Ympäristöpäivän arvoisesti joka päivä

Joutsenmerkin ruuvaus

Ympäristöpäivän arvoisesti joka päivä

Tänään 5.6.2020 vietetään maailman ympäristöpäivää. Teijo-Taloilla pidämme ympäristön mielessä ihan jokapäiväisessä työssämme: olemme sitoutuneet noudattamaan toimintatapoja, joilla vähennetään rakentamisaikaista ympäristökuormitusta. Me esimerkiksi autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja ympäristön kannalta sekä panostamme kestäviin ja laadukkaisiin rakennustuotteisiin.

Ympäristövastuullinen ajattelu näkyy vahvasti myös uudistetuilla nettisivuillamme. Etusivulla lukee heti ensimmäiseksi ja suurella pistekoolla: ”Rakennamme käyttäjille terveellisiä ja ympäristölle ystävällisiä uudisrakennuksia.” Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rakentamalla ympäristölle ystävällisesti, takaamme myös käyttäjälle terveen arjen ympäristön – terve rakennus pitää käyttäjänsä työkykyisinä.

Ympäristömerkkisertifioidut rakennukset

Ympäristömerkkirakentaminen sopii ympäristövastuulliseen ajatusmaailmaamme ja rakennuskonseptiimme erinomaisesti. Teijo-Talot on rakentanut tähän mennessä kolme Pohjoismaisella ympäristömerkillä eli Joutsenmerkillä sertifioitua rakennusta ja kaksi uutta ympäristömerkkikohdetta on rakenteilla.

Joutsenmerkillä sertifioidut rakennukset ovat energiatehokkaita, ja niiden sisäilma on puhdasta. Ympäristömerkkirakentamisessa kaikki rakennusmateriaalit ovat tutkitusti turvallisia ja terveellisiä: rakentamisessa ei käytetä terveydelle ja ympäristölle haitalliseksi määriteltyjä aineita, jotka eivät esimerkiksi sisällä allergisoivia ainesosia.

Haluamme jatkossakin ruuvata mahdollisimman monen rakennuksen seinään Joutsenmerkki-kylttejä osoittamaan ympäristövastuullisuutta.

5 syytä miksi valita Teijo-Talojen
Joutsenmerkki-rakennus

1. Vastuu ympäristöstä

Teijo-Talojen Joutsenmerkki-rakennus on vastuullinen ja ekologinen ratkaisu.

2. Turvalliset materiaalit

Teijo-Talojen Joutsenmerkki-rakennus on erinomaisen terveellinen ja turvallinen kaikille käyttäjille.

3. Puhdas sisäilma

Teijo-Talojen Joutsenmerkki-rakennus säästää ympäristön lisäksi myös rahaa – terveessä rakennuksessa on terveitä työntekijöitä.

4. Ammattitaitoinen rakentaminen

Teijo-Talot Oy on suomalaisen Joutsenmerkki-rakentamisen edelläkävijä – rakennamme Joutsenmerkki-kohteen laadukkaasti ja ammattitaidolla.

5. Tarkka laadunvalvonta

Tarkka kriteeristö ja laadunvalvonta takaavat, että Joutsenmerkityllä Teijo-Talojen rakennuksella on tavanomaista pienempi hiilijalanjälki.

Maailman ympäristöpäivän kunniaksi haluamme rohkaista kaikki mukaan ympäristötoimiin: mitä jos tulevaisuudessa rakennuttaja vaatisi aina ympäristömerkittyä rakentamista? 

Lue lisää Joutsenmerkki-rakentamisesta sekä siitä, miten tavoittelemme pieniä hiilijalanjälkiä ja hyviä vaikutuksia ympäristön kannalta. »Tehdäänkö tilaa yhdessä?