Premium-tason väistötilat

Väistötilat ja lisätilat vuokralle

Yritysten ja kuntien tilantarpeet voivat muuttua nopeasti. Joskus tarvitaan lisää toimistotilaa ja joskus kärsitään huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita ratkaisuja oireileville käyttäjille.

Pysyvän rakennuksen laatu ja käyttömukavuus

Siirrettävät ja aina betoniperustuksella varustetut TeijoTilat soveltuvat erittäin hyvin joustaviksi lisätiloiksi ja vuokrattaviksi väistötiloiksi. Tarjoamme epäkäytännöllisten parakki- ja konttiratkaisujen tilalle laadukkaat ja terveet tilavaihtoehdot, joissa on ilo toimia.

TeijoTilat rakennetaan aina samojen rakennusmääräysten mukaisiksi kuin pysyvät tilat, vaikka ne tulisivatkin väliaikaiseen lisä- tai väistötilakäyttöön. Jos asiakas kuitenkin haluaa näiden tilojen muodostavan osan lopullista pysyvää ratkaisua, on tämäkin mahdollista laadukkailla ja energiatehokkailla TeijoTiloilla. TeijoTiloja hyödyntämällä kunnat ja yritykset saavat pikaisen avun lisä- ja väistötilatarpeeseen, mutta säästävät kustannuksissa, jos niistä muodostetaan osa lopullista ratkaisua.

Käyttötarpeisiin räätälöidyt lisä- ja väistötilat

Asiakkaat voivat valita tilaratkaisunsa perusmoduuleista, joiden toimitusaika on erittäin nopea, tai voimme räätälöidä tilat toiveiden mukaan, jolloin toimitusaika hieman pitenee. Valmistamme lisä- ja väistötiloja eri käyttötarpeisiin. Ne voivat muodostaa esimerkiksi päiväkodin, koulun tai vaikka terveysaseman, tai niistä saadaan yrityksille toimisto- tai myymälätilaa. Kaikkiin tiloihin voidaan tehdä myös viihtyisät ja modernit sosiaali- ja muut erityistilat.

TeijoTilojen vuokra-ajat vaihtelevat yleensä kahden ja viidentoista vuoden välillä. Kyse on pääomavuokrasta, johon voi sisältyä tilojen rakentaminen, toimitus, asennus, purku ja poiskuljetus vuokra-ajan jälkeen. Tapauskohtaisesti voi vuokraan sisältyä myös mm. erityisiä suunnittelu- ja muita kuluja. Vuokratut tilat eivät näy asiakkaan taseessa ja pääsääntöisesti asiakkaalle koituvat kulut ovat vain vuokra- ja hoitokulut.

Laadukkaat siirtokelpoiset tilat betoniperustuksineen

Kaikissa TeijoTiloissa on maanvarainen betoniperustus ja ne vastaavat laadultaan täysin tontilla rakennettua ratkaisua, mutta ne ovat silti siirtokelpoisia ja energiatehokkaita. TeijoTilat rakennetaan aina säältä suojassa kuivissa tehdastiloissa ja kuivaketju on katkeamaton sekä tuotanto- että asennusvaiheessa. Asennusaika työmaalla on erittäin lyhyt. Ellei asiakas toisin halua, on rakennuksissamme vesikiertoinen lattialämmitys, kosteat tilat on laatoitettu ja niissä on pysyvän rakennuksen u-arvot.

Vuokratilojen lisäksi valmistamme asiakkaillemme tiloja myös leasingmallilla rahoittajakumppanien kanssa sekä teemme investointeina KVR-urakoita.

Kun haluat valita ahtaiden konttien sijaan terveen ja turvallisen väliaikaisratkaisun, joka on ihan oikea rakennus, ota yhteyttä, niin tulemme esittelemään TeijoTiloja tarkemmin!

Myyntipäällikkö Mika Leikkonen
mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Laadukkaat ja energiatehokkaat TeijoTilat väistötilat
Siirtokelpoiset TeijoTilat – Siirrettävät väistötilat kuljetuksessa
TeijoTilat – koulun siirtokelpoiset premium-tason väistötilat
TeijoTilat – koulun siirtokelpoiset premium-tason väistötilat
TeijoTilat – terveysaseman siirtokelpoisten väistötilojen hoitohuone
TeijoTilat – terveysaseman siirtokelpoiset valiaikaistilat