Teijo-Talot Oy ja Hovako Oy yhdistyivät

Teijo-Talot Oy ja Hovako Oy yhdistyivät

Yritykset muodostavat yhdessä vahvan moduulirakentamiseen keskittyvän konsernin

Hovako Oy ja Teijo-Talot Oy yhdistyivät 30.6.2021. Toisiaan täydentävillä tuoteportfolioilla ja rakennuskonsepteilla yhtiöt muodostavat yhdessä vahvan moduulirakentamiseen keskittyvän konsernin, jonka ydinosaamista on hoivatilarakentaminen, koulu- ja päiväkotirakentaminen sekä toimitila- ja väistötilarakentaminen. Tilaratkaisut voidaan aina toteuttaa siirtokelpoisina. Konsernin toimitusjohtajaksi on nimetty vuodesta 2020 Teijo-Talojen toimitusjohtajana toiminut Ismo Laitakari.

Yritysjärjestelyllä saavutetaan synergiaetuja, jotka vauhdittavat yhteistä kasvua – konserni pystyy vastaamaan julkisen sektorin ja yritysten muuttuviin tarpeisiin entistä paremmin. Konsernin kilpailuvaltteja ovat säältä suojatut tuotantoprosessit ja ainutlaatuiset tekniset ratkaisut, kuten patentoidulla siirtomenetelmällä varustettu betonialapohja ja muunneltavuuden takaavat modulaarisuuden konseptit.

Hovako Oy on hoivatilarakentamiseen erikoistunut toimija, joka operoi koko Suomen alueella. Teijo-Talot Oy on julkiseen palvelurakentamiseen ja toimitilarakentamiseen keskittyvä yhtiö, jonka ydinosaamista ovat koulu- ja päiväkotirakentaminen ja toiminta-alueena koko Suomi. Yritysparin liikevaihto on yli 30 M€ ja tavoitteena on kasvattaa liikevaihto 44 miljoonaan euroon vuoteen 2025 mennessä. Yritykset työllistävät yhteensä noin 60 työntekijää. Konsernin kotipaikka on Salo.

“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme julkistaa Teijo-Talot Oy:n ja Hovako Oy:n sulautumisen. Yhdessä nämä kaksi innovatiivista yhtiötä ovat ottamassa tärkeää askelta matkalla Suomen johtavaksi moduulirakentajaksi, jolla on erinomainen kasvupotentiaali koko Suomen mittakaavassa” toteaa Hovako Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sampo Ahonen.

“Hovakolla ja Teijo-Taloilla on erityisosaamista vastuullisesta puurakentamisesta, jota hyödyntämällä voimme tukea kestävän kehityksen mukaisia periaatteita. Yhdistymisen myötä tulemme olemaan taloudellisesti entistä vahvemmassa asemassa tavoitellessamme vahvaa kasvua ja ollessamme konserni, joka pystyy työllistämään parasta osaamista ja tarjoamaan innostavia kehittymismahdollisuuksia henkilöstölleen” kertoo Teijo-Talojen ja konsernin toimitusjohtaja Ismo Laitakari.

“Resurssien yhdistämisen ja tehokkaamman tuotannon avulla vahvistamme kasvupotentiaalia merkittävästi. Pystymme yhdessä tarjoamaan monipuolisempia ratkaisuja asiakkaillemme ja vastaamaan kysyntään, jota kasvattaa kaupungistuminen ja muuttoliike, väestön ikääntyminen ja eliniän piteneminen sekä julkisen sektorin patoutunut korjaus- ja rakentamisvelka” summaa Hovako Oy:n toimitusjohtaja Kari Riihimäki.

Lisätietoja

Ismo Laitakari
Teijo-Talot Oy
toimitusjohtaja
p. 040 503 7364
ismo.laitakari@teijotalot.fi

Kari Riihimäki
Hovako Oy
toimitusjohtaja
p. 040 031 6852
kari.riihimaki@hovako.fiTehdäänkö tilaa yhdessä?