Väistötilat

Muuttuivatko tilatarpeesi yllättäen? Tarvitsetko lisää toimistotilaa? Kärsitäänkö työpaikallasi huonon sisäilman mukanaan tuomista ongelmista ja tarvitaan nopeita ratkaisuja oireileville käyttäjille? Meiltä saat väistötilat ja lisätilat nopeasti käyttöösi.

Perniön terveysaseman väistötilojen julkisivu terveydenhuollon toimitilarakentaminen.

Premiumlaatu

Meille väliaikainen ei tarkoita tilapäistä kompromissiratkaisua, jossa pitää pärjätä, kunnes varsinaiset tilat valmistuvat. Me toimitamme käyttöösi rakennuksen, jonka laatu ulottuu rakennustekniikasta tilojen käyttömukavuuteen, viihtyvyyteen ja monikäyttöisyyteen – laatutaso on premium myös väistötiloissa.

Räätälöidyt lisä- ja väistötilat

Rakennamme väistötilat samojen laatuvaatimusten mukaan kuin pysyvään käyttöön suunnitellut rakennukset. Väliaikaiset tilat voidaan jättää osaksi pysyvää rakennusta tai siirtää ne myöhemmin sinne, missä tilaa tarvitaan. Näin saat pikaisen avun tilatarpeeseen ja lisäksi säästät kustannuksissa.

päiväkotirakentaminen moduulirakentaminen moduulipäiväkoti.
lisärakennus vanhaan koulurakennukseen yhdistettynä julkisivu.

Väliaikaistilat eri käyttötarpeisiin

Toteutamme lisä- ja väistötiloja eri käyttötarpeisiin. Ne voivat muodostaa esimerkiksi päiväkodin, koulun tai vaikka terveysaseman, tai niistä saadaan toimisto- tai liiketilaa. Suunnittelemme kaikkiin tiloihin tarpeen mukaan myös viihtyisät ja modernit sosiaali- ja muut erityistilat.

Vuokralle tai omaksi

Toteutamme tiloja myös vuokramallilla rahoittajakumppaniemme kanssa sekä teemme investointeina KVR-urakoita. Vuokra-ajat vaihtelevat yleensä viiden ja viidentoista vuoden välillä. Kyse on pääomavuokrasta, johon voi sisältyä tilojen rakentaminen, toimitus, asennus, purku ja poiskuljetus vuokra-ajan jälkeen. Tapauskohtaisesti voi vuokraan sisältyä myös mm. erityisiä suunnittelu- ja muita kuluja. Vuokratut tilat eivät näy asiakkaan taseessa ja pääsääntöisesti asiakkaalle koituvat kulut ovat vain vuokra- ja hoitokulut.

Toimivat ja muuntojoustavat
sisätilaratkaisut

Suunnittelemme sisätiloista toiminnallisia, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia. Avattavilla väliseinillä ja liikuteltavilla kalusteilla tilat saadaan muutettua eri käyttötilanteisiin sopiviksi.

Joustavat
rahoitusratkaisut

Tarjoamme rakennushankkeelle erilaisia rahoitusratkaisuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit esimerkiksi valita vuokra+lunastus -vaihtoehdon ja lunastaa tilat vuokrakauden päätteeksi.

Nopea ja
kustannustehokas

Eri työvaiheet valmistuvat samanaikaisesti: rakentaminen tehtaalla ja maanrakennustyöt tontilla. Tämä tekee rakennusprosessista nopean ja budjetoinnista helpon. Päällekkäisiä kustannuksia syntyy mahdollisimman vähän.

Tarjoamme epäkäytännöllisten parakkiratkaisujen tilalle viihtyisät terveet tilat, joissa on ilo toimia.

Ota yhteyttä, niin esittelemme vaihtoehtoja tarkemmin.

Mika Leikkonen

Myyntipäällikkö
mika.leikkonen@teijotalot.fi
044 7217 113

Tutustu lisä- ja väistötilojen referensseihimme:

Tehdäänkö tilaa yhdessä?