Konsepti

Puurakentamisen konsepti

Mikä tekee konseptistamme ainutlaatuisen? Itse kehittämässämme puurakentamisen konseptissa rakennukset valmistetaan betoniperustuksineen kokonaan säältä suojassa ja asennetaan patentoidulla tekniikalla paikoilleen.

100 % siirtokelpoista ja muuntojoustavaa puurakentamista

Itse kehittämämme patentoitu tuotanto- ja siirtomenetelmä sopii lähes kaikkeen uudisrakentamiseen. Konseptillamme valmistetut puurakennukset ovat siirrettäviä ja ne valmistuvat nopeasti säältä suojassa kuivissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa. Kaikki rakennuksemme täyttävät teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin pysyvän rakennuksen ohjeet ja määräykset.

Menetelmällämme voidaan rakentaa esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, hoivakoteja, terveysasemia tai vaikkapa huolto- ja toimistorakennuksia.

Perhekuntoutuskeskus Kajon toimitilat
Päiväkotirakentaminen moduulirakentaminen työmaa.

Puurakentamista betoniperustuksella

Konseptimme perustuu jo tehtaalla valettavaan maanvaraiseen betoniperustukseen, joka on siis kiinteä osa rakennusmoduuleitamme. Menetelmällämme voidaan rakentaa niin suuria kuin pieniäkin puurakennuksia yhteen tai kahteen kerrokseen.

Toteutamme suuret rakennuskokonaisuudet asettamalla moduuleita vierekkäin. Voimme toteuttaa rakennukset yksi- tai kaksikerroksisina. Moduulirakentaminen ei rajoita rakennuksen kokoa – ennemminkin se lisää mahdollisuuksia joustaville ja monikäyttöisille tilaratkaisuille.

Tutustu joustavaan moduulirakentamiseen

  • Katkeamaton kuivaketju suunnittelusta käyttöönottoon
  • S2 sisäilmastoluokka
  • M1-päästöluokitellut pintamateriaalit
  • Vesiohenteiset pintakäsittelytuotteet
  • P1 puhtausluokka tuotannossa ja asennuksessa
  • Energialuokka jopa A
  • Pysyvän rakennuksen U-arvot

Ekologista ja turvallista puurakentamista

Valmistamme rakennuksemme pääosin puurunkoisena tai vaikkapa CLT-elementeistä. Puu on ympäristöystävällinen, sisäilmaturvallinen, hengittävä, esteettisesti kaunis ja ilmeikäs rakennusmateriaali sekä massiivirakenteisena myös hyvin palonkestävä. Puurakentaminen tukee kestävää kehitystä.

Laadunvalvonta on tärkeä osa rakennusprosessia

Yhtenäiset toimintatavat ja laaduntarkkailu takaavat, että puurakennuksemme täyttävät tiukat laatu-, ympäristö- ja terveyskriteerit ja ovat tasalaatuisia niin lain kuin asiakkaidemmemmekin asettamien vaatimusten mukaisesti.

Onnistuneita puurakentamisen projekteja

Kanssamme projektit valmistuvat tulosvastuullisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Projekti etenee samanaikaisesti tehtaalla ja tonttityömaalla, mikä tekee rakennusprosessista nopean ja budjetoinnista helpon.

Mikä tekee betoniperustuksesta ylivoimaisen?

Konseptillamme toteutettaviin rakennuksiin valetaan betoniperustus valmiiksi jo tehtaalla. Tämä maanvarainen konseptiperustus kulkee kiinteästi moduulirakennuksen mukana tehtaalta tontille ja tarvittaessa edelleen seuraavalle sijoituspaikalle, jolloin tontille jäävät jäljelle vain tiivistetty tasattu sorakenttä sekä yhdyskuntatekniikka.

1.

Kiinteän betoniperustuksen ansiosta, rakennusmoduuleihin voidaan jo tehtaalla sijoittaa raskaampaakin laitteistoa tai kalustusta, kuten suurkeittiöt, ilmanvaihtolaitteet.

2.

Tehdasolosuhteissa betonivaluun ei pääse sinne kuulumattomia ympäristön orgaanisia ainesosia eikä valu saa ylimääräistä kosteutta, vaan kuivuu hallitusti.

3.

Kapillaarivapaan sorapedin päälle asennettu betonilaatta estää maan kosteuden nousun rakenteisiin koko rakennuksen alalta.

Kysy lisää puurakentamisen konseptistamme!

Pyydä yhteydenotto lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme myynti@teijotalot.fi
Sovitaan vaikka etätapaaminen, jossa esittelemme puurakentamisen konseptimme.

Tuotepäällikkö Heidi Karlsson

heidi.karlsson@teijotalot.fi
044 7217 140

Ota yhteyttä

Tehdäänkö tilaa yhdessä?