Väistötilat

Siirtokelpoinen terveysasema
Siirtokelpoiset Teijotilat – terveysaseman väistötilat käytävä
Väistökoulun luokkatila
Väistökoulun käytävä

Yritysten ja kuntien tilantarpeet voivat muuttua nopeasti. Joskus tarvitaan lisää toimistotilaa ja joskus kärsitään huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita ratkaisuja oireileville käyttäjille. Teijo-Taloilta saat väistötilat ja lisätilat nopeasti käyttöösi – vuokralle tai omaksi.

Premium-väistötilat

Väliaikainen ei tarkoita meille tilapäisratkaisua, jossa pitää pärjätä, kunnes tilalle saadaan käyttökelpoiset tilat. Me toimitamme käyttöösi rakennuksen, jonka laatu ulottuu rakennustekniikasta tilojen käyttömukavuuteen, viihtyvyyteen ja monikäyttöisyyteen – premium-tason väistötilat suoraan tehtaalta.

Räätälöidyt lisä- ja väistötilat

Rakennamme väistötilat samojen laatuvaatimusten mukaan kuin pysyvään käyttöön suunnitellut rakennukset. Tämän ansiosta voit halutessasi jättää väliaikaiset tilat osaksi pysyvää rakennusta tai siirtää ne myöhemmin sinne, missä tilaa tarvitaan. Näin saat pikaisen avun lisä- ja väistötilatarpeeseen ja lisäksi säästät kustannuksissa.

Väliaikaistilat eri käyttötarpeisiin

Voit valita tilaratkaisun perusmoduuleista, joiden toimitusaika on erittäin nopea, tai voimme räätälöidä tilat toiveidesi mukaan, jolloin toimitusaika hieman pitenee. Suunnittelemme lisä- ja väistötiloja eri käyttötarpeisiin. Ne voivat muodostaa esimerkiksi päiväkodin, koulun tai vaikka terveysaseman, tai niistä saadaan yrityksille toimisto- tai myymälätilaa. Kaikkiin tiloihin voidaan tehdä myös viihtyisät ja modernit sosiaali- ja muut erityistilat.

Väistötilat vuokralle kolmeksi, viideksi tai vaikka 15 vuodeksi

Valmistamme asiakkaillemme tiloja myös vuokramallilla rahoittajakumppanien kanssa. TeijoTilojen vuokra-ajat vaihtelevat yleensä kolmen ja viidentoista vuoden välillä. Kyse on pääomavuokrasta, johon voi sisältyä tilojen rakentaminen, toimitus, asennus, purku ja poiskuljetus vuokra-ajan jälkeen. Tapauskohtaisesti voi vuokraan sisältyä myös mm. erityisiä suunnittelu- ja muita kuluja. Vuokratut tilat eivät näy asiakkaan taseessa ja pääsääntöisesti asiakkaalle koituvat kulut ovat vain vuokra- ja hoitokulut.

Kun haluat valita ahtaiden konttien sijaan terveen ja turvallisen väliaikaisratkaisun, ota yhteyttä, niin tulemme esittelemään TeijoTiloja tarkemmin!

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä

Tutustu lisä- ja väistötilojen referensseihimme: