Premium-tason väistötilat

Yritysten ja kuntien tilantarpeet voivat muuttua nopeasti. Joskus tarvitaan lisää toimistotilaa ja joskus kärsitään huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita ratkaisuja oireileville käyttäjille. Teijo-Taloilta saat väistötilat ja lisätilat nopeasti käyttöösi. Tarjoamme epäkäytännöllisten parakki- ja konttiratkaisujen tilalle laadukkaat ja terveet tilavaihtoehdot, joissa on ilo toimia.

TILAT BETONIPERUSTUKSINEEN

TeijoTilat rakennetaan aina samojen rakennusmääräysten mukaisiksi kuin pysyvät tilat, vaikka ne tulisivatkin väliaikaiseen lisä- tai väistötilakäyttöön. Kaikissa TeijoTiloissa on maanvarainen betoniperustus ja ne vastaavat laadultaan täysin tontilla rakennettua ratkaisua, mutta ne ovat silti siirtokelpoisia. TeijoTilat rakennetaan aina säältä suojassa kuivissa tehdastiloissa ja kuivaketju on katkeamaton sekä tuotanto- että asennusvaiheessa. Ellei asiakas toisin halua, on rakennuksissamme vesikiertoinen lattialämmitys, kosteat tilat on laatoitettu ja niissä on pysyvän rakennuksen u-arvot.

SIIRTOKELPOISET LISÄ- JA VÄISTÖTILAT

Siirtokelpoiset ja aina betoniperustuksella varustetut TeijoTilat soveltuvat erittäin hyvin joustaviksi lisätiloiksi ja vuokrattaviksi väistötiloiksi. TeijoTiloja hyödyntämällä kunnat ja yritykset saavat pikaisen avun lisä- ja väistötilatarpeeseen, mutta säästävät kustannuksissa, jos väliaikaistiloista muodostetaan osa lopullista pysyvää ratkaisua. Asiakkaat voivat valita tilaratkaisunsa perusmoduuleista, joiden toimitusaika on erittäin nopea, tai voimme räätälöidä tilat toiveiden mukaan, jolloin toimitusaika hieman pitenee. Valmistamme lisä- ja väistötiloja eri käyttötarpeisiin. Ne voivat muodostaa esimerkiksi päiväkodin, koulun tai vaikka terveysaseman, tai niistä saadaan yrityksille toimisto- tai myymälätilaa. Kaikkiin tiloihin voidaan tehdä myös viihtyisät ja modernit sosiaali- ja muut erityistilat.

VÄISTÖTILAT VUOKRALLE

Valmistamme asiakkaillemme tiloja myös vuokra- ja leasingmallilla rahoittajakumppanien kanssa sekä teemme investointeina KVR-urakoita. TeijoTilojen vuokra-ajat vaihtelevat yleensä kahden ja viidentoista vuoden välillä. Kyse on pääomavuokrasta, johon voi sisältyä tilojen rakentaminen, toimitus, asennus, purku ja poiskuljetus vuokra-ajan jälkeen. Tapauskohtaisesti voi vuokraan sisältyä myös mm. erityisiä suunnittelu- ja muita kuluja. Vuokratut tilat eivät näy asiakkaan taseessa ja pääsääntöisesti asiakkaalle koituvat kulut ovat vain vuokra- ja hoitokulut.

Kun haluat valita ahtaiden konttien sijaan terveen ja turvallisen väliaikaisratkaisun, ota yhteyttä, niin tulemme esittelemään TeijoTiloja tarkemmin!

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen

mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Ota yhteyttä

Tutustu lisä- ja väistötilojen referensseihimme: