Teijo-Talot Oy osaksi Onvest-yritysperhettä

puurakentaminen puurakentaja.

Teijo-Talot Oy osaksi Onvest-yritysperhettä

Siirtokelpoisen puurakentamisen edelläkävijä Teijo-Talot on tullut osaksi Suomalaista perheyhtiö Onvestia

Suomalainen perheyhtiö Onvest Oy on ostanut puurakentamiseen erikoistuneen Teijo-Talot Oy:n, jonka erityisosaamista on siirtokelpoisiin moduuleihin perustuva koulu-, päiväkoti-, hoivakoti- ja toimitilarakentaminen. Yrityskaupan tavoitteena on kasvattaa Teijo-Taloista Suomen johtava, modulaariseen puurakentamiseen keskittyvä yritys.

Siirtokelpoiseen modulaariseen puurakentamiseen erikoistunut suomalainen Teijo-Talot Oy on toteutuneilla yrityskaupoilla siirtynyt osaksi kotimaista Onvest-konsernia. Teijo-Talot-konsernin liikevaihto on noin 23 milj. euroa (6/2022) ja Onvest-konsernin 270 milj. euroa (2022). Onvest-konsernissa työskentelee yli 200 työntekijää ja Teijo-Talot Oy:ssä 35 työntekijää.

Onvestin tavoitteena on luoda suomalaisia menestystarinoita, toimien omistamiensa yritysten kestävän kasvun kumppanina.

Teijo-Talojen ainutlaatuinen, patentoitu moduulien tuotanto- ja siirtomenetelmä sopii lähes kaikkeen uudisrakentamiseen ja on vastuullinen ja ekologinen puurakentamisen tapa. Tämä oli keskeinen motiivi Onvestin kiinnostukselle yritystä kohtaan. Tulevan yhteistyön kannalta on myös tärkeää, että jaamme samat arvot. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää kestävän, pitkän elinkaaren vastuullista puurakentamista. Haluamme mahdollistaa Teijo-Taloja saavuttamaan vahvempaa jalansijaa modulaarisen puurakentamisen markkinassa Suomessa”, kertoo Onvestin hallituksen puheenjohtaja Maria Toivanen.

Teijo-Talojen tavoite on olla asiakkailleen puurakentamisen ykkösvalinta – ja maailmanlaajuisesti moduulirakentamisen parhaimmistoa.

Pitkäjänteisesti kehittämämme tuoteportfoliomme on tänä päivänä keskittynyt julkiseen palvelurakentamiseen ja yritysten toimitilarakentamiseen. Nyt osana Onvestin yritysperhettä pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme muuntojoustavan puurakentamisen parhaat ja elinkaarensa aikana kustannustehokkaimmat ratkaisut. Tämän omistusjärjestelyn myötä saamamme vahva taustatuki vauhdittaa kasvuamme ja tuo lisää hartioita toteuttaa tavoittelemiamme kehittämissuunnitelmia. Tavoittelemme voimakasta liikevaihdon kasvua – kannattavuudesta tinkimättä. Aiomme jatkossakin toteuttaa paljon menestyksekkäitä projekteja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa”, kertoo Teijo-Talojen toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

Onvest Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, jonka juuret sijoittuvat yli sadan vuoden taakse. Yhtiön tavoitteena on toimia kestävän kasvun kumppanina ja mahdollistajana omistamilleen suomalaisille yrityksille ja kiinteistöille ja kehittää niitä aktiivisesti. Onvestin omistukset kohdistuvat seuraaville liiketoiminta-alueille: kiinteistöt, teräspalveluliiketoiminta ja teolliset omistukset.
Onvest konsernin liikevaihto on 270 MEUR. www.onvest.fi

Teijo-Talot Oy on modulaariseen puurakentamiseen keskittynyt yritys. Yhtiön ydinosaamista on koulu-, päiväkoti- ja hoivakotirakentaminen julkiselle sektorille sekä yksityisille palveluntuottajille. Rakennukset valmistetaan puusta aina kokonaan säältä suojassa ja ne ovat 100 %:sti siirtokelpoisia. Yrityksellä on tehtaat Salossa, Hämeenlinnassa ja Halsualla. Teijo-Talot-konsernin liikevaihto 6/2022 päättyneellä tilikaudella oli 23 MEUR. www.teijotalot.fi

Lisätietoja

Ismo Laitakari
Teijo-Talot Oy
toimitusjohtaja
p. 040 503 7364
ismo.laitakari@teijotalot.fi

Kuvia median käyttöön.

puurakennus puurakentaminen puurakentaja.


Tehdäänkö tilaa yhdessä?