Toimintatapa

Tilaajan yhteydenoton tai hankintailmoitukseen perehtymisen jälkeen aloitamme kohteen suunnittelun tarjouspyynnön mukaisesti. Tilauksen vahvistumisen jälkeen piirrämme kohteen rakennuslupakuvat ja toimitamme ne tilaajalle rakennuslupahakemusta varten. Kun rakennuslupa on saatu, aloitamme kohteen rakentamisen tehtaalla. Rakentaminen alkaa perustuksesta ja rakennustyöt etenevät tehtaalla, kuten paikalla rakennettu kiinteistö.

Valmiit tilat siirretään tehtaalta tontille

Kun rakennus on valmis, voidaan se kuljettaa tontille. Kuljetamme yleensä 1-4 moduulia kerrallaan kohteen sijoituspaikkaan. Kuljetus tapahtuu pääsääntöisesti illan ja yön tunteina, jolloin aamulla voidaan aloittaa moduulien asennus. Yhden moduulin asennus paikoilleen kestää muutaman tunnin, jonka jälkeen yhdyskuntatekniikan liittymien kytkennät voivat alkaa. Moduulien liittämiseen toisiinsa on hyvä varata muutamia päiviä kohteen koosta riippuen. Tämän jälkeen tontilla voidaan aloittaa rakennuksen täydentävien osien, kuten katosten ja portaiden asennus sekä pihanrakennustyöt.

TeijoTilat-menetelmällä voidaan toteuttaa suuriakin tilaratkaisuja erittäin nopeasti niin, ettei siitä aiheudu ympäristölle tai alueen muulle toiminnalle juurikaan häiriötä. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on jo olemassa olevan koulun tai päiväkodin yhteyteen rakennettavat uudet tilat.

Konsepti – betoniperustuksineen siirrettävät tilat

Teijo-Talot on kehittänyt ainutlaatuisen tuotanto- ja siirtomenetelmän, jota voidaan soveltaa kaikessa uudisrakentamisessa. Laadukkaissa rakennuksissamme on aina kiinteä betoniperustus ja ne ovat pääosin puurakenteisia. Rakennukset valmistetaan alusta loppuun kuivissa ja tarkoin valvotuissa tehdasoloissa ja ne pysyvät kuivina koko rakennusprosessin ajan vuodenajasta riippumatta. Ainutlaatuisen rakennuksista tekee se, että ne toimitetaan aina kiinteine perustuksineen käyttöönottovalmiina. Isommat tilaratkaisut muodostetaan yhteen liitettävistä moduuleista. Modulaarisuus ei rajoita rakennuksen kokoa.

Siirtokelpoiset tilat ovat muuntojoustavat

Vertaansa vailla olevan konseptimme ansiosta rakennukset valmistuvat nopeasti ja voivat sijaita elinkaarensa aikana useassa eri paikassa, mikä tuo säästöjä niin asiakkaalle kuin yhteiskunnalle. Jos tilantarve muuttuu, voidaan koko rakennus tai sen osa siirtää sinne, missä sitä aidosti tarvitaan. Tilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Tiloja laajennettaessa voidaan rakennusmoduuleja kytkeä toisiinsa helposti myös katoksen tai yhdyskäytävän avulla.

Siirrettävyys luo turvaa. Moduulien nopea asennus tontilla ei aiheuta häiriötä ympäristölle. Esimerkiksi viereisen koulun, palveluyksikön tai yrityksen toiminta voi jatkua keskeytyksettä. Konseptimme mahdollistaa myös erilaiset rahoitusratkaisut. Investoinnin sijasta voit rahoituskumppanin kanssa valita myös vuokra- tai leasingvaihtoehdon.

Tervetuloa tutustumaan!

Rakennusprosessi

 • 1. Suunnittelu

  Tilaajan yhteydenoton tai hankintailmoitukseen perehtymisen jälkeen aloitamme kohteen suunnittelun tarjouspyynnön mukaisesti.

 • 2. Rakennuslupa

  Tilauksen vahvistumisen jälkeen teemme kohteen rakennuslupakuvat ja haemme rakennusluvan tarjouspyynnön mukaisesti. Kun rakennuslupa on saatu, aloitamme kohteen rakentamisen tehtaalla.

 • 3. Kuljetus

  Kun rakennus on valmis, voidaan se kuljettaa tontille. Kuljetamme yleensä 1-4 moduulia kerrallaan kohteen sijoituspaikkaan.

 • 4. Asennus

  Yhden moduulin asennus paikoilleen kestää muutaman tunnin, jonka jälkeen yhdyskuntatekniikan liittymien kytkennät voivat alkaa. Moduulien liittämiseen toisiinsa on hyvä varata muutamia päiviä kohteen koosta riippuen.

 • 5. Viimeistely

  Asennuksen jälkeen tontilla voidaan aloittaa rakennuksen täydentävien osien, kuten katosten ja portaiden, asennus sekä pihanrakennustyöt.