Teijo-Talot 20 vuotta – Talotehdas 2.0

Teijo-Talot 20 vuotta – Talotehdas 2.0

Teijo-Talot Oy täyttää 20 vuotta. Kahden vuosikymmenen aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt – on syntynyt talotehdas 2.0.

Talotehdas 2.0 kuvastaa yrityksen juhlavuoden teemaa: se kertoo jatkuvasti käynnissä olevista useista kehityshankkeista liittyen mm. tuotantomenetelmiin ja uusiin innovaatioihin. Teijo-Talot uudistaa perinteistä kertakäyttörakentamisen ajattelua.

Talotehdas 2.0 on puhtaan, hiilineutraalin ja viihtyisän
toimitilarakentamisen ylpeä suomalainen edelläkävijä.

Talotehdas 2.0 on rakennuttajan terveellinen ja ympäristövastuullinen kumppani

Teijo-Talot on sitoutunut noudattamaan toimintatapoja, joilla vähennetään rakentamisaikaista ympäristökuormitusta. Yritys tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla rakennusten käytönaikaista hiilijalanjälkeä voidaan pienentää.

Teijo-Talot on rakentanut Suomen ensimmäisen pohjoismaisella ympäristömerkillä eli Joutsenmerkillä sertifioidun päiväkodin. Tänään Teijo-Talojen kohteista kolme on saanut Joutsenmerkki-sertifikaatin ja kaksi uutta ympäristömerkkikohdetta on rakenteilla.

Toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa toiminnallisesti ja taloudellisesti optimaalisia tiloja. Olemme sitoutuneet toteuttamaan sisäilmaltaan hyviä, energiatehokkaita tiloja, joiden materiaalit ja ratkaisut ovat terveellisiä ja turvallisia käyttäjille rakennuksen koko elinkaaren ajan.
Laatupäällikkö Heidi Karlsson, Teijo-Talot Oy

Teijo-Talot uudistaa rakentamisen ajattelua kohti innovatiivisia toteutusmalleja

Teijo-Talot on ollut rakentamisen edelläkävijä sen perustamisesta asti. Yritys on esimerkiksi rakentanut aina säältä suojassa. Edelläkävijyydestä kertoo myös se, että asennamme reaaliaikaisen olosuhdevalvonnan pääsääntöisesti kaikkiin kohteisiimme ja tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden etäseurantaan.

Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa tilat – kouluista ja päiväkodeista toimistoihin ja huoltotiloihin sekä terveydenhuollon ja senioriasumisen tarpeisiin. Elinkaariajattelumme mahdollistaa käyttötarkoituksen tai jopa sijainnin muuttamisen vastaamaan asiakkaan muuttuvia tarpeita.
Toimitusjohtaja Ismo Laitakari, Teijo-Talot Oy

Uusi ilme johdattaa Teijo-Talot seuraavalle vuosikymmenelle

Käynnissä oleviin kehityshankkeisiin kuuluu myös yrityksen brändi-ilmeen uudistaminen. Uusi logo ja visuaalinen ilme viestii, että yritys on kasvanut pienten omakotitalojen rakentajasta isojen toimitilaratkaisuiden tarjoajaksi.

Mietimme tässä yhteydessä myös nimenmuutosta, mutta päätimme säilyttää yrityksen nimessä sen alkuperän, juuret, jotka johtavat perinteikkääseen Teijon kylään.
Toimitusjohtaja Ismo Laitakari, Teijo-Talot Oy

HISTORIAN HAVINAA: Autotallista yli 2000 neliön tilakokonaisuuksiin

Teijo-Talo Oy perustettiin vuonna 2000 Perniön Teijo-nimiseen kylään. Teijo on tunnettu luonnostaan, sen perinteikkäästä historiasta ja käsityöläisyydestä, joka on virinnyt nyt uuteen loistoonsa.

Ensimmäinen Teijo-Talo on vuonna 2000 rakennettu autotalli, joka nykyisin toimittaa tervetulokyltin virkaa talotehtaan pihalla. Vuosien aikana toiminta on laajentunut ja uusia talotehtaita on perustettu. Yrityksen nimi on muutettu monikkomuotoon, koska enää ei ole vain yhtä Teijo-Taloa.

Keväällä 2018 yritys teki strategiamuutoksen, jonka myötä yritys keskittyi julkiseen palvelurakentamiseen ja yritysten toimitilarakentamiseen. Tämä oli luonnollinen jatkumo yrityksen kehitykselle, sillä julkisesta rakentamisesta ja yrityskohteista yritykselle on kertynyt jo yli 10 vuoden kokemus ja kattava tieto- ja osaamispankki.

Teijo-Talot Oy

Rakentaa käyttäjille terveellisiä ja ympäristölle ystävällisiä uudisrakennuksia julkiselle sektorille ja yrityksille. Rakennukset valmistetaan perustuksineen kokonaan säältä suojassa ja tontilla ne asennetaan patentoidulla tekniikalla nopeasti paikoilleen.Tehdäänkö tilaa yhdessä?