Rakennukset valmistetaan alusta loppuun kuivissa ja tarkoin valvotuissa tehdasoloissa ja ne pysyvät kuivina koko rakennusprosessin ajan. Tilaratkaisut muodostetaan yhteen liitettävistä moduuleista. Modulaarisuus ei rajoita rakennuksen kokoa.

Vertaansa vailla olevan konseptimme ansiosta rakennukset valmistuvat nopeasti ja voivat sijaita elinkaarensa aikana useassa eri paikassa, mikä tuo säästöjä niin asiakkaalle kuin yhteiskunnalle. Jos tilantarve muuttuu, voidaan koko rakennus tai sen osa siirtää sinne, missä sitä aidosti tarvitaan.

Kokonaisuus hanskassa!

”Teijo-Taloilla on vahvaa näyttöä toteuttaa vaativat investointihankkeemme lastensuojelun asumispalvelu-
tarpeisiin. Suunnittelutyö on nopeaa ja asiantuntevaa. Korkealuokkaiset luonnokset vastaavat odotuksiamme. Positiivisia eroja perinteiseen rakentamiseen on mm. aikataulutuksessa, yhteistyöverkoston laajuudessa ja
työmaan kokonaisjärjestelyissä kuten sääsuojaisessa tuotannossa ja työmaan yleissiisteydessä.”

Mikko Niemelä, palvelujohtaja, Merikratos Oy

Moduulirakentaminen erikoiskuljetus

TOIMINTATAPAMME

Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Olimme ensimmäinen toimija Suomessa, jonka valmistamalle päiväkodille myönnettiin pohjoismainen Joutsenmerkki. Asiakkaidemme mielestä rakennusten sisäilman laatu, käytettyjen materiaalien turvallisuus ja ympäristön huomioiminen ovat tilaratkaisujen tuottamisessa entistä tärkeämpiä näkökohtia.

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun suunnittelusta toteutukseen, maanrakennustöistä asennukseen. Hoidamme koko projektin puolestasi. Ainutlaatuisen toimintamallimme sekä tuotanto- ja siirtomenetelmämme ansiosta säästät aikaa ja rahaa. Mitä aikaisemmassa suunnitteluvaiheessa sovit tapaamisen kanssamme, sitä enemmän hyödyt.

KONSEPTIMME

Tilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Tiloja laajennettaessa voidaan rakennusmoduuleja kytkeä toisiinsa helposti myös katoksen tai yhdyskäytävän avulla.

Siirrettävyys luo turvaa. Moduulien nopea asennus tontilla ei aiheuta häiriötä ympäristölle. Esimerkiksi viereisen koulun, palveluyksikön tai yrityksen toiminta voi jatkua keskeytyksettä.

Moduulirakentaminen luo rajattomasti mahdollisuuksia erilaisille tilaratkaisuille. Perusmoduuleihin voidaan kätevästi tehdä tilamuutoksia ja silti säilyttää niiden liitettävyys toisiin perusmoduuleihin. Moduulien käyttö ja tehokas yhdistely nopeuttaa suunnittelua.

Viihtyvyys huomioitu tilaratkaisuissa

Meiltä saat terveet, turvalliset ja ympäristöystävälliset kasvatus- ja hoivatilat, joissa kaikenikäisten käyttäjien toiveet toteutuvat. Virikkeellisyys ja viihtyvyys on huomioitu kaikissa ratkaisuissamme sekä sisätiloissa että piha-alueilla.

Laadukkaita toimitiloja muuttuviin tarpeisiin

Hoidamme koko hankkeen lupamenettelystä loppusiivoukseen, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi häiriöttä. Nopeat toimituksemme takaavat sen, että säästät hankintaprosessissa aikaa ja rahaa. Jos tarpeenne muuttuvat, tilat voidaan siirtää muualle, mikä luo joustavuutta toimintaanne. Enää ei tarvitse lukita tilasuunnitelmia vuosikymmeniksi!

Edelläkävijä!

”Haimme laadukasta ratkaisua taukotilarakennukseksi ja tiesimme, että rakennus jouduttaisiin ehkä siirtämään toiseen sijoituspaikkaan. Teijo-Talojen erinomaisella konseptilla toteutettu rakennus täytti kaikki vaatimuksemme. Yhteydenpito oli kitkatonta ja palvelu vaivatonta. Toimitus vastasi täysin sopimustamme. Valmistus- ja rahoituskonsepti sopi kuvioomme paremmin kuin hyvin. Suosittelen!”

Pertti Heininen, tekninen johtaja, Graniittirakennus Kallio Oy

Nopeaa ja asiantuntevaa!

”Teijo-Talot voitti kilpailutuksen lisäopetustiloista, jotka liitettiin yhdyskäytävällä vanhaan koulurakennukseen. Hankinta tehtiin KVR-urakkana ja perusteina oli toimituksen nopeus ja sisällä sään suojassa tapahtuva rakentaminen. Rakennustyöt kestivät viisi kuukautta ja sovittu aikataulu piti hyvin. Kanssakäyminen tehtaan edustajien kanssa oli sujuvaa ja hankittu tilaratkaisu laadukas.”

Seppo Allén, kunnanjohtaja, Sauvon kunta

Mittavaa kokemusta terveellisestä, turvallisesta ja tehokkaasta rakentamisesta.

Asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiosta meidät on valittu luotettavaksi kumppaniksi jo sadoissa kohteissa ympäri Suomea. Tyytyväisiä asiakkaitamme on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Olemme edelläkävijä terveellisessä ja ympäristöystävällisessä rakentamisessa sekä siirrettävien betoniperustaisten rakennusten valmistamisessa Kilpailukykyiset hintamme ja pitävät aikataulumme yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluummehoukuttelevat jatkuvasti laajenevaa asiakasjoukkoa. Tule mukaan!

Koko maan kattava tehdasverkostomme palvelee joustavasti ja nopeasti. Tilojen hankintapäätösten tekeminen on nyt helppoa! Tervetuloa tutustumaan. Suunnitellaan yhdessä täydellinen tilaratkaisu organisaatiosi tarpeisiin!

Myyntijohtaja Ville Karjalainen

ville.karjalainen@teijotalot.fi
044 7217 105

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä

Haluatko vinkkejä ja ohjeita tilaratkaisujen hankintaan?

Lataa Terveiden ja turvallisten tilaratkaisujen HANKINTAOPAS kunnille ja kaupungeille.

Haluatko nähdä, miten toimimme?

Katso alta videomme, jossa näytetään konkreettisesti, miten ainutlaatuinen konseptimme toimii ja millaisia tilaratkaisuja olemme toimittaneet.

Haluatko kuulla meistä lisää?

Tilaa uutiskirjeemme, jossa kerromme ajankohtaiset kuulumisemme sekä jaamme vinkkejä terveellisten ja turvallisten tilojen hankintaan ja ylläpitoon.

Tehdäänkö tilaa yhdessä?